7 alternative profitabile la depozitele bancare

depozitele bancareIn primul rand, vreau sa va multumesc tuturor celor care ati participat live la webinarul nostru: 7 alternative profitabile la depozitele bancare. Implicarea si interesul vostru din timpul webinarului ne-au bucurat si ne-au facut sa ne simtim impliniti prin munca pe care o facem.

In al doilea rand, in cazul in care nu ati putut participa live, aveti ocazia de a vedea webinarul inregistrat.

Cred ca a fost cel mai bun webinar pe care l-am facut pana in acest moment.

Nu este de ratat!

Ce veti afla din webinar:

1.  Dezavantajele depozitelor bancare;
2. 7 Alternative simple la depozitele bancare;
3. Alte alternative la depozitele bancare;
4. Cea mai buna alternativa la depozitele bancare;
5. Investitia pe care oricine trebuie sa o faca.

 

Cu aceasta ocazie, am deschis inscrierile pentru cel mai important eveniment al comunitatii StiintaBanilor din acest an: Cursul de Investitii de 2 zile (Incepatori & Avansati), de pe 10-11 noiembrie 2018, la Rin Central Hotel Bucuresti, eveniment organizat alaturi de prietenul meu Dan, de la ideisibani.ro.

Vom avea 2 zile, una dedicata investitorilor incepatori si una dedicata investitorilor avansati.

In realitate, ambele cursuri vor fi de un nivel foarte ridicat, mult peste tot ce am facut noi in Romania pana in acest moment.

Cursul de incepatori contine tehnici profitabile care mi-au luat 14 ani sa le deprind. L-am numit curs de incepatori pentru ca am luat experienta mea de 14 ani in investitii si am transpus-o intr-un limbaj accesibil si unui incepator.

Cursul de avansati este axat mai mult pe investitii active, cicluri bursiere si alocari dinamice de active si necesita ceva mai multe cunostinte initiale.

Poti gasi aici detaliile cursului.

Pentru cei care vor avea rabdarea de a urmati webinarul pana la sfarsit, avem si o surpriza, doar pana vineri 19 octombrie. 🙂

INSCRIE-TE ACUM

pentru ca locurile sunt limitate de capacitatea salii.

Pe curand!

Valentin

PS. Daca ti-a placut articolul si il gasesti util, te rugam sa il distribui si prietenilor tai.

PPS. Alatura-te comunitatii noastre StiintaBanilor pentru a te imbogati spiritual, mental si material.

 

 

 

Similar Posts

7 Comments

  1. Acum 3-4 ani, cand nu stiam cum sa investesc altfel, imi tineam in depozite, dar am decis sa pun banii in cateva depozite diferite, pe termen lung, fiecare sa expire diferit. Ideea este ca daca raman fara job sa am acces la banii aia fara sa pierd dobanda, asa ca fiecare depozit mi se termina la 1-2 luni, suficienti bani in fiecare depozit sa imi acopere cheltuielile pe 1-2 luni pana cand expira urmatorul depozit, dar si sa am depozite pe perioada de 6 luni/1 an pt a prinde dobanda ceva mai mare.

  2. si am reusit sa ascult tot cursul.
    Foarte interesant! Desi am inceput sa citesc (ocazional) despre etf-uri si sa cumpar, nu m-am intalnit cu atea tipuri.

    O remarca din experienta mea(miiica) de investor la bursa este ca a avea actiuni (etf) care fac la fiecare 3 luni o plata de dividende face extraordinar la moral: pt ca sunt bani castigati pasiv. (deja anul asta mi-au venit 100 euro si am intrat doar de 2 ori in cont, deci 15min de efort timp de 1 an)

    Un subiect pe care nu l-ati atins si ar fi interesant de discutat alta data: investitiile p2p lending. Am inceput timid ma joc cu 2 aplicatii..

    1. Sunt foarte multe ETFs pe orice tip de activ. Referitor la ETFs care platesc dividende vs cele care se capitalizeaza – depinde de scop. In unele situatii ETFs care se capitalizeaza sunt mai eficiente pentru ca nu trebuie tu sa reinvestesti sumele si astfel scapi de costurile de tranzctionare. In plus, amani si plata impozitului.

      Vom atinge si subiectul P2P in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *