back to school blog

Back to school. Reduceri la toate cursurile StiintaBanilor

Cand eram la scoala, la inceputul fiecarei toamne, cand vacanta se apropia de sfarsit, intram intr-un fel de transa a unui nou inceput.

Ma plimbam, kilometri intregi. gandindu-ma cum voi invata mult mai bine in anul scolar care urma sa inceapa. Cum voi lua note mai bune la matematica, limba romana, fizica si chimie.

Credeam eu, la vremea respectiva, ca aceste lucruri sunt importante si poate ca ar fi fost daca m-as fi facut matematician, profesor de limba romana, chimist sau fizician. Altfel, deja, de la un anumit nivel in sus, informatiile invatate nu mi-au adus mare lucru in viata.

Am punctat, de la un anumit nivel in sus, pentru ca sunt de parere ca scoala este importanta pentru a invata sa scrii corect, ceva matematica si cultura generala in restul disciplinelor. Doar ca rolul scolii, asa cum este astazi, este sa iti ofere bazele pentru a putea sa-ti incepi o profesie oarecare.

Daca vrei mai mult decat o profesie oarecare, daca vrei excelenta in cariera, daca vrei bani mai multi, relatii mai bune, sanatate, dezvoltare profesionala, atunci nu educatia formala ti le va aduce, ci educatia informala.

De vreo 6 ani cu asta ma ocup, cu educatia informala si, mai specific, cu educatia financiara.

Toate cursurile facute de mine si partenerii mei sunt o imbinare de informatii teoretice si practice si sunt structurate astfel incat sa poata fi asimilate usor, dar sa fie si consistente din punct de vedere al continutului.

Aceasta abilitate, de a explica si structura lucruri complexe astfel inca sa poata fi intelese si de neprofesionisti este antrenata in 11 ani de consultanta fiscala si 6 ani de predat cursuri sub diverse forme, in sala, video, intalniri online etc.

Ce mi-a adus in schimb lucruri cu adevarat importante in viata a fost educatia informala.

Educatia informala m-a invatat cum sa economisesc, sa investesc, sa imi cresc veniturile. M-a invatat cum sa ma descopar pe mine si cum sa imi creez o viata buna.

Pentru un start puternic in aceasta toamna, te invit din nou la scoala. Back to school. De data asta, insa, te invit sa te educi intr-un domeniu care are si va avea tot timpul un impact major in viata ta: educatia ta financiara.

In perioada 1-5 septembrie toate cursurile de educatie financiara marca StiintaBanilor vor avea reduceri substantiale, intre 20 si 55%.

Am facut si cateva pachete interesante pentru tine.

Te invit sa le vezi in link-ul de mai jos:

Vezi reducerile pentru cursurile de educatie financiara

Spor la studiu si welcome back to school!

Sa iti fie de folos!

Pe curand!
Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *