Curs video de investiții pasive și active

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This curs is currently closed

Sunt două mari probleme financiare pe care le are omul modern: Imposibilitatea de a se mai pensiona în condiții decente și erodarea valorii reale a banilor economisiți.

În acest curs vom trece prin toate tipurile de investiții pe care poți să le faci pentru a genera randamente peste inflație: acțiuni, obligațiuni, imobiliare, mărfuri și alte active financiare.

În acest curs te vom învăța cum să pui banii la treabă pentru a genera alți bani, bani care îți vor aduce timp și prosperitate pe termen lung.

———

DISCLAIMER SI AVERTISMENT CU PRIVIRE LA RISCURI

INFORMAŢIILE SAU MATERIALELE PREZENTATE IN CONTINUARE NU SUNT ŞI NU POT FI CONSIDERATE RECOMANDĂRI DE CUMPĂRARE, VÂNZARE SAU PĂSTRARE A UNUI ANUMIT ACTIV.

AUTORII ACESTUI MATERIAL AVERTIZEAZĂ CU PRIVIRE LA RISCURILE RIDICATE PE CARE LE IMPLICĂ INVESTIŢIILE INCLUZÂND, FĂRĂ CA ENUMERAREA SĂ FIE LIMITATIVĂ, FLUCTUAŢIA PREŢURILOR PIEŢEI, INCERTITUDINEA VENITURILOR, A RANDAMENTELOR ŞI/SAU A PROFITURILOR, FLUCTUAŢIA CURSULUI DE SCHIMB.

PERFORMANŢELE TRECUTE NU REPREZINTĂ GARANŢII ALE PERFORMANŢELOR VIITOARE.

ÎN CONSECINȚĂ, AUTORII ACESTUI MATERIAL RECOMANDĂ ABORDAREA INVESTITIILOR NUMAI ÎN CUNOŞTINŢĂ DE CAUZĂ ŞI DUPĂ O DOCUMENTARE PREALABILĂ.

———