ai recomanda MD

Cum a fost la Money Days 2022

Incerc sa imi revin dupa evenimentul Money Days din acest weekend. Ma resimt un pic pentru ca nu prea am dormit din cauza adrenalinei evenimentului. 🙂

A fost cu mult peste asteptarile mele. Speakerii s-au intrecut in a oferi prezentari foarte generoase prin informariile incluse, cat si prin modul lor unic de a motiva si a inspira audienta.

Dupa un Money Days 2021 de exceptie, sincer, nu ma asteptam sa mi se depaseasca din nou asteptarile si la acest Money Days. Si eu nu sunt un om cu asteptari mici. 🙂

Am fost lipit de ecran in cele 3 zile ale evenimentului, plin de incantare si umpland foaie dupa foaie cu notite si abundenta de constientizari.

Intre 150 si 200 de participanti (din 500 de inscrisi), permanent online in cele 3 zile.

Participantii la conferinta au fost fantastici – foarte activi in timpul conferintei si … pentru mine, a fost incredibil cum am avut intre 150 si 200 de oameni online mai tot timpul (din aproape 500 de inscrisi), in conditiile in care vorbim de un weekend de vara, de vineri si pana duminica seara.

Au fost efectiv oameni care au stat 3 zile lipiti de ecrane si au luat pagini dupa pagini de notite si nu cred ca regreta vreunul.

Dupa un Money Days foarte bun in 2021, nu credeam ca voi putea sa fiu uimit de cat de bine a iesit totul in 2022.

Se vede ca speakerii, atat educatorii financiari, cat si profesionistii din industria financiara, cat si invitatii din zona de psihologie au crescut enorm fata de anul trecut.

Noi avem astazi, in sfarsit, un nucleu puternic de oameni care promoveaza educatia financiara in Romania. Si asta este cu adevarat o noutate super pozitiva.

Cu adevarat a fost o Conferinta a generozitatii. Atat din partea speakerilor, care au fost foarte generosi in informatiile oferite, cat si a participantilor, care i-au sustinut 3 zile intregi.

S-au acordat premii in valoare de peste 10,000 de euro

Vorbind despre generozitate. Organizatorii si speakerii au oferit …. 50 de premii prin tragere la sorti (in valoare de peste 10.000 de euro)

Astfel, fiecare al 5-lea participant la conferinta si care a fost prezent la finalul conferintei a castigat un premiu constand intr-o carte/ pachet de carti, cursuri, sedinte de coaching, consultanta in investitii, consultanta juridica, abonamente, programe educationale si chiar actiuni la Meta Trust, o companie ce urmeaza a se lista la BVB.

23 de prezentari de cate o ora pe diverse teme financiare

Au fost in total 23 de prezentari si workshopuri pe toate ariile relevante:

  • Mindset si psihologie;
  • Bursa;
  • Imobiliare;
  • Finante personale;
  • Crypto;
  • Taxe.

Imposibil ca multe dintre cele 23 de prezentari sa nu iti aduca informatii super utile.

Feedback-ul participantilor

Per total:

ce nota ai acorda

Eu cand va spuneam ca pretul conferintei este mult sub valoarea pe care o aduce, nu exageram.

Si, drept dovada, 36% dintre respondentii formularului de feedback au spus ca pretul a fost prea mic :), iar restul de 64% ca pretul a fost conform valorii primite – asa cum se vede in poza de mai jos.

cum a fost pretul

Eu nu ma asteptam sa spuna cineva ca pretul a fost prea mic pentru ca ma gandeam ca oamenii nu ar vrea sa ne dea idei, noua, organizatorilor, ca la anul sa punem preturi mai mari :))), dar uite ca au fost destui care au votat astfel.

In final, va las si o mica parte dintre feedback-urile colectate de la participanti:

feedback 2
feedback 4

feedback 6

feedback 3
feedback 5

Si la intrebarea: Ai recomanda Money Days unui prieten, avem un vot istoric de 100% DA

ai recomanda MD

Poti comanda inregistrarile

Astfel, in final, daca ai ratat participarea la conferinta, te indemn cu toata increderea sa iei inregistrarile. Crede-ma, vei avea ce sa inveti.

Si crede-i si pe participanti, si ei ti-ar recomanda conferinta, dacai ai fi prietenul lor. 🙂

Reactivez codul de reduceri “valentin” pentru 100 de lei reducere pentru Pachetul Gold (inregistrarile conferintei Money Days 2022 + Money Days 2021).

Astfel, primesti cele 23 de prezentari MD 2022 + toate prezentarile de la MD 2021 la pretul de …590 de lei – that’s it.

Codul de reducere este valabil pana marti, 14 iunie.

Spor la studiu si la aplicat!

Pe curand!
Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *