Cu Valentin Nedelcu și Dan Sulica
Vreau să mă înscriu

Probabil ai auzit cel puțin odată de conceptul de
"Independență Financiară".

Ai citit / ai auzit atât de multe despre acest lucru, însă toate informațiile ți se par atât de neclare. Cifrele acelea despre care se discută te sperie și ai impresia că e imposibil să ajungi acolo, nu-i așa?

Cu toții am fost acolo.

Ai auzit vreodată de conceptul de "cursa șobolanului"? Probabil că da.

Ei bine, cu toții am fost programați încă din frageda copilărie să învățăm bine, să ne găsim un loc de muncă bine plătit și să muncim până la pensie. Ai auzit asta de sute sau mii de ori.

Și probabil te-ai gândit chiar tu: "Ei bine, și ce-i rău în asta? E onorabil să înveți bine, să îți găsești un job bun și să ai o pensie."

Marea problemă însă la această situație e erodarea valorii reale a banilor economisiți. Iar această problemă duce la imposibilitatea de a te mai pensiona la un standard decent.

Asta este problema: că vei munci o viață întreagă și nu vei obține aproape nimic la pensie!

Hai să analizăm un exemplu:
Populația Europei continuă să îmbătrânească de la an la an. În România, un angajat a ajuns deja să susțină 1,3 pensionari. Iar în condițiile actuale, situația nu pare să se îmbunătățească deloc.

Ba mai mult, conform studiilor Asociației Pensiilor Administrate Privat din România (APAPR), în următorii 15 ani România se va confrunta cu o situație fără ieșire: un angajat va ajunge să susțină 2.5 pensionari.

În aceste condiții, la ce pensie te mai poți aștepta, după o viață întreagă de muncă?
Probabilitatea ca tu să trăiești decent din pensia pe care o vei primi peste 15 ani este aceeași probabilitate ca șobolanul din cursă să termine de alergat și să oprească roata care se învârtește continuu.

Bun și atunci ce e de făcut? Citești peste tot informații despre economisire, investiții, libertate financiară, auzi tot mai des despre aceste lucruri, însă lipsește claritatea și aspectul practic din toate acestea. Sau riscurile prezentate sunt prea mari.

Care e diferența între cei ce scapă din cursa șobolanului și cei care rămân captivi pe viață?

Diferența stă în modul în care își folosesc timpul în raport cu banii.

Cei care rămân captivi în cursă aleg să muncească toată viața, să își vândă timpul, pentru a câștiga bani. Pe când cei care scapă din cursă, aleg să pună banii la muncă, pentru a câștiga timp, pentru a ajunge independenți.

Cei din urmă sunt cei care ajung să își trăiască viața așa cum și-au dorit întotdeauna. Ajung să aibă o viață prosperă, independentă, o pensie decentă și o bătrânețe liniștită. Cum îmi place mie să spun, aceștia sunt oamenii care ajung să trăiască "zile perfecte, nesfârșite de vară".

Cum poți ajunge și tu să te bucuri de o viață prosperă, cu mai mulți bani și cu mai puține griji?

De multe ori, aflați în fața acestui adevăr, al sistemului de pensii de stat aflat în colaps, oamenii încep să înțeleagă pericolele din viitor și încep să economisească.

Problema este că banii plasați în depozite bancare aduc randamente reale negative. Dobânzile depozitelor sunt constant la limita inflației sau chiar sub aceasta, iar în momentul în care calculezi devalorizarea banilor în timp, ajungi să pierzi în loc să câștigi ceva la banii economisiți.

Cât pierzi?

După cum probabil știi, din cauza inflației pierzi bani în fiecare an. Mai grav este că, fără investiții, această pierdere se compune an de an.

În 10 ani poți pierde între 25% și 40% din valoarea reală a banilor. Atât pierzi atunci când îți ții banii în conturi!

25% în 10 ani. Un procent care poate reprezenta ani de zile de muncă și economisire. Ai pierdut ani de zile din viața ta muncind pentru inflație.

Așadar, ai nevoie de o metodă care să îți arate cum să câștigi. Cum să obții dobânzi, randamente mai bune la banii tăi. Pentru ca pe termen lung, în loc să pierzi, să adaugi constant capital portofoliului tău și acesta să înceapă să îți genereze din ce în ce mai mulți bani, fără ca tu să mai muncești pentru ei.

Noi avem metoda practică, testată și demonstrată istoric ca fiind funcțională: metoda care îți poate aduce bani pasiv pe termen lung și te ajută să ajungi la independența financiară!

Îți prezentăm această metodă sub forma unui curs practic, în 9 module, cu 25 lecții, în care vei învăța cum să îți pui banii la treabă, pentru a genera alți bani în mod pasiv, bani care îți vor aduce prosperitate și libertate pe termen lung.

Acest program este pentru tine dacă

 • NU VREI SĂ FII NEVOIT SĂ MUNCEȘTI PÂNĂ LA MOARTE (pentru că vei fi nevoit, dacă nu ai alte surse de venit suficiente);
 • NU VREI SĂ ȚI SE VÂNDĂ PRODUSE FINANCIARE PROASTE, din care câștigă doar instituția emitentă;
 • NU VREI CĂ ALȚII SĂ PROFITE de lipsa ta de cunoștințe financiare;
 • NU MAI VREI CĂ BANII STRÂNȘI DE ȚINE CU GREU SĂ FIE „RECOMPENSAȚI” DE BANCĂ cu dobânzi sub inflație;
 • NU MAI VREI SĂ FII PRINS ÎN CURSA ȘOBOLANULUI.
 • VREI SĂ AJUNGI INDEPENDENT FINANCIAR într-un timp rezonabil;
 • VREI CĂ BANII SĂ LUCREZE PENTRU TINE în timp ce dormi;
 • VREI SĂ NU ÎȚi MAI CONSUMI TIMPUL PENTRU BANI, ci să îl aloci lucrurilor cu adevărat importante pentru ține: familie, prieteni, hobby-uri, dezvoltarea ta;
 • VREI SĂ IEȘI DIN TURMĂ OAMENILOR UȘOR DE MANIPULAT ȘI MANEVRAT de mainstream media, politicieni și „experți”;
 • VREI SĂ FACI ASTĂZI CE ALȚII NU FAC, PENTRU A PUTEA FACE MÂINE CE ALȚII NU POT.
Vreau să mă înscriu!

Ce vei învăța în cadrul

Cursului practic de investiții pasive

Modulul 1
1h 33min
Valentin Nedelcu, Dan Sulica
Înainte de a începe să investești
1
Mindsetul învingătorului în finanțe personale și investiții
2
Mindsetul în timp de criză
3
Optimizarea finanțelor personale
4
Finanțele personale în timp de criză
Modulul 2
1h 19min
Valentin Nedelcu, Dan Sulica
Introducerea în investiții
1
De ce ai nevoie de investiții
2
Autocunoașterea în investiții
3
Secrete ale investițiilor
4
În ce poți să investești
Modulul 3
2h 24min
Valentin Nedelcu, Dan Sulica
De la zero la prima ta investiție
Șablon randament garsonieră
1
Cum alegi o investiție potrivită pentru tine
2
Investiții în titluri de stat
3
Investiții in fonduri mutuale
4
Investiții imobiliare
Modulul 4
3h 34min
Valentin Nedelcu, Dan Sulica
Investiții la bursă în România
1
Ce este bursa și de ce ai nevoie de ea?
2
Investitii în acțiuni din România
3
Investiții în obligațiuni din România
4
Investiții în aur în România
Modulul 5
2h 45min
Valentin Nedelcu, Dan Sulica
Investiții pe piețele internaționale
1
Investiții în acțiuni pe piețele internaționale
2
Investiții în obligațiuni pe piețele internaționale
3
Investiții în aur și mărfuri pe piețele internaționale
Modulul 6
1h 51min
Valentin Nedelcu, Dan Sulica
Investitorul inteligent
1
Alocarea activelor
2
Planul personal de investiții
3
Investiții în timp de criză
Modulul 7
1h 12min
Valentin Nedelcu
Impozitarea veniturilor din investiții
Modulul 8
2h 6min
Dan Sulica
Investiții pasive în Criptomonede
Concluzii
9min
Valentin Nedelcu, Dan Sulica
Vreau să mă înscriu!

De ce să urmezi acest drum alături de noi?

Și eu și Dan am trecut de la cap la coadă prin experiența pe care urmează să ți-o împărtășim. Noi am ieșit din cursa șobolanului aplicând exact aceeași metodă pe care tu ești gata să o descoperi în acest curs practic de investiții pasive.

Însă, mai întâi, iată câteva detalii despre noi.

Iată cine suntem și de ce considerăm că suntem persoanele potrivite pentru a te ajuta să înveți cum să investești profitabil și în criză și în vremurile bune!

Valentin Nedelcu

Sunt investitor, consultant fiscal, coach, trainer și totodata fondatorul blogului și comunității StiintaBanilor.ro - cea mai mare și activă comunitate de finanțe personale și educație financiară din România.

Am început să investesc pe piața de capital din anul 2005, fiind activ, mai întâi, pe piața locală BVB și pe urmă și pe piețele internaționale. În paralel, mi-am dezvoltat o carieră in domeniul financiar, lucrând pentru diverse companii de consultanță și multinaționale și ajungând până la nivelul de senior management regional. În această perioadă, am participat la proiecte de achiziții, fuziuni, divizare și optimizări fiscale la nivel național și internațional, în calitate de consultant fiscal. În 2016 am fondat blogul și comunitatea ȘtiințaBanilor, ajungând, în mai puțin de 3 ani, cea mai mare comunitate de finanțe personale și investiții din România.

În calitate de coach & trainer financiar, am lucrat cu peste 6000 de persoane în ultimii 6 ani, oferind comunității atât expertiza mea, cât și expertiza celor mai buni specialiști pe care i-am putut găsi pe piață, în aria de finanțe personale și investiții.

Dan Sulica

Investitor în imobiliare și piețe de capital, fondatorul site-ului IdeiSiBani.ro

Deşi provin, ca formaţie, din afara mediului economico-financiar, pot spune că în ultimii 20 de ani am fost mereu prezent în acest mediu.

Începând cu anul 2001 am fost implicat în numeroase investiţii imobiliare, având ocazia să fac practic de toate: cumpărări, vânzări, renovări, consolidări şi construcţii pornind de la zero.

Din anul 2010 am devenit interesat de fondurile de investiţii şi pieţele de capital şi am început să investesc activ pe bursele de acţiuni. În anii care au urmat am tranzacţionat o multitudine de instrumente financiare, de la acţiuni şi obligaţiuni cotate pe bursa internă şi pe cele din străinătate, până la mărfuri, instrumente derivate şi valute în piaţa Forex.

Am dorit să împărtăşesc din experienţa astfel acumulată celor interesaţi, deoarece cred că lucrurile pe care le-am învăţat pot fi utile celor care doresc să afle mai multe despre optimizarea finanţelor personale şi despre investiţii.

În acest scop, am realizat în anul 2014 site-ul şi pagina de Facebook IdeiSiBani.ro, iar mai apoi canalul de Youtube ce-mi poartă numele.

Sunt sigur că prin educaţie, informare corectă, consecvenţă şi răbdare putem cu toţii să ajungem la un nivel de prosperitate mai ridicat. ideisibani.ro

Testimoniale

Ștefan G
Articolele si munca voastra mi-au deschis ochii , astfel alaturandu-ma comunitatii Stiinta banilor, am inteles ca trebuie sa pun banii la treaba. Cursul practic de investitii e super, e ceea ce cautam de foarte mult timp exact PRACTIC , cum investesti. Va multumesc ! Spor la cat mai multe articole si cursuri !
Csaba
Cursul vostru despre investitii pasive a fost un game-changer pentru mine. Fiind complet incepator in lumea de investitii, am invatat mult de la voi despre bursa si investitii pe termen lung. M-ati ajutat sa fac primii pasi spre FIRE.
Ildiko
Felicitari si la cat mai multe realizari!

Tot ce am invatat de la tine prin acest blog si prin cursurile voastre m-a ajutat sa-mi schimb mindsetul pe una de acumulare ( in loc de economisire ), am trecut peste blocajele mentale legate de bursa si mi-am creat un portofoliu corespunzator profilului meu de risc, atat pe BVB cat si international. Am o strategie de investitie, am un plan pe termen lung, toate astea fiind posibile cu ajutorul exercitiilor practice din cursuri.

Iti multumesc din suflet pentru „tot sufletul” pe care il dai mai departe. Sa crestem impreuna.
Constantinescu Alin
Pentru mine informatiile de la tine mi-au dat curajul si increderea sa fac primul pas pe bursa. Daca ai fi aparut acum 20 ani eram un om independent financiar in acest moment. Planul meu e sa fiu unul din cei 100.000 care ti-ai propus sa ajunga independenti financiar. Educatia care o faci are o valoare imensa si anume face diferenta intre a fi bogat sau sarac. De cand am fost la cursuri nu ma mai pot opri din invatat despre investitii. Ai aparut cand mergeam la cursuri gratuite de Forex si eram la un pas sa-mi alimentez contul insa dupa cursuriile cu tine am renuntat la Forex si sunt pe BVB si primesc linistit dividende.Asadar informatiile de la tine mau ajutat sa nu imi pierd banii si chiar sa fac bani.In acest moment am profit 21% pe 2 ani si sunt foarte multumit. Recomand cine citeste comentariu sa aibe incredere si sa faca primul pas asa cum l-am facut si eu cu ajutorul tau. Felicitari pentru ceea ce faci!

Ești pe punctul de a porni la drum în călătoria spre prosperitate. Alege soluția cea mai potrivită pentru tine!

Am ajuns la momentul în care trebuie să decizi. Alegi să vii cu noi în această experiență și să obții independența financiară pe termen lung prin metodele practice pe care ți le vom arăta?

Sau te dai bătut și te întorci la aceeași rutină zilnică, la a alerga în aceeași roată care se va învârti continuu și te va ține captiv pentru tot restul vieții?

Astfel de cursuri, care te iau de la zero și te duc la punctul final în călătoria investițiilor profitabile, în străinătate pot ajunge să coste mii de euro. Tu poți să investești acum doar câteva sute de euro, iar restul miilor de euro le poți folosi pentru a-ți construi portofoliul alături de noi.

Un portofoliu care să te ajute să generezi bani pasiv și să îți clădești independența financiară pe termen lung. Investiția în acest curs o poți recupera numai după primele module, chiar înainte de a ajunge la investiții.

COMANDĂ CURSUL PRACTIC DE INVESTIȚII ACUM!

Silver
Vreau cursul
447 EUR
Gold
 • Modul Bonus: Întrebări frecvente
 • Modul Bonus: Mindset și Finanțe personale
 • Modul Bonus: Drumul spre independență financiară în 3 pași
 • Modul Bonus: Păcăleala banilor – în forma în care îi cunoaștem astăzi
 • Acces Lifetime Grup Investitorul Independent Financiar
Vreau cursul
547 EUR
PACHET
ÎNCEPĂTORI
 • Acces Lifetime Grup Investitorul Independent Financiar
Vreau cursurile
874 EUR

În final îți reamintesc

 • Cursurile noastre îți rămân lifetime (îți rămân în cont pe termen nelimitat, pe toată durata de viață a platformei);
 • Sunt în format video și se urmăresc direct pe platforma noastră de cursuri, în ritmul tău;
 • Ai și varianta audio bonus și pdf-uri text incluse + o sumedenie de materiale ajutătoare la fiecare curs;
 • Update-urile viitoare sunt incluse
 • Oferă educație financiară într-un mod clar , structurat și ușor de asimilat;
 • Sunt foarte practice;
 • Ai garanție de returnare a banilor timp de 15 zile, în cazul în care ești nemulțumit;
 • În cazul în care consideri că vei avea nevoie de ajutor punctual și specific / lămuriri / motivație după parcurgerea cursurilor alege pachetele care oferă acces la grupul nostru privat de facebook Investitorul Independent Financiar*.
* Grupul privat Investitorul Independent Financiar, o comunitate de peste 1.900 de persoane, îți oferă acces direct atât la autorii cursurilor, cât și la alți investitori cu experiență pentru ajutor punctual și specific / lămuriri / motivație după parcurgerea cursurilor.

Garanție

Suntem absolut convinși că vei obține cu mult mai mult decât vei investi în acest curs! Dar dacă nu vei fi mulțumit de informațiile primite, poți cere banii înapoi în termen de 15 de zile de la data livrării cursului și vei primi banii înapoi fără niciun fel de întrebări. În felul acesta, poți fi sigur că nu ai nimic de pierdut.

Disclaimer

Nu oferim servicii de consultanță în investiții iar cursurile noastre nu fac parte din categoria de cursuri de formare/certificare profesională sau de pregătire profesională continuă pentru specialiștii din industria financiară. Prin cursurile noastre ne dorim să promovăm importanța educației financiare la nivel global și ne adresăm publicului larg.

© ȘtiințaBanilor 2024
Design grafic și programare web Răzvan Stan