• Despre
 • Cuprins
 • Înscriere
 • Testimoniale

MoneySmart

Curs complet
de educație financiară

Cu Bogdan Dinu și Valentin Nedelcu

Vreau să mă înscriu
Nu îți mai vinde timpul pentru bani. Fă banii să lucreze pentru tine.

Sunt convins că cel puțin o dată te-ai gândit și tu cât de nedreaptă este viața pentru că nu ești la nivelul financiar pe care ți-l dorești.

Deși te străduiești, pur și simplu lucrurile nu avansează, financiar ești tot cam pe acolo. Nici vorbă să îți permiți stilul de viață pe care ți-l dorești. Tu trebuie să îți vinzi aproape tot timpul pentru a acoperi nevoile firești ale vieții.

Te uiți în cont, te uiți la veniturile tale și îți dai seama că abia îți ajung banii și puținul pe care reușești să îl pui de-o parte (dacă reușești să pui ceva de-o parte) se strânge foarte încet și, de cele mai multe ori, ajunge să fie evaporat de vreo nevoie sau urgență.

Nici nu ai cum să nu te gândești când te uiți pe rețelele de socializare și vezi cum toată lumea pozează zâmbind din locații de vacanță perfectă, cum mănâncă la restaurante sau cum conduc mașini străine scumpe.

În același timp, cu siguranță te intrebi cum este posibil. Știi foarte bine că prietenii pe care îi vezi pe social media nu au salarii fabuloase și nici moșteniri căzute din cer.

Probabil ai mers mai departe și te-ai gândit “Oare nu merit și eu? Ce fac eu greșit? Daca ei își permit astfel de extravagante, cu siguranță o pot face și eu.”

Nu îți face griji, cu toții am fost acolo.

Vreau să mă înscriu!
72 de lecții grupate în 16 ore de materiale video

Mirajul unei vieți împlinite

Vrei să-ți spun un secret?

Majoritatea romanilor, printre care și aceia pe care ii vezi pe retelele de socializare, traiesc de la salariu la salariu. De fapt, aproape jumatate dintre ei se imprumuta de la rude, banci sau IFN-uri pentru a face fata cheltuielilor lunare.

Da, ai inteles bine, acele vacante, restaurante sau masini scumpe sunt facute pe datorii. Efectiv si-au vandut ani din viata pentru vacante de cate o saptamana sau masini second hand pe care le cred ei de fite.

În medie, un roman a pus deoparte, în 2020, 290 LEI pe luna. Asta, în medie, pentru ca, din pacate, majoritatea traiesc de pe o zi pe alta.

Care este cea mai dureroasa problema a omenirii cu privire la bani?

Ne petrecem copilăria și adolescența în școală, apoi muncim aproape o viață întreagă pentru a învăța cum să producem bani. În tot acest timp, nu facem altceva decât să ne vindem timpul pentru bani pentru că nu suntem dispuși să alocăm câteva ore pe săptămână, timp de câteva luni, ca să învățăm cum să ne administrăm banii eficient.

Din pacate, acele vacante, masini sau aparate electronice scumpe sunt cumparate in marea lor majoritate pe credite personale.

Cu alte cuvinte, pe banii din viitor pentru care trebuie sa muncim fara a avea vreo flexibilitate. Pe scurt, ne vindem timpul pentru bani si ne legam propriile maini si picioare.

Toate acestea in conditiile in care timpul reprezinta cea mai limitata si inflexibila resursa pe care o avem. Stim cu totii ca banii se pot pierde si redobandi, se pot inmulti etc. Timpul, insa, niciodata nu se poate recastiga.

În 15 ani de zile vei pierde mai mult de o treime din banii ținuți în depozite bancare.

Marea păcăleală a economiilor

Daca nu ai credite personale, cu siguranta te-ai gandit si tu sa pui deoparte niste bani pentru a-ti asigura o viata mai prospera in viitor.

Desi o gandire sanatoasa la baza, banii plasati in depozitele bancare nu fac altceva decat sa se erodeze odata cu timpul din cauza inflatiei. Cu alte cuvinte, in timp, valoarea lor va scadea.

In realitate, daca dobanda obtinuta este de 2%, iar inflatia de 5%, vei ajunge sa pierzi 3% in fiecare an. In 15 ani de zile vei pierde mai mult de o treime din banii tinuti in depozite bancare.

Banii trebuie sa lucreze pentru tine, nu invers

Faptul ca sistemul de pensii este in deficit, este arhi-cunoscut. Mai mult decat atat, se estimeaza ca in urmatorii ani, fiecare angajat va sustine mai mult de 2 pensionari.

Ce inseamna acest lucru ? Ca atunci cand vom ajunge la pensie, vom primi atat de putini bani, incat nu ne vor ajunge pentru a avea un trai decent.

Care este solutia, te intrebi. Sa iti ridici nivelul educatiei financiare astfel incat sa faci banii sa lucreze pentru tine in timp ce tu dormi. Sau in timp ce te joci cu copiii. Sau, de ce nu, in timp ce iti vezi de pasiunile tale.

Banii vor lucra pentru tine atunci cand ti-ai pus la punct un sistem eficient de administrare a banilor, ai scapat de creditele daunatoare, ai inceput sa investesti eficient si, nu in ultimul rand, ti-ai crescut veniturile active. Adica cele de la serviciu, freelancing, business etc.

Pentru ca nu numai gestionarea banilor este importanta, o mare parte din acest curs este axata si pe diverse metode eficiente de crestere a veniturilor.

Exact acest lucru te vom invata: cum sa faci ca banii sa lucreze pentru tine astfel incat tu sa te poti bucura de viata. Pentru ca banii nu trebuie sa fie o corvoada, ci, din contra, un potentator al calitatii vietii, atat din punct de vedere material, cat si al timpului eliberat pentru activitati de suflet.

Ce conține acest curs

Modulul 1
21min
Ce îmi doresc cu adevărat?
1
Identificarea valorilor personale
2
Viața ideală
3
Rolul banilor în viața ta
4
Motivația personală
Modulul 2
1h 16min
Ce sunt banii?
1
Banii ca expresie a valorii aduse celorlalți
2
Banii din punct de vedere economic
3
Identificarea și schimbarea credințelor legate de bani
4
Circuitul banilor în economie
5
Situația bogăției în lume
Modulul 3
1h 25min
Elemente de macroeconomie
1
Indicatori macroeconomici
2
Ciclurile economice
3
Bursa de valori
4
Piața imobiliară
5
Banii din prezent sunt diferiți față de banii din viitor
Modulul 4
1h 47min
Momentul zero
1
Piramida financiară
2
Situația românilor
3
Conștientizarea prezentului financiar personal
4
Bugetul personal
5
Situația averii nete
6
Bugetul personal
7
Țintele de siguranță, independență și libertate financiară
Modulul 5
40min
Mindset-ul prosperității
1
De unde vine mindset-ul și cum funcționează?
2
Cum îți schimbi mindset-ul
3
Despre perspectivă
4
Elemente de mindset pe care să le adopți
5
Termostatul financiar
Modulul 6
1h 49min
Siguranța financiară
1
Back-up financiar
2
Asigurări
3
Datorii
4
Surse de venit
5
Risc managementul veniturilor și al cheltuielilor
Modulul 7
1h 51min
Gestionarea cheltuielilor
1
Cele patru personalități financiare
2
Sisteme de economisire
3
Gestionarea cheltuielilor neprevăzute
4
Banii din viitor
5
Cheltuielile cu mașina
6
Cheltuielile cu locuința personală
7
Când cumperi o locuință?
8
Alte tipuri de cheltuieli curente
9
Reducerea cheltuielilor inutile
10
Optimizarea cheltuielilor utile
11
Comisioane bancare
12
Early Buy
Modulul 8
1h 23min
Performanța financiară
1
Cele 3 metode de a face performanță financiară
2
Framework pentru explodarea veniturilor
3
Pragul de trecere
4
5 principii care îți cresc exponential veniturile
5
Cadranul banilor
6
Taxe
Modulul 9
1h 40min
Creșterea veniturilor
1
Job
2
Job + Freelancing
3
Job + side hustle
4
Antreprenoriat
Modulul 10
2h 41min
Investiții
1
Scopul investițiilor
2
Principalele tipuri de investiții
3
Acțiunile
4
Obligațiunile
5
Imobiliare
6
Fonduri mutuale
7
ETF-uri
8
Profilul de risc
9
Brokeri
10
Investiții diversificate
11
Investiții pasive
12
Comisioanele
13
Dobânda compusă
14
Cercul vicios al banilor
Modulul 11
52 min
Finanțe în familie
1
Personalitatea în familie
2
Managementul finanțelor în familie
3
Contul de economii al copilului
4
Costul financiar al neînțelegerilor din familie
Modulul 12
3min
Concluzii și încheiere

Bonusuri

Fișă de lucru - Schimbarea credințelor limitative
Tool checklist piramidă financiară
Fișă de lucru - Resetarea termostatului finaniciar
Bugetul personal
Calculator Activul net
Calculator Portofoliu net
Fișă de lucru - Mindset-ul prosperității
Plan de risc management al finanțelor personale
Identificarea personalității financiare
Centralizator Cheltuieli "Neprevăzute"
Analiză financiară comparativă a mașinilor pe 5 ani de zile
Calculator taxe angajat, PFA, microîntreprindere
Vreau să mă înscriu!
72 de lecții grupate în 16 ore de materiale video

De ce să urmezi acest drum alături de noi?

Pentru ca amandoi am trecut de la cap la coadă prin experiența pe care urmează să ți-o împărtășim. Noi am ieșit din cursa șobolanului aplicând exact aceeași metodă pe care tu ești gata să o descoperi în cursul de finante personale.

Amandoi am inceput venind din familii obisnuite, fara mosteniri, relatii sau vreun noroc chior care sa dea peste noi. Si, cel mai interesant … amandoi am pornit de la un prim salariu de cateva sute de euro si zero bani in cont.

Astazi, am reusit amandoi sa ajungem sa ne permitem lifestyle-ul pe care ni-l dorim, la venituri active foarte mari, la rate de economisire de peste 80%, la portofolii generoase de investitii care ne aduc bani si in timp ce dormim. Si toate acestea la treizeci si ceva de ani.

Stii ce este totusi surprinzator? Ca am reusit sa avem toate aceste realizari fara sa facem ceva neobisnuit. Nu suntem nici mari antreprenori, nici mari inventatori, nici mari speculatori de forex sau orice altceva ce reprezinta mai degraba exceptie decat o regula.

Nu, nimic din cele de mai sus. Ce ne-a adus noua succesul financiar a fost educatia financiara reala. Mai exact, zeci de mici sau mari decizii financiare intelepte, luate zi de zi si care, cumulate, au avut ca rezultate cresterea exploziva a veniturilor, gestionarea eficienta a banilor si investitii eficiente si profitabile in instrumente accesibile tuturor: instrumente financiare listate (actiuni, obligatiuni etc.) si imobiliare clasice.

Astfel, metoda noastra de crestere financiara este replicabila si are sanse de reusita mai mari decat orice alta metoda.

Iată cine suntem și de ce considerăm că suntem persoanele potrivite pentru a te ajuta să înveți cum să iti gestionezi mai bine banii, cum sa iti cresti veniturile si, nu in ultimul rand, cum sa investești profitabil atat in criză, cat și în vremurile bune!

Valentin Nedelcu

Sunt investitor, consultant fiscal, coach, trainer și totodata fondatorul blogului și comunității StiintaBanilor.ro - cea mai mare și activă comunitate de finanțe personale și educație financiară din România.

Am început să investesc pe piața de capital din anul 2005, fiind activ, mai întâi, pe piața locală BVB și pe urmă și pe piețele internaționale. În paralel, mi-am dezvoltat o carieră in domeniul financiar, lucrând pentru diverse companii de consultanță și multinaționale și ajungând până la nivelul de senior management regional. În această perioadă, am participat la proiecte de achiziții, fuziuni, divizare și optimizări fiscale la nivel național și internațional, în calitate de consultant fiscal. În 2016 am fondat blogul și comunitatea ȘtiințaBanilor, ajungând, în mai puțin de 3 ani, cea mai mare comunitate de finanțe personale și investiții din România.

În calitate de coach & trainer financiar, am lucrat cu peste 6000 de persoane în ultimii 6 ani, oferind comunității atât expertiza mea, cât și expertiza celor mai buni specialiști pe care i-am putut găsi pe piață, în aria de finanțe personale și investiții.

Bogdan Dinu

Sunt consultant in industria de private banking - capital markets - wealth management (managementul averii) și investitor pe piețele de capital și imobiliare.

Am 34 de ani, iar pe piața de capital investesc eficient, având o strategie solidă în spate încă din 2013. În acest domeniu ma simt ca peștele în apă deoarece lucrez ca și consultant în private banking - wealth management pentru bănci din întreaga lume (Luxemburg, Elveția, Liechtenstein, Singapore, Hong Kong etc), ajutându-le să-și servească mai bine clienții. Faptul că nu lucrez pentru o bancă privată anume, ci fac consultanță pentru mai multe, mi-a oferit oportunitatea unică de a acumula foarte multă experiență în wealth management.

De asemenea, ajutând diverși wealth manageri care au limite de intrare de 10 milioane de EUR/USD/CHF, m-a ajutat să îmi formez o privire 360° în legătură cu acest domeniu, fiind focusat pe un singur lucru: eficientizare. Eficientizarea portofoliului, a taxelor, respectiv a comisioanelor sau a strategiei investiționale. Totul pentru a obține un portofoliu cu un randament net final mai bun.

Acest curs este pentru tine daca:

 • Vrei sa iti cresti veniturile.
 • Vrei sa iti pui in ordine finantele personale.
 • Vrei sa descoperi tepele financiare si sa te feresti de ele.
 • Vrei sa scapi cat mai eficient de creditele personale / ipotecare.
 • Vrei sa iti optimizezi cheltuielile uzuale din viata ta.
 • Vrei sa inveti cum sa gestionezi banii eficient in familie.
 • Vrei sa inveti cum sa investesti eficient.
 • Vrei sa atingi independenta financiara fara sa te bazezi pe pensia de la stat.
 • Vrei sa nu mai pierzi bani fara sa stii, fie prin inflatie, fie folosind produse financiare ineficiente.
 • Nu mai vrei sa iti vinzi timpul pe bani, ci sa pui banii sa lucreze pentru tine.

Ce spun alți oameni

Gamescu Htcescu
Acum ca am terminat cursul, domnilor Valentin Nedelcu si Bogdan Daniel Dinu vreau sa va multumesc si sa va spun ca fara voi mi-ar fi trebuit ani de zile ca sa invat ce am aflat in cateva saptamani.
Vet Green
Valentin Nedelcu esti minunat, impreuna cu Bogdan Dinu ai facut un curs superb. MoneySmart mi-a deschis mintea, de-a lungul cursului am trecut de la emotie la realitate, intelegerea unor instrumente, buget, prioritizare si multe altele pe care nu mi le-am imaginat niciodata ca ar fi posibile. Ceea ce este, de asemenea foarte important am inteles ca in educatie merita sa investesti timp si bani, sunt lucruri care din pacate nu se invata la scoala si care merita efortul. Prin educatie intelegi unde si cum sa iti plasezi economiile iar pretul unui curs este nesemnificativ in comparatie cu o investitie proasta care te-ar face sa regeti banii pierduti.
Alecsandra Ciumurel
Salutare! Am parcurs cursul! Ce bine mi-ar fi prins sa fi stiut mai demult informatiile din el. Inainte de primul salariu, de exemplu. Dar multe lucruri le-am invatat prin metoda mai dura, aia cu durerea. De altele am beneficiat din intelepciunea mamei mele. Si altele le-am aflat abia acum, din curs. Asadar, multumesc, Bogdan Daniel Dinu, multumesc Valentin.❤️
Vlad Solomon
Din propria experienta vorbesc, dar dupa ce parcurgi unul din cursurile concepute de Bogdan si Valentin te cam gandesti ca poate au fost prea ieftine pentru valoarea adusa. E cam imposibil sa nu “recuperezi” banii de pe cursuri intr-un timp apropiat.
Sorin S Slavu
Eu as urmari 3 lucruri la acest curs si daca le rezolva l-as cumpara: 1 ) Calitate : are informatie grupata si cristalizata? 2) Eficienta pe timp? Economisesc timp , renunt la cautari lungi pe net – unde e informatie foarte diluata? 3) Aplicabilitate : se pot aplica informatiile pentru un roman? Inca ceva: Cursurile lui Valentin si Bogdan sunt tot mai bune intrucat ei traiesc si aplica zilnic ceea ce transmit in cursuri ! In engleza cred ca se potriveste termenul "Exampleship" = lider prin exemplu !
Marius Schuffie
Cursul aproape ca poate fi considerat GRATIS, e chiar ieftin, felicitări pentru demers
Madalina Meda
Eu am invatat atat de multe in ultimii 2 ani (si aplicat parte din informatii), incat nici nu-mi vine sa cred 🙂 Si de pe grup, si din blogurile voastre 🙂
Catalin Ene
Pentru mine, pe langa faptul ca gasesc informatii extrem de utile, acest grup imi da doza zilnica de MOTIVATIE. Pe acest grup efectiv ma incarc cu energie.
Irina Toma
Am înțeles ca se poate, independența financiară este posibila cu abordare adecvată (mindset) in primul rând. O oaza de energie pozitivă intr-un context general contradictoriu, dezechilibrat.
Marius Lebada
Eu folosesc grupul de facebook ca pe o harta. Am stabilit drumul pe care trebuie sa il urmez dar am nevoie de indicatii pentru a ajunge acolo unde mi-am propus. Si mai mult decat atat am invatat sa am incredere in informatiile prezentate aici, spre deosebire de articole/blogu-uri gasite pe net. Pe langa asta, faptul ca suntem o comunitate atat de mare si ca avem oameni in diferite etape de dezolvare/educare financiara, ma ajuta sa inteleg mai bine unde ma situez eu in fiecare moment in procesul de dezvoltare
Lucian Dumitrescu
Informațiile primite de la voi mi-au dat perspectiva de început legat de ce se poate obține din investițiile pasive și de obiectivul FIRE. Acum când mă gândesc la cum eram înainte de această educație financiară mă pufnește răsul (într-un sens negativ), și îmi pare rău pentru toți prietenii mei care nu se lasă convinși (încă) să ”guste” și ei 🙂.
Andrei Banisor
Anul trecut pe vremea aceasta nu stiam ce inseamna bursa, nu ma consideram suficient de destept sa o inteleg si consideram ca investitiile sunt doar pt oamenii cu ft multi bani si ca angajat nu am nici o sansa sa fac asta. Acum sunt antreprenor dupa ce mi-am dat demisia in plina pandemie, mi-am dublat veniturile si planuiesc sa ating indepedenta financiara in viitor. Multumesc Valentin si Bogdan pt toate informatiile furnizate si pt rabdarea de care dati dovada mereu.
Bratu Nico
Mulțumesc ca împărtășiți cu noi, cei novice în investiții, cunoștințele pe care le care le dețineți. Împreună învățăm sa creștem, împreună ne educam, împreună vom reuși. Mă înclin în fata voastră și încă o data, MULȚUMESC!
Petre Pépé Pavlov
Ma ajuta sa mentin directia setata pe imbogatire materiala si spirituala. Uneori chiar raspunzand la topicuri ideile despre acele subiecte devin mai clare 😊
Andrei Cenusa
Multumim frumos pentru initiativa de face si dezvolta acest grup. Personal, mi-a fost de mare ajutor in a porni pe drumul investitiilor pasive si de a ma motiva sa invat mai multe de la fiecare dintre voi.
Robert Potlog
Am invatat sa gestionez mai bine banii, sa am rezerve, sa nu mai tin investitii neproductive, sa ajut si sa primesc inapoi mult mai mult. Am invatat sa aleg mai bine apartamente, sa le caut. Mi-am confirmat lucruri pe care deja le faceam.
Marius Pop
Consider acest grup ca fiind locul de unde învăț încontinuu despre bani și relația cu aceștia, in care găsesc oameni cu un standard ridicat de educație financiară și personală dispuși să ofere și altora din cunoștințele lor.
Maria Stefanache
Sunt onorata sa fac parte din acest grup ,citesc tot ce se scrie si incet,incet deschid ochii spre o dimensiune total necunoscuta pentru mine
Radu Terec
Prin acest grup am ajuns la cursul vostru de "Investitii eficiente pe bursa" si mi-am facut primul portofoliu de ETFuri. A fost foarte fain cursul si l-am recomandat prietenilor mei. O parte sunt deja in acest grup!
Irina Lazar
Felicitari pt infiintarea grupului, Dl Valentin ,cat si celor mai experimentati care impartasesc aici si ne sfatuiesc . Acest grup este foarte valoros, am invatat foarte multe de cand sunt aici. Este precum un ghid pentru mine. Orice nelamurire am ,gasesc raspunsul aici, nu trebuie sa fac postare separata cat sa urmaresc; de multe ori comentez ,unde stiu,alteori observ tac si invat.🙂 Multumesc cu recunostinta.
Alina Grigoraş
Datorită acestui grup mi-am creat buget personal in adevăratul sens al cuvântului, am realizat cât de mult mai am de învățat, am parte de motivație zilnic și nu in ultimul rând, am acea "plasă de rezervă" in momentul cand am nelămuriri și nu risc să întreb pe cine nu trebuie. Mulțumesc pentru acces si pentru toate informațiile valoroase! #celmaitaregrupincaresunt
Marian Rza
Eu pot spune ca am ajuns de la datorii si zero economii acum 2 ani la un pic peste 50% rata de economisire pe ultimele 18 luni. Randamentele de la bursa sunt bonus 🙂 Ce-i drept, eram pe "drumul cel bun" inainte sa gasesc acest grup dar el m-a mentinut pe drumul spre TrueFire 😉 Keep up the good work!
Viorel Smeu
Cum m-a ajutat prezenta aici pe grup ? Mi-a deschis noi cai/oportunitati nu stiu cum sa le numesc, un alt factor important mentionat si de tine Bogdan sunt oamenii, oameni care vin sa isi aduca aportul si sustinerea ptr ceilalti iar calitatea oamenilor a postarilor si faptul ca grupul este igienizat constant si persoanele care arunca cu hate sau fac trolling sunt eliminate mie imi spune ca grupul este unul de mare calitate.
Octavian Baban
Felicitări Valentin și moderatorilor pentru tot ceea ce faceți! confirm că am cunoscut oameni foarte faini în această comunitate, atât în întâlnirile fizice (la money camp) la care am ajuns în ultimii ani cât și grupul trainerilor care au contribuit la programele online (money days). Am fost impresionat de disciplina tuturor cu privire la viața financiară. De fapt, disciplina e baza, restul beneficiilor vin mai devreme sau mai târziu.
Anamaria Rotar
I-am cunoscut pe Valentin si Bogdan cand m-au invitat alaturi de ei speaker la conferinta despre investitii in imobiliare si am ramas extrem de placut suprinsa de intreaga comunitate. Eram inclinata exclusiv spre investitii in imobiliare, insa intre timp mi s-a deschis apetitul si spre bursa, abia astept sa-mi evaluez portofoliul la finalul anului 😀. Fiind specilizata pe domeniul bancar am ajutat cu sfaturi zeci de persoane din grup si imi doresc ca pe viitor sa ajut prin experienta si cunostintele mele pe toti care au nevoie. Eu ma simt mai bogata si numai prin faptul ca citesc tot ce se discuta in grup si pe blogurile baietilor. Keep up the very good work
Ioana Margineanu
Aceste schimb de informatii m-a ajutat sa gasesc idei noi de investitii si nu cred ca as fi ajuns aici, fara sa vad informatia pe grup. Mi-am gasit amici noi, de la mine din oras, cu care am devenit prieteni si cu care imi face mare placere sa interactionez. Tie iti multumesc pentru ca ai fost picatura care a umplut paharul, in care tineam investitul la bursa. Plus ca la subiectul invidie constructiva, mai invat chestii faine de la tine, cum editez, glumele etc.
Anda Buican
Pe mine m-a ajutat faptul ca aici am descoperit video-urile lui Bogdan😁 In cateva zile de cand am inceput sa le urmaresc am vazut o crestere foarte mare a bagajului de cunostinte in domeniul financiar 😁 De asemenea, tot aici am mai cunoscut si persoane cu care am avut cateva discutii despre investitii. Tot asa, a fost diferență ca de la cer la pamant intre ce stiam inainte de discutii si ce stiam dupa. Chiar am ramas foarte placut surprinsă de comunitate🙂

Ești pe punctul de a porni la drum în călătoria spre a face ca banii sa lucreze pentru tine, nu invers!

Am ajuns la momentul în care trebuie să decizi. Alegi să vii cu noi în această experiență și să faci ca banii sa lucreze pentru tine, castigand astfel cea mai limitata resursa pe care cu totii o avem: timpul ?

Sau te dai bătut și te întorci la aceeași rutină zilnică, de a gestiona ineficient banii, a avea un venit mic, respectiv a pierde bani fara sa iti dai seama, doar ca în final sa te gasesti alergand în aceeași roată care se va învârti continuu și te va ține captiv pentru tot restul vieții?

Acest curs te va lua de la zero și te va învăța bazele, apoi te va învăța cum sa faci un buget, cum să-ti optimizezi cheltuielile, cum sa scapi in mod optim de credite, cum sa iti gestionezi eficient banii, cum sa iti cresti veniturile, respectiv cum sa ajungi sa investesti eficient, atingand prosperitatea financiara.

Vei invata practic cum sa faci ca banii sa lucreze pentru tine, plasandu-te intr-o pozitie de armonie.

Investiția în acest curs o poți recupera numai după primele module doar prin simplul fapt că te scutește de sute de ore de cercetare, ani de zile de încercări eșuate și mii de euro pierduți din cauza unor greșeli simple, dar atât de comune oamenilor.

Informatiile din acest curs iti pot castiga ani de zile de libertate … daca si aplici ceea ce vei invata din curs :)

Silver
Gold
Vip
Cursul video MoneySmart
73 lectii video și în format audio (mp3)
Materiale suport
Suportul de curs pentru fiecare lecție și 13 Instrumente și fișe de lucru
Curs video
Obiceiuri productive
Bogdan Dinu
Prezentare video
From zero to hero. Independent financiar in 7 ani
Valentin Nedelcu
Prezentare video
Demistificarea investițiilor. Cum să spargi bariera randamentelor medii
Bogdan Dinu
Înregistrare sesiune Q&A
Facebook
Acces grup privat True Fire
Acces constant la cei doi traineri si la comunitatea True Fire
Durată
16h 06min
18h 56min
20h 44min
297 EUR
349 EUR
497 EUR
Silver
Vreau cursul
297 EUR
Gold
 • 3 minicursuri
Vreau cursul
349 EUR
Vip
 • 3 minicursuri
 • Înregistrare webinar
 • Access grup privat: True Fire
Vreau cursul
497 EUR

În final îți reamintesc

 • Cursurile noastre îți rămân lifetime (îți rămân în cont pe termen nelimitat, pe toată durata de viață a platformei);
 • Sunt în format video și se urmăresc direct pe platforma noastră de cursuri, în ritmul tău;
 • Ai și varianta audio bonus și pdf-uri text incluse + o sumedenie de materiale ajutătoare la fiecare curs;
 • Update-urile viitoare sunt incluse
 • Oferă educație financiară într-un mod clar , structurat și ușor de asimilat;
 • Sunt foarte practice;
 • Ai garanție de returnare a banilor timp de 15 zile, în cazul în care ești nemulțumit;
 • În cazul în care consideri că vei avea nevoie de ajutor punctual și specific / lămuriri / motivație după parcurgerea cursurilor alege pachetele care oferă acces la grupul nostru privat de facebook True Fire*.
* Grupul privat True Fire, o comunitate de peste 1.700 de persoane, îți oferă acces direct atât la autorii cursurilor, cât și la alți investitori cu experiență pentru ajutor punctual și specific / lămuriri / motivație după parcurgerea cursurilor.

Garanție

Suntem absolut convinși că vei obține cu mult mai mult decât vei investi în acest curs! Dar dacă nu vei fi mulțumit de informațiile primite, poți cere banii înapoi în termen de 15 de zile de la data livrării cursului și vei primi banii înapoi fără niciun fel de întrebări. În felul acesta, poți fi sigur că nu ai nimic de pierdut.

Disclaimer

Nu oferim servicii de consultanță în investiții iar cursurile noastre nu fac parte din categoria de cursuri de formare/certificare profesională sau de pregătire profesională continuă pentru specialiștii din industria financiară. Prin cursurile noastre ne dorim să promovăm importanța educației financiare la nivel global și ne adresăm publicului larg.

© ȘtiințaBanilor 2024
Design grafic și programare web Răzvan Stan