Multi oameni nu au grija de banii lor decat atunci cand ajung sa ii termine, si altii fac la fel cu timpul lor. – Johann Wolfgang von Goethe

Cresterea venitului activ

Drumul spre independenta financiara incepe din momentul in care castigi primul venit si continua pentru mult timp cu demersurile de crestere a acestui venit.

Site-uri de cashback

Gestionarea banilor

Drumul continua cu acumularea de rezerve necesare scopurilor tale. Economisirea este despre A ELIMINA RISIPA pentru a maximiza satisfactia.

dobanda compusa

Investitii pentru venit pasiv

Dupa cresterea venitului activ si acumularea de rezerve urmeaza partea cea mai importanta. Investitiile sunt cele care iti vor aduce independenta financiara.

Accelerare Start-up

Esti la inceput de drum in antreprenoriat si lucrurile par ca inainteaza destul de greu. Impreuna ne vom asigura ca lucrurile vor progresa conform planului.

Monetizare Lifestyle business

A avea un Lifestyle business (un business intr-un domeniu de care esti pasionat si adaptat stilului de viata dorit) poate parea un vis frumos insa visul frumos se termina in momentul in care nu reusesti sa monetizezi. Noi ne vom asigura ca iti vei monetiza corespunzator businessul.

De la angajat la antreprenor

Esti angajat si vrei sa devii antreprenor dar iti este frica sa iti lasi jobul pentru a urmari ceea ce iti doresti. Nici nu trebuie sa il lasi (inca). Putem sa facem tranzitia impreuna, cu cap, metodic, sigur. Este ceea ce am facut si eu si sunt convins ca o poti face si tu

Ce vei castiga:

 • Claritate asupra obiectivelor financiare si de business;
 • Plan adaptat obiectivelor si nevoilor tale;
 • Cresterea nivelului financiar;
 • Mentoring;
 • Motivatie;
 • Excelenta in executie.

Ce pierzi daca nu participi:

 • Independenta financiara va ramane doar un obiectiv fantezist pentru tine;
 • Lipsa de claritate si directie in viata ta profesionala si financiara;
 • Pierzi timp pretios in care vei actiona ca si pana acum si vei avea rezultate ca si pana acum;
 • Pierzi bani pe care ii vei irosi pe metode care nu ti se potrivesc si nu aduc rezultate;
 • Ramai intr-o stare de inactiune in directia atingerii obiectivelor tale financiare si de business.
De ce este Valentin omul pe care il aleg fara sa respir, atunci cand e vorba de gestionarea finantelor personale? Valentin intelege RESPECTUL, acel respect sintetizat in ”te respect pe tine cu tot ceea ce esti”, iar asta il diferentiaza pe Valentin: intr-o lume in care consultantul tau financiar va crede ca stie mai bine decat tine de ce ai tu nevoie, Valentin va asculta nevoile si dorintele tale, te va ghida in alegerea solutiei care este buna pentru tine, nu pentru oricine. Valentin stie, ca un adevarat expert, ”retetele” functionale", dar, mai presus de retete, el stie ca omul nu este masina, ci sistem viu, asa ca el lucreaza cu omul, nu cu retete aparent general valabile. Pentru mine, RESPECT = INCREDERE.
Mioara Soldan
Fondator Scoala de coaching Pleiade
Am apelat la Valentin intr-un moment din viata cand aveam nevoie de ajutor legat de cum sa imi gestionez mai bine resursele financiare. Rezultatul a fost mult peste asteptarile mele. Plecand de la raspunsurile mele (ex. care sunt planurile pe termen scurt, preferinte pentru investitii gen imobiliare etc.) Valentin a schitat un plan de economisire si investitii care nu doar ca mi s-a potrivit ca o manusa dar a dat rezultatele asteptate. Multumesc Valentin pentru ca iubesti ceea ce faci!
Sorina Curcumelis
Global Internal Controls Manager

Investitia ta:

100 EUR pentru o sedinta individuala

960 EUR pentru un pachet de minim 12 sedinte de coaching (pe parcursul unui an).

Pentru inscriere, te rog sa imi trimiti un email la adresa: valentin@stiintabanilor.ro

LikeShare