Descarcă gratuit!

20 moduri prin care poți să îți crești veniturile.

Drumul spre independenta financiara incepe din momentul in care castigi primul venit si continua pentru mult timp cu demersurile de crestere a acestui venit. Oricat am invata noi despre gestionarea banilor, investitii si antreprenoriat, fara un venit in crestere din activitatea noastra curenta, ne va fi foarte greu sa parcurgem drumul pe care ni l-am stabilit.

Venitul activ este acel venit pe care il obtii prestand un serviciu sau vanzand bunuri si poate lua forma de salariu, onorariu, comision sau dividende de la firma in care esti implicat activ. Cresterea veniturilor active iti va accelera fantastic drumul spre independenta financiara.

Independenta financiara se construieste pe 3 piloni

Dintre toate cele trei elemente, cresterea veniturilor este cel mai mare accelerator pe drumul spre indepedenta financiara. Daca ai un venit mare, ai si din ce sa economisesti si de unde sa investesti. Logic.

Culmea este ca partea de crestere a veniturilor mi se pare mai usoara decat cea de optimizare a cheltuielilor (pentru ca, la un moment dat, nu prea mai ai ce sa optimizezi) si cu mult mai usoara decat partea de investitii, unde te confrunti cu o mare de cunostinte, abilitati, perspective diferite, strategii diferite (timing the market, value investing, passive investing etc.), plus o pleiada de emotii umane, parca special construite sa te saboteze.

Stiu ca si pe partea de crestere a veniturilor exista o sumedenie de strategii, insa, majoritatea merg cam pe aceleasi directii.

Pe baza propriei experiente am detaliat 20 de elemente de mindset si modalitati concrete pentru a-ti creste exponential veniturile.

Vei vedea ca este foarte simplu, dar greu in acelasi timp.

Despre autor

Valentin Nedelcu este Coach & Trainer financiar, consultant fiscal, investitor cu peste 15 ani de experiență, fondatorul comunității ȘtiințaBanilor.

Am început să investesc pe piața de capital din anul 2005, fiind activ, mai întâi, pe piața locală BVB și pe urmă și pe piețele internaționale.

Incepand cu anul 2007 mi-am dezvoltat o carieră in domeniul financiar, lucrând pentru diverse companii de consultanța și multinaționale și ajungând până la nivelul de senior management regional. În această perioadă, am participat la proiecte de achiziții, fuziuni, divizare și optimizări fiscale la nivel national si international, în calitate de consultant fiscal.

In perioada mea de lucru in corporatii mi-am dublat veniturile o data la 2-3 ani si am continuat sa le cresc pana la o medie de 3-4000 EUR pe luna. Am ajuns senior manager regional pe taxe la varsta de 31 de ani, la 8 ani de la debutul meu pe piata muncii. Cel mai tanar senior manager din firma. Media era pe la 40-45 de ani pentru peers-ii mei.

În 2016 am fondat blogul și comunitatea ȘtiințaBanilor, ajungând, în mai puțin de 3 ani, cea mai mare comunitate de finanțe personale și investiții din România.

In 2017 mi-am obtinut acreditarea de coach si tot in 2017 am inceput sa activez ca si business&financial coach in paralel cu job-ul.

La inceputul anului 2018 mi-am dat demisia din corporatie, concentrandu-ma full time pe cariera mea de coach & trainer financiar, pe dezvoltarea comunitatii Stiintabanilor.ro si pe administrarea investitiilor personale.

În calitate de coach & trainer financiar, am lucrat cu peste 1200 de persoane în ultimii 3 ani, oferind comunității atât expertiza mea, cât și expertiza celor mai buni specialiști pe care i-am putut găsi pe piață, în aria de finanțe personale și investiții.

Astazi, nivelul veniturilor mele este mult peste orice nivel as fi putut atinge continuand sa lucrez intr-o corporatie, din surse multiple, atat ca venituri active, cat si ca venituri pasive.

In acest e-book, voi detalia care au fost elementele principale de mindset si de actiune care m-au ajutat sa imi cresc exponential veniturile.

Beneficii

Descarcă gratuit!

20 moduri prin care poți să îți crești veniturile.