Programul de training – Succesul în finante personale si investitii

Programul de training – Succesul în finante personale si investitii

Un program inspirat din interactiunea cu participantii cursului live Investitii inteligente si surse de venit pasiv, prin care vrem sa venim in ajutorul vostru si sa va insotim in continuare in aplicarea cunostintelor acumulate, in acoperirea golurilor de informatii care pot sa existe si in a va ajuta cu eventualele intrebari care pot aparea pe parcurs.

Noi nu vrem sa transmitem cultura generala ci vrem ca voi sa porniti si sa va puneti la punct un plan clar pe care sa il urmati metodic ani de zile de aici inainte.

Nu, nu vom face noi investitiile in locul vostru si nici nu va vom spune noi in ce sa investiti.

Nu acesta este rolul nostru. Pentru asta exista administratori de portofolii private si tot in aceeasi idee exista si fonduri de investitii administrate activ, pensii private, unit linkuri si pensii de stat. Toate aceste instrumente sunt concepute pe ideea de a-ti administra altcineva banii, in schimbul unui pret. Din pacate, acest pret este de cele mai multe ori punerea intereselor altcuiva in fata interesului tau.

Este responsabilitatea ta sa lucrezi la visul tau, dar pentru ca tu sa lucrezi la visul tau, ai nevoie sa stii cum sa lucrezi. Ai nevoie sa faci dar sa si stii ce faci pentru ca cel mai mare risc in investitii vine din ceea ce nu cunoaste investitorul.

Rolul nostru este sa va ajutam sa deveniti autonomi, sa va invatam bazele, sa va invatam metodele de analiza si de abordare a investitiilor pentru ca voi mai departe sa aplicati ceea ce ati invatat, toata viata.

Nimeni nu va va administra banii mai bine decat o puteti face voi. Conditia este sa aveti un minim de cunostinte financiare si bineinteles sa implementati metodic metodele de investitii care si-au dovedit deja eficienta.

Noi va vom insoti, timp de 3 luni, in fiecare saptamana in aceasta calatorie, cu informatii, raspuns la intrebari, motivatie si tot ce va tine de noi pentru ca voi sa porniti pe drumul independentei voastre financiare. Bineinteles, daca va doriti acest lucru.

Inainte sa intram in detaliile Programului, vreau sa va spun ca locurile sunt extrem de limitate. Vom face o singura astfel de grupa, care va avea in jur de 10 participanti.

Detaliile Programului

Ce este:

– primul program integrat de finante personale si investitii din România destinat în primul rând celor aflaţi la început de drum.

– un program intensiv ce se referă la finante personale si investitii într-o manieră unică, unitară, holistică, integrând aspectele teoretice, de strategie, cuantificabile, cu cele practice, funcţionale, de zi cu zi şi cu cele psihologice, emoţionale.

Cui se adresează:

– celor fără experienţă sau cu experienţă destul de limitată în ceea ce priveşte gestionarea eficientă a finanţelor personale pe termen lung şi în ceea ce priveşte realizarea investitiilor pasive profitabile, la modul cel mai practic şi aplicat.

Ce urmăreşte:

– înţelegerea conceptelor cheie în ceea ce priveşte modul de funcţionare a banilor şi însuşirea pe termen lung a obiceiurilor eficiente;

– înţelegerea şi punerea în practică a diferitelor metode de a optimiza finanţele personale;

– înţelegerea şi punerea în practică a diferitelor tipuri de investitii care reprezintă surse de venit pasiv;

– instalarea unor obiceiuri constructive în managementul finanţelor personale şi al investitiilor pasive care vor produce, pe termen lung, un nivel ridicat de prosperitate.

Cum este organizat:

– 12 şedinţe online, în grup restrâns, ce se desfăşoară săptămânal, cu durata de cca. 2 ore, şi conţin o prezentare a trainerilor de cca. 1 oră + cca. 1 oră de întrebări/răspunsuri, comentarii şi discuţii la care cursanţii vor participa activ, prin mesaje pe chat, dar şi audio sau video;

– în fiecare şedinţă de training se vor discuta câteva aspecte teoretice şi vor fi imediat puse în practică de fiecare cursant, astfel încât la sfârşitul şedinţei să fim siguri că FIECARE a înteles foarte clar cum funcţionează şi ce are de făcut mai departe;

– fiecare şedinţă de training va fi înregistrată şi DOAR cursanţii vor avea acces la aceste înregistrări, pe bază de parolă, pe toată durata programului şi după terminarea acestuia;

– în timpul fiecărei şedinţe de training cursanţii vor avea posibilitatea de a pune întrebări trainerilor şi în mod privat şi de a primi răspunsuri tot în mod privat.  Acest dialog nu va fi făcut public nici după terminarea cursului.

– la sfârşitul fiecărei şedinţe de training cursanţii vor primi un fel de “temă” (câteva exerciţii sau întrebări simple) pentru săptămâna următoare, pentru a-i ajuta să fixeze cât mai bine noţiunile respective şi să le pună ei înşişi în practică cu succes;

– pe tot parcursul programului de training cursanţii vor putea intra în contact cu trainerii prin email sau messenger pentru a lămuri eventualele întrebări sau probleme apărute;

– la sfârşitul programului cursanţii vor putea să dea (opţional) un test (de tip test grilă “take home”), care îi va ajuta să-şi consolideze noile abilităţi dobândite, la modul cel mai practic.  De asemenea, ei vor primi o diplomă de absolvire şi o surpriză specială! 🙂

Cerinţe:

– computer (de preferat) sau smartphone, conexiune la internet, microfon şi webcam (opţional);

– nu sunt necesare NICIUN fel de cunoştinţe prealabile de educaţie financiară sau din alt domeniu.

 

Cuprins:

1. Primul pas: identificarea “DE CE”-ului fiecăruia + stabilirea obiectivelor (pe termen scurt, mediu şi lung). Despre motivaţie şi puterea obiceiurilor (bune şi rele). Finanţe personale: cunoaştere, funcţionare.

2. Finanţe personale – Să construim pe baze solide: Buget, optimizare cheltuieli, fond de urgenta, fond de investitii. Instalare de obiceiuri bune în fiecare domeniu în parte.

3. Elemente de educaţie financiară bancară: conturi personale, de economii, depozite bancare, carduri, credite (brokeri de credite) etc.

4. Investitii. Introducere, teorie, tipuri (caracteristici generale, avantaje şi dezavantaje), riscuri. Determinarea profilului de risc. Planul personal. Informarea – la nivel macro, la nivel naţional şi la nivel de investitie particulară.  Surse de informaţii. Manipulări, greşeli, capcane.  Legătura cu emoţionalul şi psihologia.

5. Cele mai simple investitii: fondurile mutuale – de la teorie la punerea în practică.

6. Investitii în valori mobiliare – obligaţiuni, acţiuni, mărfuri – introducere. Bursa şi brokeri – de la teorie la punerea în practică.

7. Investitii în obligatiuni cotate pe bursă – de la teorie la punerea în practică.

8. Investitii în indici bursieri şi acţiuni cotate pe bursă – de la teorie la punerea în practică.

9. Investitii în mărfuri cotate pe bursă – de la teorie la punerea în practică.

10. Investitii în imobiliare – de la teorie la punerea în practică. Discuţie imobiliare vs. mobiliare.

11. Planul personal de investitii pe termen scurt, mediu şi lung – money management, alocări, punere în practică.

12. Impozitarea veniturilor si optimizari fiscale. Declaratii fiscale.

Bonus 1: Acces la grupul “secret” pe FB

Bonus 2: Întâlnire după 6 luni – sesiune online de 2 ore. Recapitulare noţiuni principale şi punerea lor în aplicare.

Durata

12 săptămâni (12 martie – 4 iunie 2018), lunea, orele 19-21.

Pretul

Preţul: 3600 lei.

Ofertă promoţională (până pe data de 12 martie), valabilă DOAR la prima ediţie a programului, disponibilă în 2 variante:

1. plata integrală = 1500 lei, reducere 59%

2. plata în 3 rate = 1800 lei, reducere 50% (600 lei la înscriere, 600 lei cel târziu pe 3 aprilie şi 600 lei cel târziu pe 3 mai).

ATENŢIE: având în vedere că există o singură grupă, cu un număr restrâns de persoane, locurile sunt extrem de limitate şi sunt alocate pe principiul primului venit!

Pentru a te înscrie în programul de training „Succesul în finante personale si investitii” ai de facut 2 pasi:

1. Sa efectuezi plata programului prin transfer bancar, astfel:

Beneficiar: Nedelcu Valentin PFA

IBAN: RO40INGB0000999907349396

Suma: conform variantei alese;

Observatii: Pachet 12 saptamani

2. Sa imi trimiti un email de confirmare pe adresa valentin@stiintabanilor.ro. 

Dragilor, am pus in acest program + cursul Investitii inteligente si surse de venit pasiv, tot ce aveti nevoie sa aplicati in practica pentru a ajunge intr-un numar rezonabil de ani (depinzand de suma lunara economisita si investita) independenti financiar.

Nu este deloc complicat dar nici foarte simplu. Noi suntem hotarati sa oferim maxima de valoare pe care o putem oferi si sa sustinem o generatie de oameni care sa traiasca in timpul vietii active, bunastarea, aici in Romania iar voi sunteti primii care pornesc pe acest drum alaturi de noi.

Mult succes!

Valentin