SB - Gradient Auriu
StiintaBanilor.ro

Programul de 12 saptamani: Succes in finante personale si investitii pasive

Ed. VI - 17 februarie - 4 mai 2020

Valentin Nedelcu - StiintaBanilor.ro & Dan Sulica - IdeiSiBani.ro

Programul de 12 saptamani este un program inspirat din interactiunea cu participantii cursurilor noastre live de investitii in cadrul carora am observat ca oricat de mult am incerca noi sa livram in cele peste 8 ore de curs, pentru majoritatea celor care isi doreau sa aplice tehnicile de investitii invatate era nevoie de un program mai amplu si de durata pentru a invata bazele investitiilor pas cu pas si a le aplica pas cu pas.

Era nevoie de un program in care participantii sa isi insuseasca cunostinte si abilitati practice absolut necesare pentru a investi cu succes, cum ar fi citirea si intelegerea informatiile primare ale instrumentelor financiare (situatii financiare, prospect de emisiune, grafice etc.), operarea pe platformele de tranzactionare (pe pietele internationale si piata din Romania), tehnicile de management al banilor si al riscului si multe alte cunostinte si abilitati absolut necesare pentru a intra cu succes in lumea investitiilor.

Pentru a veni in ajutorul fostilor nostri cursanti am lansat o prima editie pilot a Programului de 12 in luna martie 2018 care s-a dovedit un succes. O spun cursantii nostri, nu noi. Veti vedea mai jos testimonialele lor.

In luna septembrie 2019 vom lansa a cincea editie a Programului, imbunatatit in urma feedback-urilor cerute si primite de la cursantii nostri.

Noi va vom insoti, timp de 3 luni, in fiecare saptamana in aceasta calatorie, cu informatii, raspunsuri la intrebari, motivatie si tot ce va tine de noi pentru ca voi sa porniti pe drumul independentei voastre financiare. Bineinteles, daca va doriti acest lucru.

Inainte sa intram in detaliile Programului, vreau sa va spun ca locurile sunt limitate. Vom face doar o grupa pe care o vom insoti pe parcursul celor 12 saptamani. 

Acest Program este pentru tine daca

 1. NU VREI SA FII NEVOIT SA MUNCESTI PANA LA MOARTE (pentru ca nu vei avea alta alternativa);
 2. NU VREI SA TI SE VANDA PRODUSE FINANCIARE PROASTE din care castiga doar institutia emitenta;
 3. NU VREI CA ALTII SA PROFITE de lipsa ta de cunostinte financiare;
 4. NU MAI VREI CA BANII STRANSI DE TINE CU GREU SA FIE “RECOMPENSATI” DE BANCA cu 1% pe an;
 5. NU MAI VREI SA FII PRINS IN CURSA SOBOLANULUI.
 1. VREI SA AJUNGI INDEPENDENT FINANCIAR intr-un timp rezonabil;
 2. VREI CA BANII SA LUCREZE PENTRU TINE in timp ce dormi;
 3. VREI SA NU ITI MAI CONSUMI TIMPUL PENTRU BANI ci sa il aloci lucrurilor cu adevarat inportante pentru tine: familie, prieteni, hobbiuri, dezvoltarea ta;
 4. VREI SA IESI DIN TURMA OAMENILOR USOR DE MANIPULAT SI MANEVRAT de mainstream media, politicienti si “experti”;
 5. VREI SA FACI ASTAZI CE ALTII NU FAC PENTRU A PUTEA FACE MAINE CE ALTII NU POT.

Traineri

Valentin Nedelcu - Coach & Trainer Financiar, consultant fiscal, investitor pe pietele de capital de 15 ani, fondatorul comunitatii StiintaBanilor.ro

Dan Sulica - Investitor, speaker si consultant financiar independent. Investitor in imobiliare si burse de 20 de ani, fondatorul blogului Ideisibani.ro

 

Scopul Programului

– Intelegerea conceptelor cheie in ceea ce priveste modul de functionare a banilor si insusirea pe termen lung a obiceiurilor eficiente;

– Intelegerea si punerea in practica a diferitelor metode de a optimiza finantele personale;

– Intelegerea si punerea in practica a diferitelor tipuri de investitii care reprezinta surse de venit pasiv;

– instalarea unor obiceiuri constructive în managementul finantelor personale si al investitiilor pasive care vor produce, pe termen lung, un nivel ridicat de prosperitate.

Cum este organizat

12 sedinte online a cate 2:15 ore, in grup restrans, in perioada 17 februarie – 4 mai 2020, in fiecare zi de luni intre orele 19:00-21:15;

– Sedintele vor fi impartite intre partea de livrare efectiva de informatie si partea de intrebari/raspunsuri, comentarii şi discutii la care cursantii vor participa activ, prin mesaje pe chat, dar şi audio sau video;

– In fiecare sedinta se vor discuta cateva aspecte teoretice care vor fi puse în practica de fiecare cursant. Astfel, la sfarsitul sedintei vrem sa ne asiguram ca FIECARE cursant a inteles clar informatia predata si ce are de facut mai departe;

– Fiecare sedinta va fi inregistrata si DOAR cursantii vor avea acces la aceste inregistrari pe toata durata programului si dupa terminarea acestuia. De asemenea, dupa fiecare sedinta cursantii vor primi un suport de curs PDF;

– Pe tot parcursul Programului cursantii vor avea posibilitatea de a pune intrebari trainerilor in mod privat pe email sau messenger.

– La sfarsitul fiecarei sedinte cursantii vor primi un fel de “temă” (exercitii sau actiuni de testat) pentru saptamana urmatoare, pentru a-i ajuta sa fixeze cat mai bine notiunile respective si sa le puna ei însisi în practica cu succes.

Ce vei invata in cadrul Programului

 1. Primul pas: – identificarea “DE CE”-ului fiecaruia. Stabilirea obiectivelor (pe termen scurt, mediu şi lung). Despre motivatie si puterea obiceiurilor (bune şi rele).
 2. Finante personale – Sa construim pe baze solide: Buget, situatia activelor si pasivelor, optimizare cheltuieli, cresterea veniturilor, fond de urgenta, fond de investitii. Instalare de obiceiuri bune în fiecare domeniu în parte.
 3. Educatie financiara bancara: conturi personale, de economii, depozite bancare, carduri de credit, credite (brokeri de credite), asigurari cu componenta de investitii (unit linked) datorii bune, datorii rele.
 4. Investitii. Introducere, teorie, tipuri (caracteristici generale, avantaje şi dezavantaje), riscuri. Determinarea profilului de risc. Planul personal. Informarea – la nivel macro, la nivel naţional şi la nivel de investitie particulară.  Surse de informaţii. Manipulări, greşeli, capcane.  Legatura cu emotionalul şi psihologia.
 5. Investitii in fondurile mutuale – Tipuri de fonduri mutual. Analiza fondurilor mutuale. Alegerea fondurilor – de la teorie la punerea în practică.
 6. Investitii in valori mobiliare – obligaţiuni, acţiuni, mărfuri – introducere. Bursa, brokeri si alte institutii implicate – de la teorie la punerea în practică.
 7. Investitii in obligatiuni cotate pe bursele nationale si internationale – Obligatiuni listate si nelistate. Investitii in ETF-uri de obligatiuni – de la teorie la punerea în practică.
 8. Investitii in indici bursieri si acţiuni cotate pe bursele nationale si internationale – Investitii pasive. ETFs pe actiuni internationale. Investitii in actiuni listate la BVB. Elemente esentiale de analiza fundamentala – de la teorie la punerea în practică.
 9. Investitii in marfuri si derivate – Elemente de analiza tehnica. Elemente care le influenteaza pretul. Platforme de tranzactionare – de la teorie la punerea în practica.
 10. Investitii in imobiliare – de la teorie la punerea in practica. Imobiliare vs. mobiliare.
 11. Planul personal de investitii pe termen scurt, mediu şi lung – Money management, Alocarea activelor si crearea unui portofoliu. Planul personal de investitii.
 12. Impozitarea veniturilor. Impozitarea veniturilor din Romania si strainatate. Optimizari fiscale. Declaratii fiscale.

Bonus 1: Acces permanent la cei doi traineri pe parcursul programului prin email si messanger;

Bonus 2: Acces la grupul “secret” pe FB, Grupul Investitorul Inteligent, rezervat in exclusivitate absolventilor de cursuri si seminarii de finante personale si investitii, precum si educatorilor financiari recunoscuti;

Bonus 3: Intalnirea numarul 13, dupa 3 luni de la terminarea cursului – sesiune online de 2:15 ore. Recapitulare notiuni principale si punerea lor in aplicare. Rezultate, ajustari, intrebari si raspunsuri.

Testimoniale

90% Crestere Venit! Asa cum am promis, va spun cum am reusit sa cresc venitul. La inceptul acestui an am avut o marire de salariu de 30%. Avem si o mica afacere de familie cu cosmetice naturale, am incercat sa crestem vanzarile si s-a vazut o crestere a venitului cu 25% in ultima luna. Am redus mult cheltuielile, am reziliat ceva contracte, pe altele le-am reinnoit, am inchis cateva carduri si rate si ne-am trezit cu aprox. 20% in plus la venituri. Am realizat cat de important este sa ai un buget si cat de mult te poate ajuta in administarea eficienta a banilor. Restul de 15% vine din alte surse, un microbuz pe care l-am inchiriat etc. Aici mai lucrez, vreau sa-mi maresc constant sursele de venit. Am si investit pe burse si nu numai dar fiind la inceput nu am inca profit. Cam asta s-a intamplat si voi aveti ''o mare parte din vina'' si pentru asta va multumesc sincer! Sunteti doi oameni minunati, dedicati si sa stiti ca faceti o treaba a naibii de buna! Cel putin in cazul meu merge. Va salut cu respect si tineti-o tot asa! Bravo! Serban
Serban Seringa
Sinaia
Despre curs: asteptam de ceva timp un astfel de curs. Nu stiu daca mai organizeaza altcineva ceva asemanator. Cursul a fost foarte practic, exact ce-aveam nevoie pentru etapa la care ma aflam si chiar mai mult (uneori nici nu stim ca nu stim). Mi-a deschis mintea si mi-a oferit atat imaginea de ansamblu, cat si detaliile din care e formata (planificare, sume/bugete, cont/platforma de tranzactionare, comisioane, simbolurile instrumentelor de tranzacionare, tipuri de investitii, gandire si altele). Am aplicat aproape imediat informatiile primite (cele pe care le-am considerat potrivite pentru mine) si pana la sfarsitul cursului imi recuperasem 70% din pretul lui. Sigur, poate nu tuturor se intampla asta, insa cred ca cel mai mare castig a fost timpul (pe care l-as fi irosit pe cont propriu. Sau poate n-as fi inceput niciodata). Despre traineri: Dan si Valentin au o energie foarte buna si creeaza o atmosfera placuta, nu fac diferente intre incepatori si avansati (eu eram incepator spre zero in investii la bursa). Sunt seriosi si pozitivi, isi respecta vorbele si senzatia mea a fost ca au incercat in permanenta sa aduca/ofere ceva in plus, peste asteptari – mai multa valoare adaugata in schimbul pretului platit. In concluzie, recomand cu incredere pentru oricine e interesat de subiectul investiilor, indiferent de nivel.
Ionut Sontea
Bucuresti
Am participat la un seminar organizat de Valentin si Dan si astfel am aflat de acest program. Initial nu eram foarte hotarat, dar acum, dupa ce am parcurs mai mult de jumatate cred ca este excelent. Cursul imbina foarte eficient notiuni de teorie cu practica, este interactiv si foarte personalizat - Valentin si Dan adapteaza foarte bine discutia la zona de interes a participantilor. Am invatat foarte multe lucruri pana acum (si am si aplicat o buna parte dintre ele) si am reusit impreuna cu Valentin si Dan sa contstruiesc fundatia fara de care nu vad cum cineva ca mine, care nu avea habar despre investitii financiare, ar putea sa stie in ce instrumente sa investeasca, de unde si cum sa ia informatiile, care sunt riscurile si cum pot fi tinute sub control, si multe altele. Eu chiar astept ziua cursului, topicurile sunt foarte interesante, imi face mare placere schimbul de idei si opinii cu ceilalti participanti. Imi amintesc intr-una din seri eram undeva la tara, printre dealuri, fara semnal prea bun. Am incercat sa intru si nu prea mergea conexiunea, asa ca m-am urcat intr-un sopron cu fan unde aveam semnal ceva mai bun si dezbateam obligatiuni corporate si fonduri de investitii... Avem inregistrarile sesiunilor, se pot vedea ulterior dar topicul din ziua aceea era prea interesant ca sa astept inregistrarea - si fanul e destul de confortabil :). Rocomand oricand acest program, pe mine m-a ajutat sa fac o schimbare destul de semnificativa a modului in care privesc bunastarea personala, investitiile si nu numai.
Costin Ionitescu
Bucuresti
Recomand cu foarte mare caldura cursul Succes in finante personale si investitii, cu durata de 12 saptamani, sustinut de Dan Sulica si Valentin Nedelcu, tuturor celor carora le pasa de banii lor si de viitorul lor financiar! Nici nu mai stiu cum am aflat de acest curs, dar acum stiu ca a fost cea mai buna alegere posibila pentru mine! Este un curs care mie personal mi-a schimbat viata prin subiectele abordate, prin faptul ca am aplicat la modul foarte practic, lectie de lectie, dar in primul rand datorita celor doi traineri care s-au implicat efectiv cu tot sufletul in instruirea noastra. Pe parcursul celor 12 saptamani de training, nu numai ca am reusit sa imi optimizez bugetul personal si sa reduc cheltuielile lunare cu 30%, dar am aflat foarte multe informatii despre instrumentele de investitii si am inceput sa si investesc, ceea ce pentru mine, care nu aveam nici un fel de cunostinte in acest domeniu, reprezinta un pas foarte mare!! Nu in ultimul rand, am finalizat cursul cu o mentalitate de crestere, belsug si gandire pozitiva, toate acestea insuflate de cei doi traineri. Aceste realizari le datorez in primul rand lui Dan si Valentin care, nu numai ca au o experienta vasta in domeniu si explica totul cu foarte mare claritate, dar sunt niste oameni absolut deosebiti, fiind foarte apropiati de cursanti, avand o dorinta foarte mare de a ajuta si a impartasi cat mai multe informatii, oferindu-ne mult mai mult decat cursul in sine. MULTUMESC din suflet, Dan si Valentin, pentru tot ce ati facut pentru mine! Voi promova acest curs cunoscutilor, colegilor si prietenilor mei, pentru ca este un curs care iti schimba viata!!
Lara Stelea
Bucuresti

Inscriere

Noua grupa a Programului de 12 saptamani: Succes in finante personale si investitii pasive va incepe pe 17 FEBRUARIE 2020:

LIVE (cu posibilitatea de participare LIVE la fiecare webinar in grup restrans + acces inregistrari + acces pe email la traineri)

Pretul: 990 EUR  590 EUR, reducere de 40% (2,800 RON)

ATENŢIE: avand in vedere ca va exista doar o grupa, cu un numar restrans de persoane, locurile sunt limitate si sunt alocate pe principiul primului venit!

Pentru a te inscrie in Programul de 12 saptamani „Succesul în finante personale si investitii” ai de facut 2 pasi:

1. Sa platesti pretul programului:

Beneficiar: VALENTI NEW EDUCATION SYSTEM SRL (CUI 41579474)

IBAN: RO55INGB0000999909377202  (cont RON)

Suma: conform variantei alese (Live sau Video);

Observatii: P12 februarie 2020

Poti sa iti rezervi locul platind un avand de 500 de RON pana pe 31 decembrie 2019.

2. Sa imi trimiti un email de confirmare pe adresa valentin@stiintabanilor.ro

GARANTIE: Sunt absolut convins ca vei obtine cu mult mai mult decat vei investi in acest Program! Dar daca nu vei fi multumit de informatiile primite, poti cere banii inapoi in termen de 15 zile de la data primului webinar si vei primi banii inapoi fara niciun fel de intrebari. In felul acesta poti fii sigur ca nu ai nimic de pierdut!

LikeShare