Artboard 4

Money Days 2021 – Evenimentul Anului in finante personale si investitii

Ca să ajungi să te împrietenești cu banii, trebuie mai întâi să-i cunoști. Trebuie să cunoști banii, dar și pe oamenii care îi stăpânesc. Money Days îți oferă această șansă!

Cum ar fi să ai parte în două zile de experiența unor traineri care fac educație financiară în România de ani de zile? Cum ar fi sa ai acces timp de 3 zile la un grup format din persoane care fac performanta de ani de zile, pe ariile lor de expertiza? Acum poți face acest lucru, participând la cel mai important eveniment despre finanțe personale și investiții din 2021, în România.

Dupa primele doua editii Money Days de mare succes, in sala si online, anul acesta organizam editia a treia online.

După ani de zile de eforturi individuale, educatorii financiari din România s-au unit și au decis să-ți ofere tot ce există mai bun la momentul actual în domeniul finanțelor personale și al investițiilor.

Anul acesta, importam expertiza si de pe plan international avand un invitat cu adevarat special, pe William D. Danko Ph.D., coautor al best-seller-ului “Milionarul de lângă noi” și “Richer Than A Millionaire”.

Toate soluțiile sunt aplicabile în România, solutii care dau randament și care te pot ajuta și pe tine să ajungi la rezultatele dorite.

Promisiunea Money Days este una simplă – vei învăța într-un mod practic, de la traineri care practica ceeea ce predau, soluții care funcționează in finante personale si investitii.
Iată pe cine vei cunoaște!

32c0a899 464a 51e3 d229 6f0edb717171
c54a4fd1 6126 3da7 fa04 55ab21c77036

41daf896 ee83 9751 b2a8 2bd80ebe9447Plus alti invitati surpriza pe care ii vom anunta pe parcurs.

  • 12 speakeri romani care educa de ani de zile publicul din Romania.
  • 1 speaker cu renume international care si-a dedicat cariera studiind comportamentul si obiceiurile milionarilor.
  • 13 conferinte individuale in 3 zile.
  • Trei zile de conferinta despre FINANTELOR PERSONALE si INVESTITII PERSONALE
  • Multe alte surprize si bonusuri (o parte se regasesc pe pagina de prezentare iar altele vor fi dezvaluite pe parcurs).
  • CAND? 11-12-13 iunie 2021.
  • UNDE? ONLINE. LIVE

Cat costa? Am gandit aceasta conferinta ca pe un eveniment sarbatoare pentru tot ceea ce inseamna educatie financiara in Romania, astfel incat preturile sunt modice. Chiar si asa, pentru a ne asigura ca oricine isi poate permite participarea la acest eveniment, am introdus o reducere suplimentara de Early Bird de 200 de RON pentru orice pachet. Foloseste codul: “valentin” pentru a obtine aceasta reducere.

Pagina Evenimentului AICI

Tot ce vei invata la acest eveniment va fi PRACTIC. Acesta nu este un eveniment (doar) motivational, ci unul in care vei invata tehnici si instrumente cat se poate de CONCRETE.

Vei invata de la practicieni. Vei invata despre investitii de la investitori.

In plus, beneficiile de la pachetul GOLD sunt absolut incredibile. Iti voi spune doar unul dintre ele: vei avea acces la toate prezentarile de la MoneyDays 2021 inregistrate video + toate prezentarile video de la MoneyDays 2020.

Cod de reducere Early Bird -200 RON la orice pachet: “valentin”

 Inscrie-te la Money Days 2021

La Money Days vei învăța lucruri de care te vei putea folosi pentru tot restul vieții, lucruri care te vor ajuta să câștigi mai mult decât media. Vei învăța cum să devii prosper, să obții siguranță financiară și să-ți câștigi libertatea.

Ne vedem la eveniment!

Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *