ro masterclass

Trading Masterclass – Cum abordam corectiile bursiere

O mare frica a investitorilor, mai ales a celor aflati la inceput de drum, este frica de corectii bursiere (scaderi).


Am mai abordat acest subiect in cateva articole insa imi dau seama ca informatia nu a ajuns la toti cei interesati sau nu a fost inteleasa complet.

Corectiile bursiere sunt parte din ciclul natural al unui burse. Ele exista, au o anumita regularitate si, cel putin pana acum, nu au impiedicat burse sa aduca randamente foarte bune pentru investitori in ultimele multe decenii.

Ba chiar, pentru multi investitori corectiile bursiere au reprezentat momente excelente pentru a cumpara la preturi mici.

Martea viitoare, pe 10 noiembrie, incepand cu ora 17.00 – XTB organizeaza Trading Masterclass 2020 – o serie de webinarii gratuite dedicate investitorilor.

Voi avea si eu o prezentare super interesanta (zic eu :): Cum abordeaza un investitor pe termen lung corectiile bursiere.

In acest webinar voi prezenta cateva strategii care te ajuta sa te protejezi si chiar sa profiti de pe urma acestor corectii.

Alaturi de mine, cu teme la fel de interesante se vor afla si alti investitori cu experienta: Claudiu Cazacu, Dan Sulica, Bogdan Maioreanu, Stefan Iordan, Mircea Iliescu, Catalin Chivu si Tiberiu Porojan.

Vor fi 7 prezentari, a cate 30 de minute din care sigur vei avea de invatat.

Pentru a participa te invit sa te inscrii la eveniment AICI.

Pe curand!
Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *