Webinar: 7 investitii in 2019

investitii in 2019Incepem cu precizarea ca nu ne propunem sa facem predictii, ci ne propunem sa analizam o serie de investitii care noua ne-au atras atentia pentru anul 2019.

Referitor la predictii, chiar si predictiile marilor specialisti in investitii se concretizeaza cateodata, iar in multe alte cazuri nu se concretizeaza. Astfel, recomandam o abordare echilibrata si corect diversificata.

Ce facem in schimb este sa prezentam o serie de investitii care sunt interesante in actualului context macroeconomic, investitii care pe termen lung si-au dovedit eficienta sau au, in opinia noastra, un potential bun pentru urmatorii ani.

In plus, prezentam posibile efecte in scenariile pozitive si negative pentru fiecare tip de investitie.

Webinar: 7 Investitii interesante in 2019:

Vreau sa corectez o inexactitate aparuta in webinar, legata de evolutia cursului USD/RON – cursul USD/RON este fixat indirect prin intermediul cursului EUR/RON. Practic USD/RON evolueaza in functie de evolutia EUR/RON + EUR/USD.

Majoritatea instrumentelor prezentate in webinar sunt accesibile prin brokerul XTB, broker pe care noi il recomandam si il utilizam personal.

Inainte sa investesti efectiv iti recomand sa iti faci un cont demo pentru a testa instrumentele.

Daca esti interesat sa inveti sa investesti eficient si profitabil, la finalul webinarului vei avea o surpriza. 🙂

Sper ca informatiile prezentate in acest webinar sa iti fie utile.

Spor la investitii in 2019!

Valentin

PS.Daca ti-a placut articolul si il gasesti util, te rugam sa il distribui si prietenilor tai.

Obtine Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

cover2

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul StiintaBanilor.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul StiintaBanilor.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul StiintaBanilor.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Similar Posts

2 Comments

  1. Va felicit pentru abordare ! As avea o intrebare. Cum ati caracteriza din punct de vedere al profilului de risc un investitor care detine un portofoliu in lei de genul:

    19% banci & cash;
    57% titluri de stat;
    24% actiuni la BVB

    Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *