Webinar: 7 investitii in 2019

investitii in 2019Incepem cu precizarea ca nu ne propunem sa facem predictii, ci ne propunem sa analizam o serie de investitii care noua ne-au atras atentia pentru anul 2019.

Referitor la predictii, chiar si predictiile marilor specialisti in investitii se concretizeaza cateodata, iar in multe alte cazuri nu se concretizeaza. Astfel, recomandam o abordare echilibrata si corect diversificata.

Ce facem in schimb este sa prezentam o serie de investitii care sunt interesante in actualului context macroeconomic, investitii care pe termen lung si-au dovedit eficienta sau au, in opinia noastra, un potential bun pentru urmatorii ani.

In plus, prezentam posibile efecte in scenariile pozitive si negative pentru fiecare tip de investitie.

Webinar: 7 Investitii interesante in 2019:

Vreau sa corectez o inexactitate aparuta in webinar, legata de evolutia cursului USD/RON – cursul USD/RON este fixat indirect prin intermediul cursului EUR/RON. Practic USD/RON evolueaza in functie de evolutia EUR/RON + EUR/USD.

Majoritatea instrumentelor prezentate in webinar sunt accesibile prin brokerul XTB, broker pe care noi il recomandam si il utilizam personal.

Inainte sa investesti efectiv iti recomand sa iti faci un cont demo pentru a testa instrumentele.

Daca esti interesat sa inveti sa investesti eficient si profitabil, la finalul webinarului vei avea o surpriza. ­čÖé

Sper ca informatiile prezentate in acest webinar sa iti fie utile.

Spor la investitii in 2019!

Valentin

PS.Daca ti-a placut articolul si il gasesti util, te rugam sa il distribui si prietenilor tai.

Obtine Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

cover2

Disclaimer ╚Öi avertisment cu privire la riscuri: Informa┼úiile sau materialele prezentate pe site-ul StiintaBanilor.ro nu sunt ┼či nu pot fi considerate recomand─âri de cump─ârare, v├ónzare sau p─âstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul StiintaBanilor.ro avertizeaz─â cu privire la riscurile ridicate pe care le implic─â tranzac┼úionarea ┼či investi┼úiile ├«n instrumente financiare, incluz├ónd, f─âr─â ca enumerarea s─â fie limitativ─â, fluctua┼úia pre┼úurilor pie┼úei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor ┼či/sau a profiturilor, fluctua┼úia cursului de schimb. Performan┼úele trecute nu reprezint─â garan┼úii ale performan┼úelor viitoare ale instrumentelor financiare. ├Än consecin╚Ť─â, site-ul StiintaBanilor.ro recomand─â abordarea instrumentelor financiare numai ├«n cuno┼čtin┼ú─â de cauz─â ┼či dup─â o documentare prealabil─â. Produsele derivate tranzac╚Ťionabile ├«n marj─â oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot dep─â╚Öi marja blocat─â.

Similar Posts

2 Comments

  1. Va felicit pentru abordare ! As avea o intrebare. Cum ati caracteriza din punct de vedere al profilului de risc un investitor care detine un portofoliu in lei de genul:

    19% banci & cash;
    57% titluri de stat;
    24% actiuni la BVB

    Multumesc !

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *