cresc veniturile

5 principii care iți cresc veniturile

Am scris mult despre modelul de obținere a independentei financiare prin intermediul investițiilor pe termen lung. Am punctat de multe ori ca trebuie sa avem răbdare, disciplina si voința de fier pentru a ajunge ca într-o zi banii sa lucreze pentru noi suficient de mult cat sa nu mai fim noi nevoiți sa o facem.

Este un proces care poate sa dureze de la un minim de 10 ani la 30-40 de ani, fără a presupune sacrificii majore din partea noastră.

Aici se întrerupe discuția de multe ori. Cum adică 10-20-30 de ani. Este prea mult!!! Nu pot sa aștept atât de mult.

Dar daca te uiti 10-15 ani in urma, parca ti-ai fi dorit sa fi luat decizia atunci sa ASTEPTI ATAT DE MULT. Nu? Ma intreb cum te vei uita in urma peste inca 10-15 ani.

Daca totusi te grabesti si vrei sa ajungi acolo mai repede, solutia este simpla: CRESTEREA VENITULUI intr-un ritm mai rapid decat cresterea standardului de viata.

Poti sa iti cresti venitul indiferent daca esti angajat, freelancer sau antreprenor folosind o serie de principii foarte simple.

Vorbim de principii, nu de tehnici. Tehnicile sunt egale cu zero fara principii sanatoase care sa le sustina. Tehnicile singure vor funcționa numai pe termen scurt si in situații excepționale. In final vei ajunge tot la zero.

Asa ca ia seama la aceste principii si adopta-le in etica muncii tale.

Cele 5 principii care iți cresc veniturile:

1. Mai întâi oferă si pe urma cere

Este plina lumea de oameni care cer, VREAU VREAU VREAU … si numai VREAU si in același timp este plina lumea de oameni care NU AU. De ce?

Pentru ca lumea nu funcționează in acest fel. Sunt favorizați întotdeauna cei care oferă mai întâi si cer după. Este valabil si in business si in orice alt domeniu.

Tu de la cine ai cumpăra? De la cel care iți oferă o mostra pentru a testa marfa înainte sau de la cel care nici nu te lasă sa vezi marfa înainte de a o plăti?

2. Oferă mai mult decât se așteaptă celălalt să primească

Când ajungi la un schimb, cealaltă parte se va aștepta sa primească ce ai promis. Cum crezi ca va reacționa daca va primi mai mult decât ai promis? In loc sa primească 10 bucăți, primește 11, de exemplu sau in loc sa primească 10 EUR, sa primească 11 EUR?

Crezi ca va mai cumpăra de la tine? Crezi ca te va recomanda? Eu cred ca sunt șanse mari sa se întâmple acest lucru.

3. Asculta mai întâi, vorbește pe urma

Într-o lume in care toți au de comunicat ceva important, toți au o poveste de spus, toți vor sa fie in centrul universului, sunt din ce in ce mai rari oamenii care asculta, care înțeleg si care vorbesc pe urma, cu rost.

Fii unul dintre ei!

Folosește acest principiu in vânzări, in parteneriate, in conceperea produselor si serviciilor tale.

Te afli in business pentru a-i servi pe ceilalți si nevoile lor, nu pe ale tale.

4. Fii autentic

Este plina lumea de replici, de copii mai mult sau mai puțin reușite.

Nu spun sa nu studiezi cum fac alții sau tehnici de bune practici, dar nu le copia 100%. Daca nu ești primul pe nișa ta, nu ești niciunde.

Tu ești primul pe nișa ta, atunci când nișa ta este unica, pentru ca si tu ești unic.

5. Ai răbdare

Începe ceva si tine-te de acel lucru pe termen lung. Nu o lua de la capăt de fiecare data.

Orice proiect, orice cariera, orice business se construiește pas cu pas. La început este cel mai greu si răsplata este cea mai putina. Ai răbdare, toata energia pe care o investești la început se capitalizează si mai târziu iți va aduce roade bogate.

Concluzie

Concentrează-te mai mult pe creșterea valorii pe care o poți oferi celorlalți si mai puțin pe modalități de a obține mai mult bani. Banii vor veni numai după ce iți crești capacitatea de a fi de folos celorlalți.

Revin in curând si cu o serie de tehnici care iți vor creste veniturile. Pana atunci însă, asigura-te ca integrezi si aplici aceste principii.

Fii un plus pentru univers si universul te va răsplăti înzecit!

Pe curând!

Valentin

PS. Daca ti-a placut articolul si il gasesti util, te rugam sa il distribui si prietenilor tai.

PPS. Alatura-te comunitatii noastre StiintaBanilor pentru a te imbogati spiritual, mental si material.

Obtine GRATUIT Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

cover2

Similar Posts

4 Comments

  1. Foarte faine principiile, ma regasesc in totalitate si lucrez sa integrez cat mai bine fiecare din cei 5 pasi.

    Cred ca partea cu autenticitatea cantareste cel mai mult. Amprenta unica pe care o lasam fiecare din noi e calea catre succes si maiestrie.

    As mai adauga pe lista perseverenta. Metoda pasilor marunti si viteza de implementare la mine chiar functioneaza de minune.

    De exemplu mi-am propus ca in fiecare zi sa fac ceva pentru pasiunea mea oricat de putin, dar sa fac. In felul acesta sunt conectat mereu la acea activitate. Cand imi vine cate o idee, trec la implementare cat de repede se poate astfel incat sa nu ramana doar inca o alta idee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *