cum sa ajungi in top 2021 scaled

Cum sa ajungi in top

M-a inspirat un mesaj de la un client, un mesaj din care se putea observa motivatia puternica a persoanei respective pentru a ajunge independent financiar. Mai mult, o motivatie de a fi in top 1% (sau top 0.1% … nu conteaza procentul).

In momentul in care am citit mesajul m-am gandit la emotia pe care o simte acest om, fiind pe drumul acesta de a ajunge in top 1% sau top 0.1%.

dar …

nu la emotia de a concura cu altii, ci la emotia descoperirii de sine …

pentru ca asta este de fapt ceea ce fac oamenii care ajung in top … NU concureaza cu altii, ci se descopera pe sine.

Si totusi, despre ce top vorbim? Top bogatie? Top avere? Top Forbes?

Pentru mine aceste topuri nici nu sunt pe radar.

Ce inteleg eu prin top (nu conteaza procentul) este acea patura subtire de oameni care ajung sa isi traiasca viata conform propriilor valori, fara compromisuri majore, fara frica de viata sau de moarte.

Sunt atat de putini.

Majoritatea oamenilor sunt atat de inlantuiti in ignoranta, credinte limitative, cinism, invidie, lacomie, aroganta, aparente si bariere autoimpuse incat nu ajung niciodata la descoperirea de sine.

Cand incepi sa te descoperi, iti dai seama cat de multe poti sa faci, cat de bine poti sa le faci si cat de multe dintre visurile tale poti sa realizezi.

Este acea senzatie de constienta a propriei vieti, a propriei existente;

Este acea senzatie pe care o simti cand te uiti in oglinda si iti spui adevarul – adevarul pe care ti-era frica sa il spui pana ieri;

Este acea senzatie pe care o simti cand realizezi ca in mintea ta s-au deschis posibilitati la care nici nu visai inainte;

Claritatea pe care o simti cand stii care este drumul;

Este momentul in care constientizezi ca lucrurile pe care ti le doresti se materializeaza – si nu mai ai niciun dubiu ca acest lucru este adevarat.

Dar pentru toate acestea trebuie sa asculti, sa fii deschis, sa renunti la pretentia ca le stii pe toate, la pretentiile de superioritate si sa te lasi uimit si surpins de cat de multe poti sa primesti.

In acea liniste si atitudine de ascultare profunda iti dai seama ca …

You have just become a believer!

Similar Posts

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *