secretele investitiilor cu sume mici
|

Investitii profitabile cu 100 euro/lună

In Romania (si nu doar aici) sa iti traiesti viata activa fara a te gandi la viitor, la ce se va intampa peste 20-30 de ani, sau cand vei iesi la pensie, este o sinucidere curata.

Sunt foarte multi oameni care “investesc” doar in depozite bancare cu 1-2% dobanda. Dar depozitele bancare nu sunt investitii.

Mai rau, sunt oameni care nu investesc nici macar in depozite bancare, ci isi cheltuiesc banii pe tot felul de pasive (masini, televizoare, telefoane etc.) si eventual pentru casa proprie, si atat.

Cele doua categorii de persoane constituie proabil 99% din populatia Romaniei si se bazeaza, in cel mai bun caz pe o ipotetica pensie de stat la batranete. Ma intreb daca stiu ca pensia de stat estimata peste 15-20 de ani va fi de aprox. 20% din ultimul venit.

Pensia de stat iti va oferi cel mult supravietuirea, nu o viata decenta si cu atat mai putin o viata prospera.

Sa investesti constant pentru un viitor mai prosper, nu reprezinta un moft ci este obligatoriu pentru fiecare dintre noi.

Poti investi profitabil pentru viitorul tau, chiar si cu sume mici, de exemplu cu 100 EUR pe luna.

In acest sens, am pregatit un webiner foarte util, mai ales celor care tot amana primele investitii, pe motivul ca nu au suficienti bani pentru a incepe si/sau pentru cei care nu sunt consistenti in investitii:

Investitiile pe pietele internationale, mentionate in webinar se pot face prin brokerul XTB. Poti sa iti faci un cont demo pentru a testa instrumentele.

Reducerea de 10% pentru evenimentul lui Robert Kiyosaki, Bucuresti, 11-12 mai, o puteti accesa aici.

Spor la aplicat!

Valentin

PS. Daca ti-a placut articolul si il gasesti util, te rugam sa il distribui si prietenilor tai.

PPS. Alatura-te comunitatii noastre StiintaBanilor pentru a te imbogati spiritual, mental si material.

Obtine Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

cover2

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul StiintaBanilor.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul StiintaBanilor.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul StiintaBanilor.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Similar Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *