mentalitatea de crestere

Mentalitatea de creștere financiară

O mare problema in educatia romanilor in general si in educatia financiara in mod special este lipsa mentalitatii de crestere.

Prea multi oameni sunt setati pe o mentalitate de supravietuire, de ciupeala, de relativa belaceala intr-o zona toxica de confort si prea putini au o mentalitate de crestere, de evolutie, de invingator.

Daca vrem o tara puternica, demna si prospera, avem nevoie de campioni, nu de invinsi inainte de vreme.

Despre mentalitatea de crestere am vorbit la Canal33, alaturi de Alexandru Raducanu, fondatorul Canal33 si prietenul meu, Bogdan Dinu, de la carutacubani.ro

VEZI EMISIUNEA

Sa va fie de folos!

Valentin

Obtine GRATUIT Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

cover2

Similar Posts

2 Comments

 1. Excelent interviul Valentin.
  Ai specificat in emisiune si webinar ca targetul tau de libertate financiara este 10.000 EUR si ca veniturile pasive curente sunt de aprox. 1.000 EUR.
  La ce suma vei considera independenta financiara?
  De asemenea, nu consideri inflatia prognozata cu 1% mai mare ca cea din vestul Europei un impediment la cei 5% rata de retragere? Eu pt. a mitiga inflatia marita am considerat ca o expunere mai mare pe imobiliare ar fi indicata.

  Merci si astept sa apara produsul video de la MoneyDays 😀
  Daniel A

  1. Buna Daniela – daca vorbim de suma in EUR – luam in considerare o inflatie in zona eur – zic eu 2%, deci un 7% in EUR ar trebui sa fie suficient.

   Independenta financiara la mine este la 2000 EUR – adica un capital necesar de 20 X 24,000 EUR = 480,000 EUR. Probabil ca voi plus ceva peste pentru a fi sigur 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *