banner webinar 10 mituri
|

10 mituri despre independenta financiara (inregistrare webinar)

In primul rand doresc sa multumesc tuturor celor peste 470 de participanti la webinarul “10 mituri despre independenta financiara” pentru participare si pentru interesul manifestat!

A fost o atmosfera extraordinara si o ocazie rara de a urmari informatiile oferite si schimbul de idei dintre 4 dintre cei mai activi educatori financiari din Romania: Luca DezmirDan SulicaValentin Nedelcu si Adrian Asoltanie.

Am discutat despre o serie de mituri despre independenta financiara:

Am inceput prin a defini independenta financiara – Dan Sulica & Valentin Nedelcu. Apoi am continuat cu:

1. Independenta financiara nu exista cu adevarat (in Romania) – Dan Sulica & Valentin Nedelcu;
2. Sa fii independent financiar inseamna sa traiesti intr-o continua vacanta – Luca Dezmir;
3. Independenta financiara presupune sa fii un ciudat 🙂 – Adrian Asoltanie;
4. Dureaza foarte mult timp sa ajungi independent financiar – Valentin Nedelcu;
5. Trebuie sa fii foarte bogat ca sa ajungi independent financiar – Dan Sulica;
6. Un angajat nu poate ajunge niciodata independent financiar – Luca Dezmir;
7. Daca ai familie si copii nu poti ajunge independent financiar – Adrian Asoltanie;
8. Ai nevoie de abilitati deosebite pentru a deveni independent financiar – Valentin Nedelcu;
9. Doar investitiile sigure iti pot aduce independenta financiara – Luca Dezmir;
10. Trebuie sa iti asumi riscuri mari pentru a deveni independent financiar – Dan Sulica
Plus un Q&A foarte generos.

Te invit sa urmaresti si schimburile de idei dintre speakeri din timpul prezentarilor, sunt absolut savuroase 🙂

Dar, daca nu ai putut participa live la webinar, gasesti inregistrarea lui aici:

Inregistrare webinar

In plus, la finalul webinarului, Dan iti va prezenta evenimentul pe care il pregateste pentru 21 noiembrie: Independent Financiar – de la Idee la Rezultat, un eveniment LIVE, de o zi, care te ia de la zero, pas cu pas si te duce pe drumul catre independenta financiara, pana la destinatie.

Toti cei patru speakeri din cadrul webinarului vor prezenta subiectele unde au cea mai buna expertiza. Eu voi prezenta partea de investitii in actiuni.

Daca esti incepator sau, si mai mult, nu ai mai investit in actiuni, obligatiuni, imobiliare sau ai investit haotic, nu crezi ca poti obtine independenta financiara, crezi ca pentru tine este greu sa obtii independenta financiara, inca esti confuz si nu stii ce strategie sa aplici pentru a ajunge la destinatie – atunci acest curs este pentru tine.

Nu de alta, dar va contine punctat tot ce ai nevoie, de la mindset, gestionare finante personale si cele mai importante tipuri de investitii.

Daca ai deja o strategie, ai deja experienta de cativa ani in investitii sau ai participat deja la alte evenimente si cursuri organizate de Dan si de mine pe tema investitiilor, probabil ca stii deja ce ai de facut si poti participa doar pentru a ne petrece ziua de sambata impreuna si a-ti reaminti conceptele pe care le aplici deja (sper 🙂

Avem deja o traditie de 3 ani de cand facem evenimente in sala, in noiembrie, insa, de data aceasta, din cauza pandemiei, evenimentul va avea loc online, pe 21 noiembrie 2020, pe zoom.

Mai multe detalii gasesti AICI.

În plus, in calitate de co-trainer, iti pot oferi un discount de early-booking, care îți aduce o reducere suplimentara de 25% fata de preturile afisate pe site (care sunt oricum infime).

Trebuie doar să folosești codul de reducere “VALENTIN” și discount-ul de 25% va fi aplicat automat.

INSCRIE-TE AICI.

Iti recomand sa iei pachetul GOLD pentru ca acest pachet iti ofera si accesul la un grup de suport pe facebook lifetime.

In final, vreau sa punctez cat de utile sunt aceste evenimente introductive pentru cei care vor sa porneasca pe drumul independentei financiare, dar nu au inca claritate, cunostinte, se indoiesc ca pot. Sunt efectiv sute si sute de persoane care au inceput exact asa: au participat la un curs si au aplicat poate 10% din ce au invatat in acel curs. In primul rand, primesc feedback-uri constante in care oamenii imi spun ca si-au recuperat banii destul de repede din aplicarea cunostintelor din curs, iar in al doilea rand, ii vad de ani de zile, pe grupul StiintaBanilor (sau discutii private) ca isi urmeaza cu succes strategia. Pentru aceste persoane indepedenta financiara este o certitudine, fiind doar o chestiune de timp.

Srategia prezentata in curs nu este una de genul 10% vor reusi si 90% vor esua, iar noi sa ne laudam doar cu cei 10%. Este strategia standard folosita de milioanele de persoane care au obtinut deja indepedenta financiara – milioane de oameni obisnuiti (nu super antreprenori sau super forex traderi). Este o strategie care, matematic, te duce la indepedenta financiara – singura intrebare fiind legata de “cat timp iti va lua” – si aici raspunsul tine de cele mai multe ori de “cat efort depune persoana respectiva”. Pot fi 5-6 ani in cazul unui high performer, pot fi 20 de ani in cazul unei persoane mai “relaxate” 🙂

In final, daca esti incepator, te incurajez sa te inscrii la eveniment si iti remintesc de codul de reducere de 25% “VALENTIN”.

INSCRIE-TE AICI.

Mult succes si pe curand!
Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *