oportunitati in care sa nu investesti

Oportunitati de investitii in care sa NU investesti – Canal 33

Salutare,

Am avut placerea sa fiu invitatul lui Alexandru Raducanu la Canal 33 pentru a discuta despre “investitii” pe care sa nu le faci.

Emisiunea este disponibila exclusiv abonatilor cu plata a Canal33, dar cu amabilitatea lui Alexandru, este oferita si pe blog pentru comunitatea StiintaBanilor. 

Emisiunea este inspirata de un articol de pe blog: 10 oportunitati de investitii pe care sa NU le faci

Sa iti fie de folos in evitarea “investitiilor” capcana si in alegerea investitiilor profitabile.

Pe curand!

Valentin

PS. Lasa  aceste”oportunitati” pentru altii. Tu invata cum sa investesti profitabil si eficient. Am deschis recent inscrierile la editia a 5 a a Programului de 12 saptamani: Succes in finante personale si investitii pasive, singurul program educational din Romania in care inveti de la  A la Z: cum sa iti gestionezi finantele personale mai eficient, mindset-ul de investitor pe termen lung, caracteristicile principalelor instrumente financiare in care poti sa investesti, cum sa le analizezi, cum sa le tranzactionezi, cum sa le combini astfel incat sa iti creezi un portofoliu profitabil pe termen lung si cum sa iti indeplinesti si optimizezi obligatiile fiscale.

Obtine Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

cover2

 

 

Similar Posts

One Comment

  1. Moderatorul vorbeste peste invitat enervant de mult si intr-o maniera total neplacuta, fara valoare. Abia am dus la capat vizionarea, dar asta datorita invitatului.

    O schimbare in abordarea invitatilor (de genul sa taca mai mult si sa puna in lumina invitatul, nu pe el insusi) este necesara.

    Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *