Secretul primilor 1,000, 10,000 si 100,000 EUR/USD

Majoritatea oamenilor se blocheaza pana ajung la primii 1, urmat de cateva zerouri EUR/USD etc. castigati/stocati/investiti si raman in zona de ‘’inceput’’ toata viata, luand-o mereu si mereu de la capat.

Acesta este motivul pentru care pentru cei mai multi oameni nu ajung independenti financiar si nu ajung sa atinga cu adevarat prosperitate financiara.

 • Primii 1000 EUR facturati din noul business;
 • Primii 10,000 EUR investiti pe bursa;
 • Primii 100,000 EUR in portofoliul personal;
 • Prima garsoniera de inchiriat;
 • Primul salariu/bonus etc. de 5000 EUR (este relevant exemplul, chiar daca nu incepe cu 1 🙂

si tot asa…

Efortul pentru a atinge primul 1, urmat de cateva zerouri, este enorm si multi renunta pe drum. Ceea ce nu stiu este ca, dupa ce ai atins un 1 urmat de cateva zerouri, 2,3,4 etc. urmati de acele zerouri se ating mult mai usor.

Dupa ce te-ai chinuit 10 ani sa ajungi la un portofoliu de 100,000 EUR, foarte probabil pana la 200,000 EUR s-ar putea sa iti ia mult mai putin, pana la 300,000 EUR si mai putin si tot asa.

Am observat acest lucru in toate ariile legate de bani: mi-a luat vreo 3 ani sa ajung sa castig 1000 EUR pe luna, acum sunt cazuri in care fac banii astia intr-o zi sau chiar mai putin.

Acelasi lucru se aplica si in investitii. Poti investi constant 200 EUR pe luna, fara sa se vada mare lucru in portofoliu, pana cand, la un moment dat, intervine dobanda compusa si portofoliul tau creste accelerat.

Nu te pierde pe drum, ci continua la acceleratie maxima, pana atingi acel obiectiv de 1 urmat de cateva zerouri.

Dupa acest punct, lucrurile vor deveni mai usoare, automatizate, rutina.

Subiectul prezentarii mele la Money Days 2020 va fi “From zero to hero. Independent financiar în 7 ani“, in care voi explica si voi etapiza acest proces accelerat.

Voi etapiza procesul pentru ca tu sa poti trece prin acest 1 urmat de cateva zerouri rapid, in forta.

Si aceasta este doar una dintre prezentari, vor mai fi alti 15 speakeri (am crescut la 16 speakeri vs 14, cati aveam initial) care vor oferi ce au ei mai bun in materie de finante personale si investitii.

Este imposibil ca din 16 prezentari si de la 16 speakeri sa nu captezi 1-2 idei care sa iti aduca inzecit sau chiar insutit investitia in aceasta conferinta.

Participarea la această conferință îți poate schimba viața. Însă, doar dacă acest eveniment este pentru tine.

Tu trebuie să îți dai răspunsul la următoarea întrebare: “Este Money Days pentru mine?”

Asta pentru că acest eveniment NU este pentru tine dacă:

 1. Prosperitatea financiara nu este importanta pentru tine

Ai tot citit / auzit despre independența financiară și despre a trăi din venituri pasive, însă nu ai sustras nimic concret și aplicabil din toate informațiile citite. Nu ai încă încredere că ai putea face asta și ți se pare mult prea riscant.

Conferința Money Days nu doar că îți aduce la un loc 16 oameni care au ajuns deja acolo sau se află pe drumul către independența financiară. Dar îți aduce și exemple practice, soluții aplicabile în România, care să te ajute să devii și tu prosper și, de ce nu, chiar independent financiar.

Vei învăța totul în cel mai practic mod, de la oameni care fac asta de ani de zile. În 2 zile de conferință vei acumula experiențe învățate și trăite de acești oameni în ani la rând.

 1. Nu ești încă hotărât ce vrei să faci

Lipsa motivației de a acționa acum este una dintre cele mai mari piedici. Iar această piedică vine de obicei din lipsa de claritate.

Dacă ai citit email-ul anterior în care ți-am prezentat speakerii care vor fi la Money Days și cum te pot ajuta aceștia, mă îndoiesc că încă îți este neclar ce se va întâmpla la conferință.

La această conferință vei învăța despre cum se fac banii, cum se gestionează ei, cum se investesc ca să îți aducă și alți bani. Singurul lucru ce te poate împiedica acum ești tu.

Dorința de a nu ajunge independent financiar, de a nu prospera. Acesta este singurul lucru care te poate împiedica. Însă eu sunt convins că, din moment ce citești acest email, îți dorești să ajungi independent financiar. Și să ai parte de prosperitate.

 1. Nu ai timp

Dacă nu ai timp acum pentru Money Days, atunci conferința chiar nu este pentru tine. Dacă tu nu poți să-ți faci timp să stai în fața laptop-ului, în confortul propriei locuințe… și să înveți despre cum să-ți administrezi banii mai bine și cum să investești profitabil, atunci ai dreptate.

A spune că “nu ai timp” pentru Money Days înseamnă că nu reprezintă o prioritate pentru tine acest eveniment. Dacă a face bani inteligent, a investi și a fi prosper nu e prioritar pentru tine, atunci ai dreptate.

Dar dacă vrei să înveți să faci bani și să devii prosper, chiar și în România, atunci înscrie-te la Money Days acum.

 

 1. Nu ai bani acum

La fel ca și în cazul timpului, a spune că “nu ai bani acum” pentru a plăti participarea la conferință, înseamnă că nu reprezintă o prioritate pentru tine acest lucru.

Pachetul GOLD, unde ai parte de acces la conferință, de înregistrările conferinței, ba chiar primești și înregistrările Money Days 2019 + o serie de aprox. 20 de materiale (prezentări + ebook-uri și un curs video) costă 490 RON si folosind codul de reducere „valentin” reduci pretul la 290 RON.

Dacă această investiție în educația ta și în viitorul tău ți se pare scumpă, atunci Money Days nu este pentru tine. Însă, imaginează-ți că plătești sub 2% din valoarea totală a unor beneficii pe care le păstrezi pentru tot restul vieții.

În doar un an de zile, un om care câștigă un salariu mediu în România, obține peste 38.000 de RON din salariu. Pachetul GOLD al conferinței costă doar 0,76% din această sumă. Însă ceea ce vei învăța aici vei putea folosi pentru tot restul vieții, nu doar pentru un an.

 1. Nu ai cunoștințele necesare pentru a investi

Nimeni nu s-a născut învățat. Îți povesteam despre unii speakeri care lucrează în domenii cu totul diferite față de cel investițional sau financiar.

Oameni care au job-uri, sunt liber profesioniști sau antreprenori, oameni la fel ca tine. Care nu au știut nimic despre investiții când au început.

Pe parcursul celor 2 zile de conferință Money Days vei învăța însă tot ce trebuie să știi pentru a începe. Vei învăța în prima zi cum să-ți gestionezi concret finanțele personale, iar în a doua zi vei învăța toate instrumentele concrete, toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru a investi.

Acestea sunt principalele 5 motive pentru care Money Days nu se potrivește cu toată lumea.

Dacă și tu ești un om care nu știe ce vrea, nu este încă sigur pe el și nu are prioritatea de a trăi mai bine, de a fi prosper și de a putea să asigure celor dragi un trai decent, atunci Money Days nu este pentru tine.

Însă, dacă vrei să ajungi prosper, să ajungi independent financiar, să poți să le oferi celor dragi tot ce e mai bun, nu rata ocazia de a lua parte la cel mai important eveniment de finanțe personale și investiții din 2020.

Joi, 18 iunie, este ultima zi in care mai poti beneficia de reducerea de Early Bird de 200 de RON, prin folosirea codului de reducere “valentin”.

Inscrie-te la Money Days 2020

Conferinta Money Days 2020 va avea loc online pe 27-28 iunie si, in cazul biletelor GOLD si VIP, vei avea incluse prezenta la conferinta, sesiunile Q&A separate cu speakerii, cat si inregistrarile MoneyDays 2019 (care sunt disponibile pe loc, la finalizarea comenzii).

Aceasta conferinta este unica pentru ca reuneste practic aproape toti educatorii financiari din Romania, oferindu-ti ocazia sa iei de la fiecare speaker ce are mai bun de oferit.

Ne vedem la eveniment!

Valentin

4 comentarii la „Secretul primilor 1,000, 10,000 si 100,000 EUR/USD”

 1. Bună ziua,
  În zilele de 27-28 iunie mă voi afla pe drumuri, deplasandu-mă. Nu voi avea posibilitatea de a urmări conferința online, însă am cumpărat pachetul gold pentru că voi primi înregistrările și toate celelalte materiale, deși mi-aș fi dorit să îmi permit pachetul VIP.
  Îndemn și eu la a cumpăra un pachet, tot timpul avem de învățat, updatat.
  Așa că abia aștept să mă liniștesc și odihnesc după oboseala acumulată în zilele de 27-28 iunie și în zilele următoare (din confortul casei) să ascult, să învăț și de ce nu să aplic învățăturile prezentate în conferință și toate celelalte materiale.

 2. Foarte interesant acest articol. Felicitari!

  Imi place foarte mult cum ai abordat acest subiect si sunt total de acord cu toate punctele exprimate de tine.

  La fel am inceput si noi in investitiile imobiliare, cu sume mici, incepand de la 50 EUR si putem spune ca acesta este secretul – incepe cat mai devreme si cu sume mici (in cazul in care nu ai deja o suma mare). Cu timpul vei vedea rezultate foarte bune. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *