3 ani

3 ani de StiintaBanilor + un cadou pentru tine

Au trecut 3 ani de cand am lansat blogul Stiintabanilor.ro, in 2016, pe 13 mai – dupa ce adunasem constiincios vreo 10 articole inca nepublicate.

Pe atunci eram corporatist, intr-o pozitie de management senior si imi traiam viata intr-o continua lipsa de autenticitate, lipsa de sens si conformitate cu reguli pe care le consideram stupide.

Banii erau buni, statutul era bun, lumea ma privea cu invidie si admiratie … pentru pozitia pe care o aveam la o varsta atat de frageda. Aveam pozitia de senior manager de la 29 de ani, iar marea majoritate a peers-ilor mei cu pozitii similare erau bine trecuti de 40 de ani.

Ajunsesem ca in lumea mea exterioara sa dezvolt o fata impasibila, profesionista, rece, calculata … sa exprim cifre, “facts”, lipsa de emotii, solutii cinice si chirurgicale … cand in lumea mea interioara era o bogatie neexprimata: Sprititualitate, Libertate, Iubire de oameni, Iubire de frumos de orice fel …

Eram un Vulcan de trairi si emotii neexprimate, un Vulcan de dorinta de a trai, de a oferi, de a-mi conduce viata conform codului moral care mi se forma in minte si inima cu fiecare ora de “contemplatie”, cu fiecare ora de “conectare”, cu fiecare ora de “aspiratie”.

Imi amintesc cum dupa sedintele din corporatie, ma duceam la baie si ma strambam in oglinda 🙂 pentru a-mi dezmorti fata impasibila pe care mi-o impuneam pentru a nu arata dezgustul fata de cinism, aroganta si prefacatorie.

Imi amintesc cum ma plimbam prin parcare, in pauze si contemplam “ca prostul” un copac, o floare, un boschete, frumos ingrijite de nenea ingrijitorul, care avea grija de plantele din curtea cladirii.

Imi amintesc cum prindeam aripi cand se termina programul si in drum spre masina ma transformam din nenea corporatistul in bloggerul si coach-ul de la stiintabanilor.

Un zambet tamp imi aparea pe fata in timp ce scriam pe blog … pentru voi … despre prosperitate … despre libertate … despre trairea in acord cu noi, cei din interior.

3 ani mai tarziu si 1 an dupa ce am lasat definitiv viata de corporatist si am devenit full-time Pro Blogger la StiintaBanilor.ro, acestea sunt rezultatele:

1. Aproape 220 de articole despre educatie financiara;

Articole axate pe ideea de a obtine independenta financiara prin actiuni mici, constante si cat mai sigure si insotite de o migratie personala spre autocunoastere, autenticitate si mentalitate de responsabilitate totala pentru propria viata.

2. Peste 337.000 de vizitatori unici si 922.000 de pagini vizualizate

trafic 3 ani

3. Cel mai mare si activ grup de facebook de finante personale si investitii din Romania

facebook group

Grupul cu peste 8500 de utilizatori implicati, care isi gasesc persoane”like-minded”  si raspunsurile la intrebari legate de bani.

4. 10 webinarii gratuite

In care oferim gratuit informatii si tehnici aplicabile concret prezente pe Youtube.

Apropo … am in plan sa fac mult mai multe video-uri anul acesta, mai scurte, concentrate dar foarte utile asa ca va incurajez sa va abonati.

5. Cursuri care chiar sunt utile si aplicabile

Experienta mea in investitii de peste 14 ani + experienta lui Dan de peste 20 de ani, puse impreuna si pe tava pentru ca participantii sa aplice exact tehnicile care ne-au adus noua rezultate (in buzunar) si sa nu mai repete greselile noastre si sa cada prada iluziilor de imbogatire rapida.

Sute de participanti la cursurile in sala si video si sute de oameni uimiti de cantitatea, calitatea si aplicabilitatea informatiilor primite.

Cand m-am apucat sa fac cursuri si programe de educatie in investitii, am stabilit cu partenerul meu Dan Sulica sa ne concentram 100% pe utilitatea informatiei, nu pe generalitati si bullshit.

De asemenea ne-am propus si am reusit sa nu facem promisiuni desarte de imbogatire rapida si sa promovam un sistem de investitii pasive care functioneaza pentru marea majoritate a oamenilor.

6. Patru editii ale unui program complet de investitii pasive

Programul de 12 saptamani, prin care am luat peste 150 de persoane pe care le-am transformat in investitori pe termen lung si le-am ajutat sa isi creeze un plan realist si fezabil de atingere a independentei financiare. Acesti oameni sunt pe drumul spre independenta financiara.

7. Peste 300 de sedinte de coaching individual

Care s-au concretizat in cresteri de venituri personale, optimizari de cheltuieli si profituri din investitii.

Concluzie

Toate cele de mai sus imi aduc implinire si bucurie personala, cat si sentimentul ca prezenta mea pe acest pamant aduce o contributie pozitiva lumii. Asta este: Prezenta mea pe pamant lasa acest pamant un pic mai bun decat era atunci cand l-am gasit. Este ceea ce ma motiveaza, este scopul vietii mele.

Nimic nu ma implineste mai mult decat interactiunea cu VOI, cand va vad ambitiosi, cand va vad fericiti, cand va vad increzatori in viitor si in propriile forte.

Asta este cea mai mare implinire:

VOI:

DSC04744

VOI:

grup

VOI:

IMG 20180709 WA0004

VOI:

DSC04835 Copy

Interactiunea cu VOI!!!

Cadou

Si pentru a fi impreuna din nou/ sau pentru prima data, te invit sa ne intalnim la Money Days – Conferinta nationala de finante personale si investitii, cu mine si cu cea mai mare parte din comunitatea educatorilor financiari din Romania, pe 15-16 iunie, Bucuresti.

Asa cum am inceput un mic ritual la fiecare aniversare a blogului, iti voi face un cadou:

Pentru orice bilet individual cumparat pana maine, 14 mai: Silver sau Gold, pe langa discountul de -300 de RON (43%) prin folosirea codului “Valentinspecial”, vei primi un bilet gratis.

Pana maine, 14 mai, ora 23:59:

Bilet Silver = Pachet Family Silver (2 bilete)

Bilet Gold = Pachet Family Gold (2 bilete).

Cum?

  1. Foloseste codul de reducere (-300 de RON) “Valentinspecial”
  2. Inscrie-te la MoneyDays, bilet Silver sau Gold
  3. Trimite un email cu mesajul “Aniversare” la hupovsimona@gmail.com astfel incat echipa noastra sa stie sa iti emita Pachetele Family (2 bilete) in loc de 1 bilet.

Sper sa ne vedem pe 15-16 iunie. Va fi o ocazie unica sa vorbesti face to face cu 9 dintre cei mai implicati si generosi educatori financiari din Romania.

Va fi un eveniment nu doar concret si aplicabil, dar si axat 100% pe tine. Tu vei fi in centrul atentiei, pentru ca toate acestea sunt pentru tine.

Pe curand!

Valentin

PS. Daca ti-a placut articolul si il gasesti util, te rugam sa il distribui si prietenilor tai.

PPS. Alatura-te comunitatii noastre StiintaBanilor pentru a te imbogati spiritual, mental si material.

Similar Posts

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *