Bogdan si Valentin adapted scaled

Curs de investitii imobiliare impreuna cu Bogdan Dinu

Salutare,

Pe Bogdan Dinu (domnul Carutacubani :)) il cunosc de peste un an si jumatate si am fost impresionat de cunostintele lui temeinice in aria investitiilor, in general si in aria investitiilor imobiliare, in particular.

Ceea ce imi place cel mai mult la el sunt pragmatismul si informatia concreta pe care o ofera din experienta personala. Bogdan este un investitor activ pe piata imobiliara din Bucuresti de 16 ani si are si profilul profesional potrivit, ca absolvent si masterand in constructii si actual wealth manager intr-o companie de consultanta de talie globala.

Ideea unui curs de investitii imobiliare, ne-a venit acum aproape un an (ne miscam greu :)))) si as putea sa insirui multe lucruri care ne-au motivat, mai mult sau mai putin, insa voi puncta motivatiile principale si esenta din spatele actiunii noastre:

Motivatia mea principala pentru a face acest curs este dorinta de a aduce in comunitatea StiintaBanilor cea mai buna expertiza pe care o pot eu aduce. Dorinta mea sincera ca voi sa reusiti, sa fiti cat mai bine instruiti, autonomi, prosperi si liberi.

V-am spus ca ambitia mea este sa ajut 100,000 de romani sa ajunga independenti financiar. Nu pot face lucrul acesta de unul singur.

Motivatia principala a lui Bogdan de a tine acest curs vine, in primul rand, dintr-o pura placere si dorinta de a impartasi informatii ce ii vor ajuta si pe alti romani sa prospere financiar, utilizand domeniul investitiilor imobiliare. Cei care l-ati vazut la Money Days sau Summer Financial Freedom Meetup, stiti la ce ma refer.

Acum, dupa un an de la demararea discutiilor, in sfarsit vom concretiza acest super curs.

Cursul de imobiliare va fi nisat pe investitiile imobiliare in apartamente pentru inchiriere pe termen lung.

Va avea loc pe 19-20 octombrie, la Bucuresti – Rin Central Hotel, timp de 2 zile.

Trecem prin tot procesul investitional, de la reguli de prospectare a pietei, analiza, negociere, finantare, optimizare proprietate, gestionare chiriasi si fiscalitate.

Agenda Curs de investii imobiliare

Combinam expertiza lui Bogdan Dinu in investitii imobiliare cu expertiza mea (Valentin Nedelcu) in investitii si consultanta fiscala si cu expertiza unui invitat surpriza in finantari.

Am decis sa limitam numarul de participanti la 60, pentru ca eficienta si experienta participantilor sa fie maxima.

Interesul este deja sky rocket dupa ce, atat Bogdan cat si eu, am lasat cateva hinturi despre acest curs. Deja am primit vreo 10-15 solicitari, inainte sa lansam oficial cursul.

Astfel, daca vrei sa fii prezent, te indemn sa te inscrii acum.

Inscrie-te la Cursul de investitii imobiliare

Nu cred ca s-a mai facut in Romania un astfel de curs si in niciun caz nu cred ca s-a mai facut ceva la nivelul acesta de detaliu si calitate.

Vrem ca la finalul celor 2 zile de curs sa iasa din sala 60 de investitori individuali stapani pe sine si care stiu sa faca o investitie imobiliara inteligenta.

Ne vedem la curs,

Valentin & Bogdan (carutacubani.ro)

Similar Posts

7 Comments

    1. Salut Vlad, poti participa doar la ziua de duminica, insa tot cursul se leaga. Poti sa iei biletul Gold in care ai inclusa si inregistrarea video, daca vei pierde una dintre zile.

  1. Salut
    Felicitari pt rezutate!

    Legat de Workshop: deoarece sunt plecat la munca pe mare (nave portcontainer) nu voi ajunge la eveniment, Insa cum nu doresc sa ocup locul unei persoane care poate sa ajunga (doar pt a beneficia de inregistrare, pachetul Gold); v-a aparea optiunea de achizitiona doar inregistrarea Workshopului?
    Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *