md blog cum a fost

Cum a fost la Money Days 2021

Vin dupa 3 zile intense de conferinta in care m-am straduit, atat eu, cat si co-organizatorii evenimentului, Dan Sulica si Luca Dezmir + echipa de suport, sa oferim o experienta de neuitat participantilor.

Am fost o echipa de 5 care am organizat si condus evenimentul – suntem cu totii lati astazi.

3 zile de conferinta, 488 de participanti, 18 speakeri dintre care 1 international (cu translator – si acolo da, nu ne-a iesit cum ne-am dorit, desi la repetitii a mers bine) + sambata dimineata, cu 5 minute inaintea startului zilei 2, serverele Zoom (pe care am tinut conferinta) au cedat din cauza suprasolicitarii :))) Am rezolvat in aprox. 7 minute si am inceput ziua de sambata cu 4 minute intarziere.

A fost atat de intens pentru mine incat duminica la amiaza, in pauza de masa, am cazut lat in pat, am adormit si m-am trezit in timpul prezentarii lui Laurentiu Mihai. Urma Dan Sulica si apoi eu.

Ceea ce a iesit mi-a depasit asteptarile si se pare ca si asteptarile participantilor.

Nu as fi crezut ca voi primi atat de multe mesaje si email-uri emotionante in urma conferintei.
Din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun Money Days de pana acum (a fost a treia editie) si motivul a fost simplu: a fost o conferinta tinuta de oameni pentru oameni.

Oamenii s-au conectat in pofida faptului ca se aflau la distanta.

Ii stiu personal pe aproape toti speakerii de la Money Days – unii sunt milionari, altii sunt profesionisti desavarsiti in ariile lor de expertiza, altii sunt pe drum, se straduiesc … mai au de depasit obstacole … ii stiu aproape pe toti personal si cumva le stiu/ banuiesc motivatiile interne, cat si calitatile si slabiciunile … in aceasta conferinta motivatia principala a speakerilor a fost sa transmita ce au ei mai bun. Si acest lucru s-a vazut.

In timpul prezentarilor, am avut parte de onestitatea lui Razvan Stan, spiritul vesel al Danielei Irimia, calmitatea lui Sebi Burcas, umorul lui Asoltanie … emotia profunda transmisa de William Danko, efervescenta lui Bogdan Dinu, simplitatea structurata a lui Dan Sulica + toate celelalte prezentari purtand amprenta specifica a autorului.

Urmam eu, la final de zi, la final de eveniment, cu toti ochii atintiti spre mine. “Ce sa le mai spun oamenilor acestia?” “Cu ce altceva in plus as mai putea veni?” Simteam ca parca s-a spus tot.

Inainte sa intru live, am inchis ochii, am spus o rugaciune si am cerut sa primesc puterea sa duc cu bine aceasta ultima prezentare si sa pot transmite, direct din suflet, fiecaruia ceea ce are nevoie sa primeasca.

Sper ca toti participantii sa fi primit ceea ce au avut nevoie, fie cunostinte, fie claritate, fie raspunsuri …

Evenimentul a trecut, oboseala se va duce si ea … eu raman insa cu implinirea ca, macar pentru o parte dintre participanti, acest eveniment a adus claritate, aspiratie si un moment memorabil.

De altfel, te invit sa vezi o mica parte din testimonialele excelente primite de la participanti:

testimoniale 1

testimoniale 2

In cazul in care ai ratat participarea anul acesta iti recomand cu drag sa iei inregistrarile. Sunt convins ca vei gasi multa claritate, cunostinte si motivatie in cele 18 prezentari video.

Nu iti recomand doar eu conferinta Money Days cat si participantii nostri care au votat in proportie de peste 95% ca recomanda evenimentul:

Recomandare

Iti ofer si un cod de reducere de 100 de lei cod de reducere “valentin” pentru Inregistrarea conferintei Money Days 2021. In plus primesti bonus si inregistrarea evenimentului Money Days 2020 🙂

Poti comanda Inregistrarile AICI.

In final, vreau sa iti multumesc tie si tuturor celor din comunitatea StiintaBanilor pentru ca datorita voua am onoarea si ocazia sa imi traiesc vocatia.

Pe curand!
Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *