cover scaled

Concluzii in urma cursului de investitii imobiliare

Sunt obisnuit ca dupa cursurile organizate de mine, reactiile sa fie wow, insa asteptarile mele au fost depasite in urma acestui curs.

Calitatea informatiilor prezentate, implicarea cursantilor si multumirea pe care am vazut-o la final in ochii trainerilor si participantilor au fost extraordinare.

Traineri

imobiliare part II 29Bogdan DinuTrainer principal – a tinut cam 70% din curs, in calitate de investitor in apartamente pentru inchiriere, de 16 ani, cu un numar de doua cifre de apartamente inchiriate; licentiat ca inginer constructor si 2 mastere in strainatate in constructii; activitate curenta in consultanta wealth management in Luxemburg pentru banci de administrare avere la nivel international.

imobiliare 12Valentin Nedelcu  – Investitor de peste 15 ani pe pietele de capital si consultant fiscal – am acoperit partea de introducere in investitii, risc management si partea de fiscalitate.

imobiliare part II 50Anamaria Rotarsales director Kiwi Finance – a acoperit foarte bine partea de finantare a investitiilor.

Cele mai importante puncte acoperite

 • Principii de investitii si managementul riscului;
 • Foarte multe grafice si analize ale pietei imobiliare, axate in special pe Bucuresti si Cluj;
 • Analize comparative Romania – alte tari EU ale pietei imobiliare, plus elemente macro care influenteaza piata imobiliara;
 • O viziune a viitorului in investititii imobiliare, tinand cont de elemente precum demografia, evolutia standardului de viata si tendinte la nivel european;
 • Analiza financiara a investitiei la nivel profesionist;
 • Foarte multe detalii mici, dar cu impact mare, referitor la structura constructiilor, locatie, starea apartamentului etc;
 • Informatii tehnice foarte importante legate de verificarile pe care trebuie sa le faci inainte sa achizitionezi un apartament intr-un bloc nou;
 • Tehnici de negociere care iti pot salva mii de euro, cu exemple concrete;
 • O multitudine de exemple personale prin care s-au aplicat in practica informatiile;
 • Finantarea optima a investitiei;
 • Selectarea locatiilor astfel incat gradul de neocupare sa fie aproape de zero;
 • Selectarea si gestionarea chiriasilor astfel incat randamentul sa fie maxim vs timp si costuri de gestionare;
 • Renovarea si amenajarea proprietatilor cu multe tips and tricks de detaliu, dar care iti pot scuti si peste 1000 de euro la o renovare;
 • 2 studii de caz concrete, trecute prin toata strategia, de la identificare proprietate, calcule de rentabilitate, negociere, achizitie, renovare si inchiriere;
 • Gestionarea optima a taxelor si impozitelor, inclusiv trecerea in detaliu prin obligatiile declarative si de plata si prin declaratia unica;
 • Foarte, foarte multe informatii extra, venite din raspunsurile la intrebari din timpul cursului.

BONUS: Modelul de contract de inchiriere si documente de lucru (calcul randament, renovare si amenajare si altele).

imobiliare 5

imobiliare part II 9

Dupa cum spuneam, ce am planificat a fost depasit cu mult de generozitatea spontana a trainerilor. Acesta este avantajul unui curs filmat in sala vs un curs filmat in studioul de filmare.

Concluzii

Bogdan Dinu a dovedit din nou ca, pe langa nivelul extraordinar de competenta, are si o generozitate iesita din comun.

Bogdan a trecut prin strategia lui de investitii in apartamente, strategie care ii aduce randamente foarte bune (prezentate in curs).

Pe de alta parte, ne-a invatat cum sa ne construim noi strategia, care poate sau nu poate fi asemanatoare cu a lui. Procesul de construire a strategiei este, poate, cel mai important take away din acest curs.

De asemenea, numarul mare de exemple personale a fost un mare castig pentru ca ne-a aratat cum a aplicat in practica ceea ce a predat in teorie.

Ma bucur sincer ca am ocazia de a aduce pentru comunitatea StiintaBanilor un curs atat de valoros si ii multumesc lui Bogdan pentru ca ne-am unit fortele, in acest scop.

Daca ai fost in sala, sper sa aplici cat mai mult din ce ai invatat. Informatia capatata nu este doar de o inalta calitate, ci si foarte aplicabila. Daca nu ai fost in sala si vrei sa investesti in apartamente pentru inchiriere, iti recomand cu toata taria sa comanzi Inregistrarea video a cursului.

Trebuie sa cunosti informatiile din acest curs!

Comanda curs video imobiliare

O spun cu toata raspunderea, pretul este infim fata de ceea ce ofera cursul.

Spor la aplicat!

Valentin

Similar Posts

5 Comments

 1. Daca vom cumpara inregistrarea video, vom avea access si la materialele de lucru mentionate (calcul randament, renovare etc.) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *