cover fb

Money Days 2020

Ca să ajungi să te împrietenești cu banii, trebuie mai întâi să-i cunoști. Trebuie să cunoști banii, dar și pe oamenii care îi stăpânesc. Money Days îți oferă această șansă!

Cum ar fi să ai parte în două zile de experiența unor traineri care fac educație financiară în România de ani de zile? Cum ar fi sa ai acces timp de 2 zile la un grup format din persoane care fac performanta de ani de zile, pe ariile lor de expertiza? Acum poți face acest lucru, participând la cel mai important eveniment despre finanțe personale și investiții din 2020, în România.

Dupa o prima editie Money Days de mare succes, in sala, in 2019, anul acesta organizam editia a doua online.

După ani de zile de eforturi individuale, educatorii financiari din România s-au unit și au decis să-ți ofere tot ce există mai bun la momentul actual în domeniul finanțelor personale și al investițiilor.

Toate soluțiile sunt aplicabile în România, solutii care dau randament și care te pot ajuta și pe tine să ajungi la rezultatele dorite.

Promisiunea Money Days este una simplă – vei învăța într-un mod practic, de la traineri români, toate soluțiile care funcționează aici, în țară, pentru românii de rând.

Pentru că și în România se poate… Să fii prosper… Să ai siguranță financiară… Să fii fericit… Să ajungi liber financiar!

Iată pe cine vei cunoaște!

17998a85 670b 43fc ad3e 39204628c0b2

ec48bfaf b0b6 4184 b782 ff25b5cf046b

266c6b1c aafc 4742 bfae db6b172a18c7

044f3b3f 856c 456d aac3 09a598888fe7

Plus alti invitati surpriza pe care ii vom anunta pe parcurs.

  • 14 speakeri romani care educa de ani de zile publicul din Romania.
  • 14 conferinte individuale in 2 zile.
  • Prima zi dedicata FINANTELOR PERSONALE.
  • A doua zi dedicata INVESTITIILOR.
  • Multe alte surprize si bonusuri (AM INTRODUS FOARTE MULTE BONUSURI).
  • Toate subiectele adaptate la REALITATILE LOCALE.
  • CAND? 27-28 iunie 2020.
  • UNDE? ONLINE.

Cat costa? Am gandit aceasta conferinta ca pe un eveniment sarbatoare pentru tot ceea ce inseamna educatie financiara in Romania, astfel incat preturile sunt modice.

Chiar si asa, pentru a ne asigura ca oricine isi poate permite participarea la acest eveniment, am introdus o reducere suplimentara de Early Bird de 200 de RON pentru orice pachet. Foloseste codul: “valentin” pentru a obtine aceasta reducere.

Pagina Evenimentului AICI

Tot ce vei invata la acest eveniment va fi PRACTIC. Acesta nu este un eveniment (doar) motivational, ci unul in care vei invata tehnici si instrumente cat se poate de CONCRETE.

Vei invata de la practicieni. Vei invata despre investitii de la investitori.

In plus, beneficiile de la pachetul GOLD sunt absolut incredibile. Iti voi spune doar unul dintre ele: posibilitatea de a participa in paralel la sesiuni Q&A cu trainerii, avand, in acelasi timp, acces si la toate conferintele si sesiunile Q&A inregistrate ale celorlalti traineri.

Cod de reducere Early Bird -200 RON la orice pachet: “valentin”

Inscrie-te la Money Days 2020

La Money Days vei învăța lucruri de care te vei putea folosi pentru tot restul vieții, lucruri care te vor ajuta să câștigi mai mult decât media. Vei învăța cum să devii prosper, să obții siguranță financiară și să-ți câștigi libertatea.

Ne vedem la eveniment!

Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *