Seminar Piramida Succesului Financiar – Bucuresti, Timisoara, Brasov

succes financiarSalutare,

Dupa 2 ani intensi in care am scris mai bine de 130 de articole de finante personale, am tinut webinarii de finante personale, am scris un e-book despre cresterea veniturilor, lucrul 1:1 cu zeci de oameni pe obiective financiare si cursuri de investitii mi-am dat seama ca oamenii au nevoie de o structura pentru a invata si asimila informatiile inainte de a le aplica in mod consistent.

Din feedback-urile pe care le-am primit stiu ca multi dintre voi ati aplicat si aplicati ceea ce vreau eu sa va transmit (si asta este cea mai mare satisfactie pe care mi-o ofera acest proiect) insa ma gandesc ca poate sunt lucruri importante pe care nu am putut sa vi le transmit. Poate mi-au scapat mie, poate v-au scapat voua.

Este nevoie de o structura! Sa obtinem noi abilitati si noi cunostinte dar pe o structura, ca o scara care ne va duce acolo unde ne dorim. Eu am denumit aceasta scara Piramida Succesului Financiar.

Piramida succesului financiar ne duce de la nivelul de Supravietuire financiara la nivelul de Independenta Financiara.

Pe aceasta structura avem de lucru la fiecare nivel si vom lucra la fiecare nivel, atat la cresterea veniturilor, optimizarea cheltuielilor, investitii mai simple sau mai complexe.

Pentru a avea o viata implinita si prospera, eu cred ca este nevoie sa fim PUTERNICI.

Din punctul meu de vedere a fi puternic inseamna a fi CAPABIL sa realizezi, sa treci peste obstacole, sa ramai pe drumul tau. Ai nevoie de vointa si autocontrol pentru a deveni puternic DAR ai nevoie si de CUNOASTERE.

Exact acest lucru vreau sa iti transmit in acest seminar: CUNOASTRE. Nu cultura generala, nu motivatie (desi nu as exclude – oamenii se simt destul de motivati dupa cursurile mele) ci CUNOASTERE.

Ce am facut eu bine, unde am gresit, unde gresesc poate in continuare, ce fac astazi mai bine decat ieri, ce voi face maine mai bine decat astazi – toate acestea puse intr-o structura pe care sa o poti intelege si urma.

Vreau sa transmit CLARITARE si CUNOSTARE iar instrumentul pe care am ales sa il folosesc este Piramida Succesului Financiar.

Vezi detaliile Seminarului: Piramida Succesului Financiar

Am 34 de ani si am pierdut aproape tot de doua ori pana acum. De fiecare data, din cenusa esecului au rasarit semintele urmatorului succes. Am renascut si reconstruit de fiecare data mai puternic. Cum am facut acest lucru? Ce greseli am facut? Cum le-am corectat? Acestea sunt lucrurile pe care vreau sa vi le transmit in acest Seminar.

Ne vom vedea deocamdata in trei orase: Bucuresti, Timisoara si Brasov la inceput de iulie.

M-as bucura mult sa ne vedem cat mai multi si sa ne cunoastem si personal.

INSCRIE-TE LA SEMINAR

In toamna imi propun sa mai fac un turneu si in alte orase.

Daca esti din Bucuresti, Timisoara sau Brasov ne vedem la inceput de iulie.

Pana atunci spor in toate si decizii intelepte!

Valentin

PS. Daca consideri ca acest Seminar este util, te rugam sa distribui invitatia si prietenilor tai.

PPS. Alatura-te comunitatii noastre StiintaBanilor pentru a te imbogati spiritual, mental si material.

 

Similar Posts

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *