curs practic

Curs Practic de Investitii Pasive

Au fost momente in viata cand am simtit ca dorintele mele imi sunt inaccesibile, iluzorii, ca sunt prea mari pentru a le putea atinge.

In fapt, dorintele mele erau simple: o viata implinita si traita conform propriilor valori.

Acest lucru se traducea concret prin: o relatie implinita, o activitate profesinala in care sa ma pot exprima, eliberarea de necesitatea de a-mi vinde timpul pentru bani.

Astazi, toate acestea sunt reale si uitandu-ma in urma lucrurile nu au fost atat de greu de obtinut.

Pur si simplu inainte orbecaiam pe intuneric si din acest motiv imi risipeam timpul, energia si banii.

Lucrurile s-au schimbat in momentul in care am capatat CLARITATE. In acel moment am putut sa imi concentrez atentia, energia si banii intr-o anumita directie si … sa insist pe acea directie pana cand am ajuns la rezultatul dorit.

Absorbit de proces, de multe ori, ajung sa realizez ca am ajuns la destinatie, la ceva timp dupa ce am ajuns acolo.
Atat de puternica este Claritatea si dedicarea eforturilor pentru a urma un proces.

Asa cum am anuntat inca de saptamna trecuta, astazi lansez cel mai bun curs de investitii pe care l-am facut pana acum. Impreuna cu Dan Sulica (ideisibani.ro) si toata echipa StiintaBanilor, am lucrat neintrerupt saptamani intregi sa concepem si sa rafinam acest curs.

Avem in spate o experienta de zeci de ani in investitii (Dan si cu mine cumulat avem 35 de ani de experienta in investitii) si peste 2000 de cursanti care au parcurs unul dintre cursurile noastre precedente.

In ultimii trei ani, datorta eforturillor mele si ale lui Dan, cat si a altor catorva (putini din pacate) educatori, avem in Romania o comunitate FIRE (Financial Independence Retire Early), o comunitate de mii de oameni care isi urmaresc strategic atingerea independentei financiare.

Cursul PRACTIC de investitii pasive

In primul si in primul rand este conceput pentru a-ti aduce CLARITATE. Iti ofera o strategie, etapizata pentru a-ti atinge obiectivul financiar. Incepe de la mindset, finante personale si se finalizeaza cu planul personal de investitii.

In al doilea rand este un CURS PRACTIC cu modele excel de lucru, studiul concret al instrumentelor de investitii, intrat pe platformele brokerilor, surse de informare, simulatoare si alte instrumente necesare pentru a parcurge procesul de la zero cunostinte la investitor.

In al treilea rand, este un curs care te invata sa gandesti si sa actionezi singur, continand explicatii ale fiecarui concept, sursa tuturor concluziilor, studii stiintifice folosite, experimente, studiul trecutului si analiza scenariilor viitoare.

Ce contine?

Peste 12 ore de material video + suport de curs + materiale de lucru + referinte multiple la alte surse de studiu.

Incepem de la mindset, finante personale, abordarea crizelor, perioadelor de crestere, continuam cu cele mai simple investitii, cu investitii pe bursa din Romania, investitii pe bursele internationale si terminam cu studiul crizelor si planul personal de investitii.

Vezi AICI structura cursului.

In plus, pachetul GOLD contine si:

1. Acces grup secret Facebook – unde orice intrebare isi gaseste raspunsuri si unde vorbim concret si la obiect despre oportunitatile care apar tot timpul pe piata. Vei ramane cu acest grup lifetime.

2. O sesiune Q&A exclusiv cu cei care au luat pachetul GOLD, in care vom raspunde la orice nelamuriri legate de investitii;

3. Un Webinar exclusiv de mindset si finante personale, la care vei avea acces live;

4. Un Webinar exclusiv de investitii, tot live, in care vom discuta situatia pietelor si economiei peste cateva luni.

Practic, prin pachetul GOLD, vom ramane cu totii in legatura ani de zile, pentru a ne sprijini pe drumul spre atingerea obiectivelor noastre financiare.

Asa cum am promis, DOAR ASTAZI, luni 11 mai, beneficiezi de cea mai buna oferta posibila pentru acest curs.

Doar astazi iei pachetul Silver (de baza) si primesti pachetul GOLD.

Adica primesti toate extra beneficiile de mai sus pe gratis.

Comanda Cursul practic de investitii

In cazul in care ai tot ezitat sa incepi sa iti construiesti independenta financiara, acum ai ocazia sa capeti claritatea si instrumentele pentru a o incepe.

Si deloc intamplator acest lucru vine chiar in prag de criza. Daca aceasta criza va fi asa cum se anunta, va fi ocazia perfecta sa recuperezi ani de zile de inactiune pentru ca totul se va accelera dramatic daca vei actiona calculat, strategic, inteligent.

Pe curand!
Valentin

Similar Posts

6 Comments

 1. Buna seara,

  Unde as putea gasi informatii privind perioada de desfasurare al cursului?

  Va multumesc anticipat :).

 2. Buna ziua,

  Arata foarte promitator acest curs. Eu impreuna cu sotul meu locuim in Cehia de mai bine de 10 ani. Aici, impreuna cu un asociat investim in piata imobiliara din Cehia de mai bine de 5 ani. Folosim o metoda diferta care este foarte populara in Cehia care ne perminte sa folosim sume mai mici pentru a obtine un randament asemantor ca si cum am detine proprietatea.

  Intrebare mea este, deoarece eu si sotul meu ne gandeam sa accesam piata imobiliara din Romania imediat ce trece aceasta criza:

  Exista birocratie, taxe fara rost, blocaje etc.?

  Care este experienta dumneavostra cu acest tip de investitii?

  Tin sa mentionez ca avem o persoana cu foarte multa experienta in pietele imobiliare din Europa care ne va ajuta sa alegeam proprietatea potrivita cu metodele potrivite.

  Multumesc!

  PS – in acest curs vorbiti si despre piata imobiliara din Romania?

  1. Buna seara,

   In Romania tranzactionare proprietatilor imobiliare este foarte ieftina (ca taxe notariale, comision agent, taxe de transfer) si o birocratie relativ mica. Acum nu am nici termen de comparatie referitor la birocratie.

   Acest curs acopera in special investitiile financiare.

   Pentru investitii imobiliare avem un alt curs specific pe acest domeniu: https://stiintabanilor.ro/cursuri/curs-imobiliare/

   1. Multumesc pentru raspuns! O sa ma interesez deoarece arata foarte atractiv piata romaneasca avand in vedere preturile cand muncesti pe un salariu din occident. Cu toate ca in Cehia nu ai nevoie de un capital mare ca sa investesti in imobiliare tot pare foarte atractiva piata romaneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *