Curs de investitii eficiente pe bursa

La ce te ajuta Cursul de investitii eficiente pe bursa

Saptamana trecuta am tinut impreuna cu Bogdan Dinu unul dintre cele mai apreciate webinarii de pana acum “Cum sa iti faci un plan personal de investitii”.

In cadrul acestui webinar am invatat, pas cu pas, etapele realizarii unui plan personal de investitii care sa te duca la independenta financiara.

Participantii au fost entuziasmati de informatiile si cunostintele pe care le-au descoperit si au inteles cum se face un plan bun de investitii care sa faca, practic, succesul inevitabil.

Apropo: daca ai ratat webinar-ul, poti sa vezi inregistrarea aici.

Tot in cadrul webinar-ului am lansat Cursul de investitii eficiente pe bursa prin care ne dorim sa iti transmitem toate informatiile de care ai nevoie pentru a concepe, implementa si duce la bun sfarsit acest plan.

Am observat insa ca in randul participantilor au aparut intrebari legate de curs.

In acest email vreau sa raspund la aceste intrebari.

1. Care este scopul cursului?

Scopul cursului este unul simplu: Obtinerea independentei financiare folosind investitii pasive pe bursa, intr-un mod cat mai eficient.

Cursul explica detaliat fiecare pas pe care trebuie sa il urmezi:

  • Explicarea detaliata a instrumentelor;
  • Alegerea broker-ului;
  • Construirea unor portofolii simple;
  • Rebalansari, strategii de intrare pe corectii;
  • Taxare;
  • Si pana la construirea unor portofolii mai complexe, dar care au sanse mai bune de a aduce randamente superioare la un risc mai mic.

Partea de management al riscului este omniprezenta in majoritatea capitolelor.

Cursul ofera nu doar strategii si metode de a investi eficient, ci si explica in detaliu argumentele care sustin aceste strategii si metode.

2. Cat de practic este cursul?

Foarte practic.

Fiecare concluzie din curs este demonstrata prin grafice si situatii de lucru concrete.

Analizam instrumente concrete disponibile investitorilor.

Intram pe platforma mai multor brokeri pentru a face tranzactii.

De asemenea, iti oferim si o serie de unelte ajutatoare precum:sablon de plan personal de investitii, sablon de alocare a portofoliului simplu, sablon de alocare a portofoliului smart-beta si altele.

In functie de complexitatea dorita, oricine isi poate concepe un portofoliu pe care sa il poata implementa singur.

3. Chiar functioneaza ce invat in curs? Se obtin rezultate bune?

Pentru noi tot ceea ce iti vom impartasi a functionat. Nu te invatam informatii din carti sau din filme. Noi avem deja in spate ani de zile de randamente compuse in urma investitiilor pasive.

Daca functioneaza repede? Nu. Investitiile nu iti aduc randamente astronomice peste noapte, ci iti aduc o crestere compusa pe termen lung.

Sunt cea mai buna metoda de a-ti creste averea personala, fara implicarea ta activa.

Timpul este limitat si este mult mai usor sa faci bani investind din timpul tau. Ce fac investitiile pasive este sa produca bani in paralel cu tine, fara sa iti consume timpul si energia.

4. Ma voi descurca singur, dupa ce parcurg cursul?

Da. In curs iti vom explica si cum am ajuns la anumite concluzii, nu doar care sunt concluziile.

Scopul nostru este ca tu sa devii autonom si, cu ajutorul cunostintelor, instrumentelor si surselor de informatii pe care ti le oferim, sa poti sa iti construiesti singur un portofoliu de investitii profitabil, potrivit pentru contextul tau.

5. Acest curs este pentru mine?

Da. Chiar daca nu ai investit niciodata, daca ai cel putin unul dintre urmatoarele obiective, cursul ti se potriveste:

  1. Vrei sa ajungi independent financiar;
  2. Vrei sa iti sporesti averea personala;
  3. Vrei sa iti construiesti surse suplimentare de venit pasiv la pensie.

6. Nu am studii economice. Ma voi descurca?

Faptul ca nu ai studii economice sau cunostintele tale economice sunt limitate nu inseamna ca nu esti responsabil pentru gestionarea propriilor bani.

Cu alte cuvinte, chiar daca nu ai studii economice, tot va trebui sa stii cum sa iti gestionezi banii in viata ta si a familiei.

Atat beneficiile, cat si consecintele gestionarii banilor tai sunt 100% responsabilitatea ta.

Educatia financiara este una dintre ariile obligatorii din viata unui om. De ce? Simplu! Modul in care ne gestionam banii ne influenteaza decisiv calitatea vietii.

Te poti indrepta spre o viata plina de stres financiar sau spre o prosperitate financiara de vis. Toate astea depind doar de deciziile pe care le iei.

Cursul de investitii eficiente pe bursa te ia de la zero si iti explica tot ce ai nevoie, intr-un limbaj simplu, pentru a-ti construi prosperitatea financiara pe termen lung.

 7. Ce aduce nou Cursul de investitii eficiente pe bursa? 

Acest curs este specializat pe investitii in ETF-uri, in special pe bursele internationale si trateaza acest subiect in detaliu.

 8. Ce anume va recomanda pentru a ne invata aceasta metoda? 

Pregatirea pofesionala si experienta practica.

In plus, noi practicam ceea ce predam in acest curs. L-am facut ca pentru noi.

Cateva cuvinte despre autorii cursului:

Bogdan Dinu

Consultant private banking – capital markets – wealth management (management-ul averii) și investitor pe piețe de capital și imobiliare.

“Pe piața de capital investesc eficient, având o strategie solidă în spate încă din 2013. În acest domeniu mă simt ca peștele în apă deoarece lucrez ca și consultant în private banking – wealth management pentru bănci din întreaga lume (Luxembourg, Elveția, Liechtenstein, Singapore, Hong Kong etc), ajutându-le să-și servească mai bine clienții. Faptul că nu lucrez pentru o bancă privată anume, ci fac consultanță pentru mai multe, mi-a oferit oportunitatea unică de a acumula foarte multă experiență în wealth management.

De asemenea, ajutând diverși wealth manageri ce au limite de intrare de 10 milioane de EUR/USD/CHF, m-a ajutat să îmi formez o privire 360° în legătură cu acest domeniu, fiind focusat pe un singur lucru: eficientizare. Eficientizarea portofoliului, a taxelor, respectiv a comisioanelor sau a strategiei investiționale. Totul pentru a obține un portofoliu cu un randament net final mai bun.”

Valentin Nedelcu

Coach & Trainer financiar, consultant fiscal, investitor cu peste 15 ani de experiență, fondatorul comunității ȘtiințaBanilor.

“Am început să investesc pe piața de capital din anul 2005, fiind activ, mai întâi, pe piața locală BVB și pe urmă și pe piețele internaționale. În paralel, mi-am dezvoltat o carieră in domeniul financiar, lucrând pentru diverse companii de consultanță și multinaționale și ajungând până la nivelul de senior management regional. În această perioadă, am participat la proiecte de achiziții, fuziuni, divizare și optimizări fiscale la nivel național și internațional, în calitate de consultant fiscal. În 2016 am fondat blogul și comunitatea ȘtiințaBanilor, ajungând, în mai puțin de 3 ani, cea mai mare comunitate de finanțe personale și investiții din România.

În calitate de coach & trainer financiar, am lucrat cu peste 1000 de persoane în ultimii 3 ani, oferind comunității atât expertiza mea, cât și expertiza celor mai buni specialiști pe care i-am putut găsi pe piață, în aria de finanțe personale și investiții.”

9. Ce garantie am ca va functiona?

Ai garantia ca daca nu investesti pentru viiorul tau, in 10 ani te vei gasi in aceeasi situatie financiara ca acum + mai batran cu 10 ani 🙂

In investitii nu exista garantii 100% (exact ca in viata).

Totusi, am inclus in curs toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti construi un portofoliu care are sanse bune sa iti aduca rezultate.

Mai departe, nimeni nu are un glob de cristal in care sa vada viitorul.

10. De ce vorbiti tot timpul de investitii pe termen lung?

Pentru ca pe termen scurt apare tot timpul factorul noroc/ hazard. Poti lua o decizie gresita si sa ai noroc sa iti aduca profit.

Sau poti lua o decizie corecta si sa apara o pandemie exact dupa ce ai luat decizia. 🙂 Cunosti situatia?

Partea proasta este ca norocul se termina si la un moment dat vei pierde atat ce ai castigat anterior, cat si banii tai pe care i-ai pus la bataie.

Exact ca la ruleta, poti pune pe rosu si din noroc sa iti cada rosu, o data, de doua ori … pana cand nu mai cade pe rosu si pierzi tot.

Tu stii deja ca in jocurile de noroc casa castiga intotdeauna … pe termen lung.

Tu ai sansa sa devii casa, sa faci cartile, atunci cand fundamentele sunt de partea ta, dar numai pe termen lung.

Pe termen lung, factorul “noroc/hazard” se dilueaza si rezultatul este determinat de fundamente.

11. Daca nu-mi place, primesc banii inapoi?

– Sigur ca da! Inca o data, scopul cursului este sa te ajute sa faci investitii eficiente pe bursa.

Dar daca din diverse motive ajungi la concluzia ca lucrurile prezentate in acest curs nu sunt pentru tine sau pur si simplu nu ti se potrivesc, atunci vei primi banii inapoi fara niciun fel de intrebari.

Dorinta noastra este sa venim in sprijinul tau cat mai bine, sa iti prezentam o metoda logica si practica de a-ti multiplica banii. Daca tu decizi ca cele aflate nu sunt pentru tine, noi iti vom returna costul cursului fara nicio problema!

Sper ca aceste raspunsuri sa te ajute sa capeti mai multa claritate asupra a ce iti va aduce Cursul de investitii eficiente pe bursa.

Desigur, poti ignora aceste raspunsuri, odata cu oportunitatile cursului. Si te poti intoarce la ceea ce faceai si pana acum.

Zilele trec insa, iar fiecare zi prin care ai trecut fara a face ceva pentru viitorul tau se adauga la sirul de zile trecute, pe care nu le mai poti schimba si din care nu mai poti castiga nimic.

Decizia este a ta.

Poti continua ca si pana acum, asteptand sa se intample o minune in viata ta si sa devii bogat peste noapte…

SAU…

Poti incepe sa construiesti fundatia solida a unei vieti prospere si plina de satisfactii, cu ajutorul investitiilor eficiente pe bursa.

Poti comanda acum Cursul de investitii eficiente pe bursa AICI.

Si poti incepe sa pui banii la treaba pentru tine, pentru viitorul tau si al celor dragi. Un viitor mai prosper, un viitor fara stres si fara probleme financiare.

Pe curand,

Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *