cursul de investitii pasive si active

5 motive pentru a urma cursul de investitii pasive si active

In noiembrie 2019 am avut cea de-a treia editie a Cursului de investitii pasive si active, in fata a aproape 90 de persoane, 6 traineri, 3 sponsori si un numar de 24 de subiecte abordate.

A fost un adevarat maraton de 2 zile in care am transmis esentialul din tot ce stim noi despre investitii.

Participantii au fost minunati 🙂 si pe aceasta cale vreau sa le multumesc pentru ca, datorita lor, pot sa imi traiesc vocatia si pot sa transmit mai departe tot ce am invatat pana acum.

Cursul a fost tinut impreuna cu Dan Sulica, de la ideisibani.ro, prietenul si asociatul meu, plus 4 invitati care au acoperit alte arii ale investitiilor pe care noi nu le stapanim atat de bine.

Subiectele abordate:

Valentin Nedelcu – investitii in actiuni, obligatiuni, ETFs, pe BVB si international, alocarea activelor, taxe;

Dan Sulica – investitii in imobiliare, fonduri mutuale, titluri de stat, marfuri, strategii de tranzactionare;

Cosmin Ficleanu – Director Proconcordia CAR – ne-a prezentat oportunitatea investitiilor in CAR-uri si randamentele foarte interesante care pot fi obtinute;

Cosmin Mizof (Administrator risc Certinvest) – ne-a invatat cum sa analizam o emisiune de obigatiuni in mod profesionist;

Marius Bratu (https://thesmartinvestor.eu) – despre Peer to Peer lending, risc management, randamente, platforme testate;

Luca Dezmir (milionarulmioritic.com) – despre criptovalute si elementele de securitate pe care le putem lua pentru a evita pierderile.

5 motive pentru care trebuie sa parcurgi cursul de investitii pasive si active

1. Vezi ce optiuni ai

Ai citit multe articole, mult Kiyosaki, multe video-uri motivationale, dar concret, ce poti sa faci? Care sunt optiunile?

Acest curs este un maraton, ofera zeci de instrumente, cat si cateva strategii care s-au dovedit a fi de succes.

Vei sti care sunt optiunile tale de a-ti investi banii profitabil. Odata ce stii optiunile si la ce te poti astepta, vei putea selecta 2-3 directii pe care sa le aprofundezi si sa le aplici.

2. Informatie aplicabila

Da, in acest curs vei gasi informatii aplicabile inca de a doua zi. Sunt zeci de instrumente prezentate si analizate din care poti sa alegi.

Informatia este prezentata folosind un limbaj care poate fi inteles de catre un incepator. In acelasi timp, informatia este prezentata pe mai multe straturi, in sensul in care si un investitor avansat poate obtine multa valoare.

Eu, cu 15 ani de experienta in investitii, am invatat o gramada de lucruri aplicabile si care imi vor aduce rezultate concrete (in buzunar) de la co-traineri.

3. Specific pietei din Romania

Aproximativ 70% din informatie este specifica pietei din Romania si 30% este pe pietele internationale.

Sunt multe surse internationale de informare, carti, bloguri, canale de youtube, insa sunt partial sau chiar deloc aplicabile pentru un investitor roman.

In cursul nostru TOTUL este adaptat conditiilor aplicabile unui investitor roman.

4. Este tinut de catre investitori

Nu de Warren Buffett sau de Kiyosaki, care sa te ia la misto :), ci de oameni ca tine, care au trait in mediul tau si au prosperat folosind metodele pe care le prezinta.

Noi am transmis mai departe ceea ce stim din propria experienta, ceea ce am aplicat si aplicam astazi. Nu vorbim din carti si nici nu vorbim despre fantasme.

5. Este un curs care iti baga bani in buzunar

Cati bani? Tine doar de tine, de capitalul investit si de actiunile pe care le intreprinzi.

Scopul meu pentru acest curs este sa il ofer la un pret infim vs beneficiile care pot fi optinute.

Sunt 100% (da, 100%) convins ca oricine a participat la acest curs in trecut si a aplicat 1-2 idei din curs si-a scos banii de cateva ori.

De unde stiu? Pentru ca eu am scos bani din instrumentele si strategiile pe care le-am predat in acest curs.

Am castigat bani si din actiuni, ETF-uri, obligatiuni, fonduri de investitii si alte instrumente predate. De ce? Sunt eu un geniu? Nu! Doar am aplicat lucruri de bun simt, care mie mi-au luat ani de zile sa le invat si pe care le explic in acest curs.

Concluzie

Sunt in acalasi timp entuziasmat si obosit dupa o toamna maraton. Aceasta toamna nu se putea termina mai bine decat cu un eveniment de exceptie si zeci de oameni mai intelepti, motivati si pregatiti sa isi realizeze visul.

Cursul este foarte bun! Este exact ce are nevoie orice incepator pentru a se apuca de treaba.

Cursul a fost inregistrat este disponibil online in format video. Poti sa il comanzi aici:

Comanda Cursul video

Cred foarte mult in acest curs si valoarea pe care o poate oferi oricarui participant si din acest motiv ofer garantie 100% de returnare a banilor oricarei persoane care nu va fi multumita.

Pentru zile nesfarsite de vara si o viata traita deplin!

Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *