Programul de 12 saptamani Independent financiar prin investitii pasive

Deschidem inscrierile pentru Programul de 12 saptamani: Independent financiar prin investitii pasive

Am un lucru important pe care vreau să ți-l spun astăzi. Un lucru prețios atât pentru mine, cât și pentru toți membrii comunității ȘtiințaBanilor.

Am deschis inscrierile pentru cea de-a 8-a ediție a Programului de 12 saptamani”Independent financiar prin investitii pasive” și azi vreau să îți spun mai multe despre acest program.

Este Programul Amiral al proiectului StiintaBanilor, fiind cel mai complex, cel mai cuprinzator si cel ma eficient. Il facem doar o data pe an si duraza 3 luni in care ne dedicam cursantilor nostri.

Ce mă bucură foarte mult e faptul că lumea deja a început să se înscrie în program, inainte sa apuc sa deschid oficiel inscrierile 🙂

Te poți înscrie și tu AICI.

Este programul care a schimbat cele mai multe vieți din comunitatea Știința Banilor. De la prima ediție, peste 700 de cursanți au terminat acest maraton complex de finanțe personale și investiții. Iar anul acesta, programul vine cu un update.

Anul acesta vom începe programul pe 24 februarie și va dura până pe 19 mai. În tot acest timp vei avea acces direct la informații de cea mai bună calitate despre investiții și finanțe personale.

Acesta este un program aparte, pe care l-am construit împreună cu bunul meu prieten și coleg, Dan Sulica, împărtășind împreună toată experiența noastră de investitori.

Este cel mai valoros program din toate cele create de noi. Asta deoarece el se bazează pe experiența directă a noastra, ca investitor si este adaptat an de an in functie de feedback-ul participanților. Nu doar că îți vom pune la dispoziție zeci de principii, tehnici și sute de exerciții practice și teme, ci vei avea acces și la 13 cursuri LIVE, saptamanale.

Altfel spus, săptămânal te vei vedea cu noi și vom discuta totul despre finanțe personale și investiții. Iar anul acesta, în loc de 12 săptămâni, programul durează 13, fiindcă, la cererea multora dintre voi, am dedicat un întreg capitol din el investițiilor în criptomonede.

Uite cum este structurat mai exact Programul și ce vei putea învăța și tu din el, dacă te hotărăști să participi!

Vezi detalii direct pe pagină: AICI

Săptămâna 1: Primul Pas

În prima săptămână vei face alături de noi primul pas și vom identifica împreună “DE CE-ul” tău personal. Vei învăța să-ți descoperi motivația și să vezi de ce anume dorești să investești.

Care vor fi rezultatele?
Vei avea obiective clare, realizabile și foarte ușor de măsurat. Vei putea vedea de la o lună la alta schimbările, care vor începe chiar după prima zi de curs!

Săptămâna 2: Optimizarea finantelor personale

În cea de-a doua săptămână începem să construim bazele solide ale finanțelor. Asta înseamnă că vei primi de la noi bugetul personal (îți oferim un exemplu concret de instrument în acest caz).

Vei învăța despre optimizarea cheltuielilor și a veniturilor și despre fondurile de urgență și siguranță.

Care vor fi rezultatele?
După doar a doua săptămână de curs, deja nu se vor mai juca banii cu tine. Deja vei ști clar cât câștigi, cât cheltui și ce faci cu restul, pentru a-ți asigura un viitor prosper financiar.

Săptămâna 3: Introducere in investitii

În această săptămână punem bazele investițiilor. Învățăm despre clasele de active, despre riscuri și despre cum ne informăm. Vei învăța cum să eviți țepele financiare și cum să faci diferența între emoții și rațiune atunci când investești.

Rezultatele?
Vei avea o privire clară asupra surselor din care trebuie să te informezi de fiecare dată când vrei să îți pui banii la treabă. Vei găsi și o “rețetă secretă” care te va ajuta să gestionezi banii fără să implici emoțiile și fără să clachezi.

În plus, vei vedea cu ochii tăi capcanele în care au căzut alții mult mai experimentați ca tine. Așa încât tu vei putea să le eviți din start.

Săptămâna 4: Investitii in ETF-uri si fonduri mutuale

Această săptămână va fi plină de informații despre ETF-uri și fonduri mutuale, despre cum se analizează ele și despre cum să găsești fonduri care te interesează.

Vei avea parte de experiența directă și exemplele concrete de fonduri date de noi.

Rezultatele?
Adio timp pierdut și bună ziua investiții eficiente!
Vei putea vedea pentru prima dată, concret, direct din experiența noastră, care sunt fondurile mutuale și ETF-urile pe care ne bazăm noi sau care sunt cele mai des întâlnite opțiuni ale investitorilor profesioniști.

Săptămâna 5: Investitii in valori mobiliare

Această săptămână va fi despre valorile mobiliare. Aici vei învăța despre actiuni, obligațiuni, despre bursă și brokeri și despre platformele de tranzacționare.

Conform testimonialelor noastre, doar această săptămână face ca tot cursul să merite investiția. Chiar dacă am lua în calcul doar cursul din săptămâna 5, acesta face ca acest curs să merite fiecare cent investit.

De ce?
Pentru că aceasta este săptămâna în care vei cunoaște pentru prima dată un cont de broker și procedura prin care realizezi primele tranzacții. În această săptămână înveți să tranzacționezi pe conturi Demo.

Rezultatele?
Începând cu săptămâna 5 deja te poți juca pe conturile demo și poți învăța practic alături de noi cum să realizezi tranzacții și cum să investești. Doar că aici, spre deosebire de viața reală, greșelile nu te vor costa. Banii sunt virtuali.

Aici vei învăța pentru prima dată să gestionezi un portofoliu. Practic. Cu bani virtuali, cu un cont demonstrativ. Însă cu propriile acțiuni. Tu ești cel care este în control.

Săptămâna 6: Investitii in obligatiuni si ETF-uri de obligatiuni

Această săptămână se concentrează pe obligațiunile listate la bursa națională și pe bursele  internaționale.  Vei învăța în detaliu despre fiecare tip de obligațiune, despre cele listate și cele nelistate, despre cum poți să subscrii la o astfel de investiție și despre plasamentele private de obligațiuni.

De asemenea, vei avea acces la informații premium, direct din piață, deoarece eu și Dan suntem ambii investitori în obligațiuni.

Săptămâna 7: Investitii in actiuni la BVB

In aceasta saptamana invatam despre actiunile listate la Bursa de Valori Bucuresti,despre ETF-ul listat la BVB, despre piata principala de la BVB dar si despre AERO.

De asemenea, in aceasta saptamana invatam si elemente esențiale de analiză fundamentală a companiilor.

Rezultatele?
Vei invata cum sa investesti coerent si eficient in actiuni listate la BVB.

Săptămâna 8: Investitii in ETF-uri pe actiuni pe bursele internationale

Aceasta este una dinte cele mai interesante săptămâni pentru majoritatea cursanților. Este săptămâna în care discutam despre acțiuni, indici bursieri și ETF-uri pe acțiuni, pe pietele internationale.

În plus, pentru cei care doresc întotdeauna să facă un pas mai departe, în această sătpămână avem și o sesiune de elemente esențiale de analiză fundamentală.

Rezultatele?
Vei invata cum sa investi eficient, profitabil in actiuni de pe pietele internationale.

Vei putea stăpâni banii tăi și vei putea să îi pui la muncă, pentru ca aceștia să-ți aducă randamente atractive.

Săptămâna 9: Investitii in marfuri, derivate si piata valutara

Mărfurile, derivatele și piața valutară sunt și ele clase de investiții care atrag o mulțime de investitori. Dacă îți dorești un portofoliu diversificat, vei avea nevoie să le înțelegi și pe acestea.

Iar săptămâna 9 este special dedicată acestora.

Săptămâna 10: Investitii in imobiliare

În săptămâna 10 analizăm și despicăm fir cu fir probabil cele mai antrenante tipuri de investiții, cele mai interesante investiții din România: investițiile în imobiliare.

Vei învăța în această săptămână că imobiliarele nu trebuie neapărat deținute fizic pentru a-ți produce bani.

Vei vedea ce sunt investițiile în REIT-uri și cum diferă acestea de imobiliarele fizice, despre care vom vorbi pe larg tot în cadrul webinarului live.

Care vor fi rezultatele acestei săptămâni?
Vei învăța ce tip de investiție în imobiliare ți se potrivește și cel mai important, cum poți deveni investitor imobiliar fără a avea sume mari de bani.

Săptămâna 11: Impozitarea veniturilor

Această săptămână este crucială. Este una dintre cele mai folositoare din întreg programul. Discutăm pe larg despre despre impozitarea investițiilor aici.

După cum știi, am fost ani de zile corporatist și am avut o carieră de succes în acest domeniu al optimizării fiscale. Chiar dacă am făcut pasul spre antreprenoriat și investiții, am păstrat mereu activă această latură a profesiei mele și am rămas ancorat în piață, pentru a fi mereu la curent cu noile prevederi din domeniu.

În cursul din săptămâna 11, alături de Dan, te vom învăța totul despre cum și ce trebuie să declari și ce impozite trebuie să plătești pe investițiile tale.

Ce e interesant aici? Vom face calcule reale, îți vom arăta exemple concrete și vei pleca de la curs știind cu siguranță fiecare procent și fiecare virgulă pe care trebuie să o ai în vedere cu privire la portofoliul tău de investiții.

Care vor fi rezultatele?
Vei ști să completezi de unul singur o declarație fiscală, deoarece o vom face împreună, live.

Săptămâna 12: Planul personal de investitii

În mod normal aceasta ar fi fost ultima săptămână a programului, iar aici discutăm despre money management, despre alocarea activelor. Aici facem impreuna planul personal de investiții: cel mai important document pe care orice investitor îl păstrează cu sfințenie.

Vom face alături de tine acest plan, în care vom analiza țintele pe termen scurt, mediu și lung.  Însă, programul nu se va termina aici.

Anul acesta avem pentru tine un BONUS: o săptămână în plus.

Săptămâna 13: Investitii in criptomonede

Dedicată criptomonedelor, aceasta va fi săptămâna în care vom discuta despre Bitcoin, Ethereum, despre cum stochezi aceste monede virtuale și despre tranzacționarea lor.

Îți pregătim reale suprize aici.

Surprizele si bonusurile nu se opresc aici. Anul acesta am pregatit foarte multe bonusuri care vor aduce multa plus valoare cursantilor. Despre ele voi vorbi pe larg in emailul urmator.

Dacă vrei să te bucuri de toate aceste informații, dar și de prezența reală a unor experți în investiții alături de tine, pe parcursul realizării planului personal de atingere a independentiei financiare, știi ce ai de făcut.

Decizia este la tine!

Înscrie-te la Programul de 12 saptamani “Independent financiar prin investitii pasive” și fă pasul spre libertate financiară, ghidat de noi.

Înscrie-te în program:  AICI

Pe curand!
Valentin & Dan

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *