Paste Fericit si revelatii!

Paste fericitCe te inspira mai mult legat de sarbatoarea Pastelui, iubirea lui Isus sau suferinta Lui? Am auzit aceasta intrebare la un prieten. Raspunsul pentru mine este simplu: Forta iubirii lui. Suferinta este secundara, este doar un obstacol minor in calea manifestarii fortei desavarsite de intoarcere la unitate, la iubire.

In Biblie spune ca intre ziua rastignirii si ziua invierii, Isus a coborat in imparatia mortilor si a sfaramat portile Iadului, eliberand de acolo toti oamenii care au ascultat Cuvantul Lui.

Impactul pe care Isus l-a avut si il are asupra tuturor generatiilor de dinaintea lui si de dupa El este acela de a ridica fundamental nivelul de constiinta a umanitatii prin desavarsirea legilor vechi (cele zece porunci, legea cauzei si efectului) cu legea iubirii si iertarii, prin intoarcerea la adevarul ca noi suntem UNUL.

Esenta invataturii lui Isus:

“Să-l iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău şi din tot cugetul tău. 38 Aceasta este cea mai mare şi cea dintâi poruncă. 39 Iar a doua este asemenea acesteia: Să-l iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi. 40 În aceste două porunci este cuprinsă toată Legea şi Profeţii”. 

(Matei XXII, 37-40)

Si pentru a da Forta acestei legi, Isus Dumnezeu s-a intrupat in om, a suferit pe cruce, a murit, a sfaramat portile Iadului si a Inviat a treia zi si astfel A SCHIMBAT LUMEA PENTRU TOTDEAUNA.

Ce inseamna pentru mine Pastele?

Bucuria profunda fara a avea un motiv anume in afara gandului la unitate, la intreg. Este modul meu de a-mi exprima afectiunea fata de Creatorul meu si toata creatia Lui. Nu imi mai este frica, eu sunt El cand sunt in relatie cu EL. Eu sunt in unitate, eu sunt unitate.

Paste fericit dragilor!

Valentin

Similar Posts

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *