calatoria eroului

Calatoria eroului spre libertate financiara

Ma intreb cum arata viata ta astazi, daca esti multumit, daca esti implinit, daca ai tihna. Ma intreb daca esti multumit de drumul tau, daca in ochii tai viitorul straluceste orbitor si fiecare dimineata este o noua ocazie de a te manifesta in aceasta lume, cu toata puterea.

Sau, dimpotriva, poate esti asa cum eram si eu acum cativa ani, nelinistit, plictisit de rutina, cu un viitor care nu imi promitea decat acelasi bullshit pe viata: sa fac o activitate care nu prea imi placea, sa iau un salariu care nu prea ma satisfacea, pentru a ma bucura de niste vacante care nu prea erau indeajuns de lungi.

Realitatea ta

Incep sa cred ca simplitatea reprezinta cheia tihnei si implinirii personale. Simplitatea de a petrece timp cu persoanele dragi tie, de a face activitati dragi tie, de a avea scopuri inspre care inaintezi constant, ca o testoasa, de a te dezvolta in ariile care iti sunt dragi, de a trai fara griji majore, de a te simti in siguranta.

Culmea este ca Simplitatea nu este deloc atat de simplu de obtinut. Nu cand NU ESTI TU LA CARMA, NU CAND TU ESTI DOAR O ROTITA CARE SERVESTE SCOPURILOR ALTORA.

Esti angajatul pe spatele caruia isi fac profitul altii;

Esti consumatorul pe spatele caruia isi fac profitul altii;

Esti cel mai impozitat om din Romania, din taxele caruia sunt platiti altii;

Pe sentimentul tau de gol interior si lipsa de validare sunt construite campaniile de marketing care te fac sa iti dai banii pe tot felul de tampenii;

Pe oboseala ta si stresul tau sunt construite locuri unde poti sa cumperi mult, prost, usor si la suprapret.

Cum sa ai o viata simpla, cand unii iti iau timpul si energia pentru niste bani (din care statul iti ia jumatate), iar altii iti iau banii jucandu-se cu mintea ta obosita de la atata munca?

Nu crezi ca este timpul sa iesi din “business plan-urile” altora?

Nu crezi ca este timpul sa gandesti altfel decat majoritatea?

Nu crezi ca este timpul sa iesi din “cursa sobolanului”?

Stiu ca si tu ti-ai pus aceste intrebari de multe ori, ca si tu ai simtit ca esti exploatat, ca nu te afli in control, DAR ai ignorant chemarea.

Chemarea la aventura

Daca ai simtit odata chemarea la aventura si ai ignorat-o, aceasta va reveni constant. Nu mai poti sa scapi de ea. Te poti intoarce din drum de 100 de ori si va reveni si a 101-a oara.

Crede-ma 🙂 Eu am incercat sa o ignor de multe ori si degeaba. Pana la urma, a trebuit sa imi asum drumul 100%.

Stiu ca si tu ai simtit chemarea spre independenta financiara, chemarea de a scapa de cursa sobolanului. Stiu, pentru ca, altfel, nu ai fi citit aceste randuri. Nu mai ignora chemarea. Porneste pe dumul spre independenta ta financiara!

Cand vei raspunde DA chemarii si vei DECIDE sa pornesti pe drumul independentei tale financiare, vei incepe calatoria eroului si nimic nu va mai fi la fel.

Accepta chemarea

Si ia-ti la revedere de la vechiul tau mod de a gandi. Iti vei dezvolta un nou mod de gandire, noile posibilitati vor fi 7 clase peste ce gandesti acum, oamenii din jurul tau se vor schimba, provocarile vor fi altele.

Vei deveni un lup si vei privi viata ca un lup si nu vei mai intelege cum ai putut sa fii pudel inainte si sa privesti viata ca un pudel in lesa.

Sa scapi din cursa sobolanului NU este doar despre bani, ci este despre un nou mod de a gandi, a actiona si a trai.

Pe curand!

Valentin

Obtine GRATUIT Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

cover2

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *