Curs video Investitii inteligente si surse de venit pasiv

investitii inteligenteIn urma cu aproape doi ani am pornit proiectul StiintaBanilor.ro, ca un proiect de educatie financiara.

Intre timp acest proiect a devenit cu mult mai mult. A devenit un proiect de eliberare financiara, mentala si emotionala de paradigmele majoritar acceptate in tara noastra: “Nu poti sa faci bani in Romania decat daca furi sau ai relatii”; “Romanul este lenes”; “Capul plecat sabia nu-l taie”; “In afara este altfel, la noi nu se poate”, “Noi suntem un popor inferior si necivilizat”, “Ne multumim cu putin si suntem obedienti” samd.

Stiu ca toate aceste paradigme sunt de folos unora, dar sunt convins ca tie nu iti sunt de folos in niciun fel. Tie nu iti este de folos de niciun fel sa fii masa de manevra pentru aceia care vor sa profite de ignoranta maselor si nici nu iti este de folos sa fii prins in “cursa sobolanului” si sa fii nevoit sa lucrezi pentru visul altora pana la moarte.

Il citez pe Warren Buffett: “Daca nu gasesti o metoda de a face bani in timp ce dormi, vei munci pana vei muri”. Suna dur, dar aceasta este realitatea.

Sunt convins ca tu, la fel ca si mine, iti doresti o viata abundenta, implinita si traita conform regulilor tale.

Oricine merita aceste lucruri si eu sunt aici pentru a face aceasta munca, atat cat pot, cat imi este dat, conform gradului meu de evolutie si merit.

In acest sens, Dan si cu mine am mai facut un nou pas si am lansat cursul Investitii inteligente si surse de venit pasiv:

In acest curs, iti vom impartasi tot ce ai nevoie sa stii despre investitii pentru a-ti crea un plan pe termen lung, care te va duce la independenta financiara intr-un timp rezonabil de timp.

Cuprinsul cursului:

1. Situatia macroeconomica actuala;
2. Principii de baza in investitii;
3. Investitii imobiliare;
4. Investitii in actiuni;
5. Investitii in instrumente cu venit fix;

6. Investitii in criptomonede;
7. Investitii in marfuri ;
8. Alocarea activelor – cheia succesului pe termen lung;
9. Investitii in functie de ciclurile economice;
10. Investitii in instrumente derivate (introducere in CFD-uri pe marfuri, indici si forex);
11. Impozitarea veniturilor din investitii.

Vei invata mai putina teorie si mai multa practica: concret cum sa folosesti intrumentele invatate, la cele mai mici costuri, in ce proportii, cand si cum sa le folosesti.

Vezi mai multe detalii AICI.

Te astept, alaturi de prietenul si partenerul meu de curs Dan sa pornim impreuna pe drumul spre independenta ta financiara.

Pana pe 12 martie beneficiezi de oferta de lansare, cu discounturi intre 35% si 63% fata de preturile normale.

INSCRIE-TE

si porneste pe drumul independentei tale financiare.

Mult succes!

Valentin

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *