criza

De Neînvins: Cum Să Treci Cu Bine Peste Orice Criză

In acest mesaj si in urmatoarele voi dezvalui o alta fata a mea.

Apropo de vremurile acestea, observ foarte multa involutie. Atmosfera este poluata in aceasta perioada cu frica, rautate si ignoranta. Nu mereu toate in acelasi timp, desi la unii cam da :), toate in acelasi timp.

Atmosfera este atat de incarcata, incat afecteaza pe toate lumea 🙂 Doar ca multi sunt emitentii, altii sunt victime colaterale.

Este destul de greu sa iti mentii echilibrul in perioada aceasta. Dar nu imposibil.

Cei care erau inainte pe drumul evolutiei, acum vor accelera pe acest drum. Chiar daca vor fi un pic afectati de atmosfera incarcata, chiar daca vor avea caderi, per total vor face un salt evolutiv fantastic.

Pe acestia ii indemn sa caute frumosul si bunatatea autentica. In simplitate, bun simt, atitudine binevoitoare si mici acte de generozitate isi vor gasi linistea si evolutia.

Astazi, vazand atmosfera negativa generala, vor realiza nu doar ca sunt pe drumul cel bun, dar mai ales CA NU VOR SA SE INTOARCA NICIODATA ACOLO.

Ceilalti, cei mai multi, vor involua ireversibil, fara sa isi dea seama, vor intra definitiv intr-un somn al constiintei, superficialitatii si ignorantei.

In cateva luni vor uita totul, se vor intoarce la vechile obiceiuri, dar vor ramane cu sechelele nevazute ale acestei perioade.

Astazi am inteles, am integrat un adevar dureros. Nu toti oamenii pot evolua. Nu toti oamenii vor sa evolueze. Nu toti oamenii isi doresc cu adevarat sa aiba o viata implinita, fericita si prospera. Nu pot ajuta pe toata lumea. Foarte, foarte multi vor ramane la nivelul de constienta zero, pulsiuni de baza, intr-o ratacire continua. Acest lucru ma doare.

Pe de alta parte vad oamenii care s-au adunat in comunitatea StiintaBanilor cum isi continua drumul evolutiei cu si mai mult spor. Pentru ei merita sa lupt, pentru ca sunt unul dintre ei.

Sunt doar un om care isi doreste o viata implinita, prospera si frumoasa.

Impreuna am crescut frumos. In ultimii 4 ani, de cand am inceput proiectul StiintaBanilor, simt un salt calitativ fantastic pe toate planurile. Voi m-ati crescut mai mult decat v-am crescut eu. Poate este responsabilitatea pe care o simt, poate este dorinta de a nu va dezamagi.

Pentru voi, ma voi dezvalui. Va voi spune tot ce am invatat in urma celor 4 mari crize prin care am trecut.

Niciodata, in niciun curs, articol, video sau altceva nu am dezvaluit informatiile pe care le voi dezvalui acum. Niciodata nu v-am impartasit mai mult din mine, ca in acest moment.

In spatele acestui proiect stau zeci de ani de straduinte, lupte si suferinta. Am reusit sa supravietuiesc tuturor acestor crize si sa ies invingator din ele.

In acest proiect ma dezvalui, ca mod de gandire, ca procese de gestionare a emotiilor, ca filosofie de viata.

Proiectul se numeste De neinvins: Cum să treci cu bine peste orice criză

Ca de obicei, abordez lucrurile din mai multe planuri: material, mental, emotional si spiritual.

Focusul este pe supravietuirea financiara in timp de criza insa, in esenta, in spatele scopului afisat, este de fapt o intreaga filosofie de viata.

Detalii curs De neinvins

Acum trecem printr-o noua criza. Poate va fi mama tuturor crizelor, poate va fi doar un foc de paie. Sunt pregatit sa merg pana la capat, pe toate planurile si acest lucru mi-l doresc si pentru tine.

Imi doresc pentru tine ca, acum, in acest moment de cumpana, sa plantezi semnitele evolutiei si prosperitatii tale viitoare. Imi doresc sa cresti acum cat altadata in 7 ani. Imi doresc ca impreuna sa avem o lume in care sa ne regasim.

Cursul De neinvins, cu cele 12 lectii de viata si de supravieturie in timp de criza, este cea mai importanta contributie a mea de pana acum.

Te astept cu drag la cele 12 lectii.

Pe curand!

Valentin

O zi luminoasa iti doresc!

PS. Cursul este oferit la pret redus cu 33% pana pe 31 octombrie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *