Invitatii speciali la cursul de investitii si cu ce vor veni ei in plus

profesorSalutare,

Mai avem ceva mai mult de o saptamana pana la Cursul nostru de investii din Bucuresti, de pe 10-11 noiembrie si cred ca este un moment bun pentru a va anunta o parte din surprizele pregatite pentru voi.

Cursul nostru nu se va concentra doar asupra unui singur tip de investitii ci pe o gama variata de investitii. Consideram ca diversificarea si alocarea inteligenta a investitiilor este cheia profitului pe termen lung.

Din acest motiv veti avea in fata voastra 2 traineri diferiti, cu abilitati si arii diferite de expertiza diferite.

Trainerii evenimentului

Colegul meu Dan Sulica, fondatorul sitului ideisibani.ro – are o experienta de 18 ani in investitii imobiliare si piete de capital. El este specializat mai ales in instrumente cu venit fix si imobiliare si este un maestru al transformarii capitalului in surse de venit pasiv, constante si fara prea mari fluctuatii.

Dan are un background de profesor de fizica, la Universitatea Carol Davila asa ca are o abordare mult mai matematica, de detaliu.

Myself, Valentin Nedelcu – cu o experienta de 14 ani in investitii mai ales in actiuni.

Cu un background economic (am 11 ani de experienta corporate in domeniul financiar) si un background in psihologie (ultimii 3 ani din viata mi i-am dedicat studiului metodic al psihologiei umane in cadrul scolilor de coaching si psihologie pe care le-am urmat). Ambele stiinte sunt umaniste si studiaza comportamentul uman, inclusiv reactiile in caz de frica si lacomie, responsabile pentru esecul atator oameni in investitii.

Totusi, nici noi nu le stim pe toate, asa ca am pregatit pentru voi cativa invitati speciali care vor extinde aria de expertiza a acestui curs.

Cine vor fi invitatii speciali

1. Un invitat surpriza care ne va prezenta un instrument cu venit fix cu un randament surprinzator de atractiv. – Prima zi.

2. Un specialist de talie nationala in fiscalitate, director in cadrul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta fiscala din Romania, specilizat pe impozitarea persoanelor fizice – Ne va vorbi despre taxarea veniturilor din investitii. – Prima zi.

3. Un investitor in platformele P2P lending, care a testat nu mai putin de 4 platforme si a ajuns in final la 2 cu cele mai bune rezultate. – A doua zi.

4. Autorii de la GoanaDupaBitcoin.ro – cel mai mare si important site de educatie in domeniul investitiilor in criptovalute din Romania. – A doua zi.

Credem ca Dan si cu mine, alaturi de cei 4 invitati speciali, vom acoperi cea mai mare parte a tipurilor de investitii pe care un investitor individual ar fi bine sa le aiba in portofoliu.

Maine, 2 noiembrie este ultima zi de inscrieri la eveniment, la pretul de lansare.

INSCRIE-TE

 

Si accelereaza pe drumul independentei tale financiare.

Te asteptam cu drag!

Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *