picatura scaled

Picatura chinezeasca de prosperitate

In mod normal, picatura chinezeasca este un instrument de tortura inventat in China.

Expresia mai este folosita si pentru a descrie o situatie in care cineva te bate la cap intr-un mod neplacut, te sacaie.

Totusi, astazi vreau sa propun un nou inteles pentru “picatura chinezeasca” si anume:

Picatura chinezeasca de prosperitate

Mai exact, expunerea repetata la informatii financiare de calitate si mindset de prosperitate.

Acest lucru se intampla daca te expui in mod repetat la informatii financiare de calitate si la opinii si sfaturi de calitate din aria financiara.

De exemplu, poti beneficia de expunerea pe grupul Stiintabanilor, sa citesti si sa urmaresti informatiile postate pe acest grup, sa participi la discutiile de pe grup.

Este foarte clar ca pe grup sunt foarte multi oameni pasionati de finante personale si investitii si foarte multi oameni care au un mindset de prosperitate.

De fapt, este chiar anturajul pe care il vrei alaturi daca vrei sa cresti financiar.

Picatura chinezeasca de educatie financiara si mindset de prosperitate functioneaza de minune daca se intinde pe o perioada lunga de timp, exact asa cum, daca ai un anturaj de sportive, probabil ca te vei apuca si tu de un sport, ceva.

Cel mai bine observ efectele picaturii chinezesti de propseritate in anturajul meu personal.

De cand ma stiu sunt pasionat de educatie financiara si vorbesc despre bani si investitii in multe ocazii, cu familia, cu prietenii si cunoscutii etc.

Unele persoane din jurul meu m-au ignorat ani de zile :)) inainte sa inceapa sa isi schimbe obiceiurile financiare, insa, in cele din urma, foarte multi dintre ei au inceput sa faca pasi concreti spre prosperitatea lor.

Unii si-au facut portofolii pe bursa, altii si-au inchis creditele, altii au inceput sa economiseasca si tot asa …Expunerea repetata la anumite informatii i-a facut sa adopte noi credinte si valori.

Cam asta mi se pare cea mai eficace metoda de a raspandi educatia financiara in societate … cat mai multi oameni pasionati de finante personale si care sa raspandeasca informatia … ca o picatura chinezeasca.

Si, in acelasi timp, este si cea mai eficace metoda pentru ca tu sa iti cresti nivelul de educatie financiara si, implicit, nivelul de prosperitate: prin expunere repetata la educatie financiara de calitate.

Pentru a ajunge in concret insa … sa si aplici ceea ce citesti, nu va fi suficienta doar expunerea repetata la informatii de calitate, ci va fi necesara si structurarea informatiei, astfel incat sa ofere claritate, abilitati tehnice si aplicabilitate constanta.

Aici ai doua variante:

  1. Ori studiezi tu singur pentru a sorta informatia si a o structura astfel incat sa o poti aplica;
  2. Ori cumperi un curs care iti structureaza informatia pentru a fi usor de aplicat, pas cu pas.

Prima varianta costa mai mult timp, a doua costa bani. In final, a doua varianta este mult mai ieftina pentru ca iti salveaza zeci sau sute de ore.

Daca vrei sa investesti la bursa, intr-un mod cat mai eficient din punct de vedere costuri, timp investit si management al riscului, iti recomand:

  1. Cursul de investitii eficiente pe bursa – nivel 1 (investitii in ETF-uri);
  2. Cursul de investitii eficiente pe bursa – nivel 2 (investitii in actiuni).

Fiecare dintre cursuri are o reducere de 30% sau, daca le iei pe amandoua (pachetul VIP), ai o reducere de 35% – pana joi, 28 iulie, inclusiv.

Mult succes!
Valentin

PS. Ai reduceri de pana la 55% la cursurile de investitii StiintaBanilor pana joi, 28 iulie, in cadrul campaniei “Endless Perfect Summer Days”. AICI.

Mult success!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *