cresterea veniturilor

Tehnici simple care iti cresc veniturile

Dupa ce am vazut care sunt principiile de crestere a veniturilor, am promis ca revin si cu tehnici concrete care iti cresc veniturile si pe care sa le poti aplica incepand de maine.

Am selectat o serie de tehnici care vor functiona pentru tine indiferent daca esti angajat, liber profesionist sau antreprenor.

Tehnici care iti cresc veniturile

1. Expunerea

Serveste cat mai multi oameni in acelasi timp sau daca servesti mai putini oameni, serveste-i pe cei care au un potential financiar mai mare.

Orice ai face, gandeste-te tot timpul la expunerea pe care o ai in acea actiune. Cati oameni si cu ce putere financiara vor beneficia de ceea ce oferi tu.

Daca lucrezi la o firma mica, migreaza spre o firma mai mare unde ai impact asupra a mai multor oameni.

Daca servesti cate un client pe rand, incearca sa servesti mai multi clienti in acelsi timp.

Daca te vad 100 de oameni, incearca sa apari in fata a 10,000 de oameni.

Si tot asa…

Poate parea o tehnica simpla si cu siguranta ca ai mai auzit de ea insa ar trebui sa o implementezi in tot ceea ce faci, daca vrei sa iti cresti veniturile.

2. Specializare

Nu fii bun in toate ci fii cel mai bun in ceva.

Daca esti contabil de exemplu, fii cel mai bun contabil pentru magazinele online de haine de exemplu.

Daca esti consultant fiscal – fii cel mai bun consultant in … de exemplu … TVA in industria financiara.

Daca ai un business de retail online, fii un magazin online care vinde cele mai frumoase cadouri personalizate.

Bineinteles, trebuie sa existe si cerere pe subnisa pe care o alegi.

3. Cere cu 10% mai mult decat esti confortabil sa ceri

Noi evoluam continuu (sau cel putin asa ar trebui) insa de multe ori ramanem in urma cu nivelul financiar pe care il avem, mult in urma cresterii noastre personale.

O tehnica simpla de a creste nivelul financiar pe care il avem setat in mintea noastra este de a cere cu 10% in plus fata de nivelul la care suntem noi confortabili mental sa il cerem.

4. Cere sa fii platit la performanta nu la timp

Cand esti platit pentru performanta, nu pentru timp se intampla ceva magic: devii mai eficient si castigi mai mult. Toate partile sunt multumite.

5. Seteaza-ti mental un nou nivel de venit

Seteaza-l mental, lipeste-ti un afis pe perete, pune-l pe laptop ca background … oriunde dar sa fie vizibil si sa il ai in minte in fiecare zi.

Acest nou nivel de venit nu trebuie sa fie „astronomic” pentru a te apuca si pe tine rasul cand il vezi dar nici modest, sub 20%.

Aceasta tehnica functioneaza daca insisti asupra ei (minim 6 luni). Sunt multe explicatii ale motivelor care fac aceasta tehnica sa functioneze.

Eu voi expune doar una dintre explicatii, mai usor de digerat: Cind mintea ta ajunge sa isi seteze un nou termostat financiar (nivel de venit de exemplu), incepe in acelasi timp sa caute solutii pentru a-l atinge. Astfel, va selecta si te va indrepta spre acele proiecte si oportunitati care au potentialul sa iti livreze acel nivel de venit.

Cu alte cuvinte, vei da la o parte „oportunitatile” cu potential mai mic de castig pentru cele care au potential mai mare de castig.

De asemenea, sunt sanse mult mai mari sa iti „misti fundul” mai mult pentru ca tu stii la nivel interior ca ai o tinta de atins.

La mine functioneaza brici si doar lenea de a face exercitiul mental mai des ma tine pe loc din a-mi creste veniturile intr-un ritm mai accelerat. 🙂

Concluzie

Poate nu toate aceste tehnici ti se potrivesc si nici nu trebuie sa ti se potriveasca toate. Important este sa alegi cel putin una si sa vezi in ce mod poti sa o impementezi in practica.

M-as bucura sa aud peste cateva luni ca ti-ai crescut venitul si poate o mica contributie au avut si cele scrise de mine mai sus.

Mult succes!

Valentin

PS. Daca ti-a placut articolul si il gasesti util, te rugam sa il distribui si prietenilor tai.

PPS. Alatura-te comunitatii noastre StiintaBanilor pentru a te imbogati spiritual, mental si material.

Obtine GRATUIT Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

cover2

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *