Cadoul meu pentru voi

cadoul meu pentru voiSanatate, bucurie, prosperitate, iubire, impliniri si realizari pe toate planurile. Am fost astazi binecuvantat cu toate aceste urari si va multumesc din inima pentru generozitatea, bunatatea si atentia cu care mi-ati implinit ziua de nastere.

Va multumesc si va doresc la randul meu ca orice gand bun si orice urare de bine sa vi se intoarca inzecit.

Si va mai doresc ceva. Va doresc din toata inima sa lasati frica la o parte si sa luati iubirea ca etalon al vietii voastre, in alegerile voastre minore sau majore, oamenii pe care ii pastrati alaturi, activitatile pe care le faceti zi de zi.

Frica este parte din viata noastra. Suntem construiti biologic sa traim in frica dar traind in frica ajungem sa ne irosim viata. Frica este cea care ne paralizeaza in nefericire, nehotarare si tensiune, frica ca lucrurile nu vor iesi asa cum ne dorim, ca planurile noastre nu se vor concretiza ca vom fi dati uitarii si vom pieri.

Multe dintre dorintele noastre sunt nascute din frica de a pierde, frica nascuta din necredinta in noi si in iubirea si gratia lui Dumnezeu. Lasati-le pe acelea la o parte si concentrati-va pe acele dorinte nascute din iubire.

Suntem parte om, parte Dumnezeu asa ca din natura noastra umana se naste frica, din natura noastra divina se naste iubirea. Fiecare alegere pe care o facem ne duce mai aproape de partea noastra umana sau cea divina.

Credeti in voi si mai presus de toate credeti in iubirea lui Dumnezeu fata de voi.

In credinta nu exista frica, nici dubiu nici tristete. Credinta este piatra de temelie a relatiei noastre cu Dumnezeu. Fara ea, nu poate exita nici iubire de Dumnezeu, nici smerenie, nici ascultare. Fara ea, suntem prada fricii si dorintelor izvorate din ea.

Numai necrezand in bunatatea si iubirea nemarginita a lui Dumnezeu ne-am putea teme de pierdere, singuratate si moarte.

Credeti dragilor si toate se vor alinia pentru voi!

Cu drag,

Valentin

Similar Posts

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *