Card Revolut – Bonus 50 de RON

card Revolut

Serviciile bancare din Romania sunt destul de ieftine cand vorbim de tranzactii in RON. Pe de alta parte, cand vorbim de tranzactii in valuta costurile sunt ENORME. Practic esti penalizat la orice miscare pentru detinerea sau transferul oricarei valute, inclusiv schimbul valutar.

Exemple: costuri de administrare lunara de cativa euro (eu am 2 eur pe luna la ING), comision de retragere, comisione de transfer bancar enorme (la ING am 10 EUR minim la transfer) si curs de schimb foarte foarte prost (la o plata cu cardul de RON in strainatate mi-a luat un curs de schimb de 4.89 ???? – cursul BNR este 4.73)

Nu are rost sa mai accepti astfel de costuri.

In cazul in care nu ti-ai comandat inca un card Revolutacum ai ocazia sa iti comanzi unul gratuit, sa beneficiezi de cursuri de schimb foarte bune si transferuri bancare fara cost si in plus mai primesti si 50 de RON bonus la prima tranzactie.

Trei beneficii instante.

La ce este bun cardul Revolut?

La multe 🙂 si vor fi din ce in ce mai multe beneficii. Le voi lista pe cele mai importante:

– Schimb valutar la un curs foarte, foarte bun, foarte apropiat de cursul BNR – util atat pentru schimburile valutare realizate in scop de investitii, cat si pentru schimburile valutare realizate in strainatate pentru vacante, calatorii etc.
– Transferuri bancare in RON si alte 29 de valute, in Romania si strainatate, fara comision, pentru plati pana in echivalentul a 20,000 RON;
– Retrageri gratuite de la bancomate din strainatate si Romania (in anumite limite);
 Functia de bugetare si urmarire a cheltuielilor + optiuni interesante care te ajuta sa economisesti;
– Cumpararea de criptomonede direct din aplicatie;
– In curand … tranzactionarea de actiuni internationale fara comision (in prima faza vor fi oferite doar celor care au o varianta superioara si platita a cardului).

Si multe alte functii utile si gratuite.

Bonus 50 de lei

Pana pe 28 august 2019), Revolut ruleaza o campanie prin care toți cei care își comanda card Revolut prin link-ul meu de afiliere primesc 50 de Ron la prima tranzacție. În plus, același bonus îl primesc și eu.

Clasic win win 🙂

Cum primesti bonusul de 50 de lei

2. Urmeaza pasii directionati in linkul de mai sus: completare date personale, descarcarea aplicatiei, confirmarea identitatii etc.
3. Comanda cardul Revolut din aplicatie- pentru acest lucru vei avea nevoie sa alimentezi cu 50 de RON de pe un alt card bancar;
4. Cardul fizic va veni prin posta in termenul pe care ti-l afiseaza aplicatia;
5. Poti deja sa folosesti cei 50 de RON pe care i-ai alimentat la cumparaturi sau sa ii retragi in contul tau personal;
7. Vei primi cardul prin posta;
8. Cand faci o prima plata cu cardul Revolut, vei primi si bonusul de 50 de RON.

Revolut nu este raspunsul pentru toate nevoile tale de servicii financiare, insa este un instrument exrem de util, care iti poate economisi multi bani, plus ca iti baga si 50 de RON in buzunar din prima.

Mult succes si numai bine,
Valentin

PS. Daca ti-a placut articolul si il gasesti util, te rugam sa il distribui si prietenilor tai.

PPS. Alatura-te comunitatii noastre StiintaBanilor pentru a te imbogati spiritual, mental si material.

Obtine Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

14 comentarii la „Card Revolut – Bonus 50 de RON”

  1. Buna. Am urmat toti acesti pasi si dupa prima tranzactie nu am primit acel bonus. Oare tranzactia trebuie sa aibe o valoare minima?
    Merci

    1. Sigur ca da. Doar ca in dreptul platii catre comerciant apare un mic ceas ce indica cum ca banii au fost doar blocati de comerciant.

  2. Si eu am aceeasi problema, nu am primit acel bunus de 50 lei in conditiile in care am facut o plata cu cardul Revolut si am platit cu cardul la un magazin(deci am facut doua tranzactii diferite).
    Ma puteti ajuta cu un raspuns , va rog.

    1. Acelasi raspuns ca mai sus – ar trebui sa iti apara in aplicatie ca vei primi un bonus de 50 de RON – si sa il primesti dupa ce se deconteaza tranzactia (1-2 zile din ce am observat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *