mindset

Importanta Mindset-ului In progresul tau financiar

Am primit mai multe feedback-uri de la mai multi colaboratori si clienti care au participat la Unleash the Power Within al lui Tony Robbins – mi-au vorbit foarte frumos despre experienta lor si ceea ce au retinut toti, ca una dintre ideile principale, este ca Mindset-ul este cel mai important in obtinerea succesului financiar (si in toate aspectele vietii, de fapt).

Ceva de genul 80% mindset, 20% cunostinte tehnice.

De asemenea, ca un feedback din piata, am inteles ca ideea asta de mindset este oarecum “prea vanduta, pana a ajuns expirata” – pe ideea ca …. “lasa-ma cu bla, bla-ul, ci zi-mi cum sa fac”.

Ca om de business, am inteles de mult acest aspect, asa ca mai toate cursurile mele au fost axate pe “Cum sa … investesti pe bursa, in imobiliare etc.” si asa vor fi dezvoltate si de acum incolo.

Am dat publicului ceea ce isi doreste, insa, stiind ca “tehnicalitatile” nu sunt suficiente, focusul meu, in fiecare curs, a fost foarte mult axat si pe …. mindset.

Am un Program de 12 saptamani – Succes in finante personale si investitii – si acolo am un modul de mindset. Nicaieri, la nicun alt modul, nu am impactul si schimbarile pe care le am pe “mindset”.

O informatie tehnica decenta care ajunge la un om cu mindset de crestere si autonomie – face minuni. Daca ajunge la cineva cu mindset de victima si cinism – nu face nimic.

Eu sunt toba de cunostinte tehnice – sunt format in lumea corporate si am facut performanta acolo – insa transformarea financiara masiva, totala si de lunga durata mi-au adus-o cunostintele si lucrul interior pe mindset.

In acest sens am citit zeci de carti, am participat ani de zile la cursuri de psihologie aplicata si coaching, am lucrat ani de zile cu un psiholog si am disecat si analizat fiecare situatie de viata obiectiv, cu pixul si agenda in mana. Am invatat enorm de la profesorii mei de psihologie si coaching.

De asemenea, dupa cum stiti, am si doi colaboratori constanti in proiectele mele, pe Dan Sulica si Bogdan Dinu + cateva colaborari cu Lorand Soares Szasz – de la toti am invatat enorm, la nivel de mindset.

Clientii mei variaza de la nivel mediu la multimilionari – dupa fiecare sedinta sau interactiune, invat ceva de la ei, la nivel de mindset – despre mine, despre lume.

Pentru a invata de la cineva ai nevoie de smerenie – acea atitudine care iti dicteaza ca este mai important sa asculti si sa observi decat sa exprimi. Ceea ce tu cunosti, stii deja; ceea ce cunoaste celalalt, nu stii si poate trebuie sa afli.

De asemenea, ai nevoie de o atitudine pozitiva – sa iti fi dat seama pana acum ca lumea este in egala masura frumoasa, prospera si sustinatoare, pe cat este de ostila, teribila si periculoasa – si ca isi va arata fata pe care tu alegi preponderent sa o privesti.

Un alt lucru pe care ai nevoie sa il stapanesti este puterea ta personala de alegere – este darul suprem pe care l-a primit omul; orice se intampla in exterior, TU ai puterea de a alege cum primesti si cum raspunzi acelui stimul exterior.
Tu esti Regele/Regina regatului tau si este datoria ta sa iti transformi regatul intr-un taram al fagaduintei si sa nu il lasi in ruina.

Pe grupul nostru de facebook vorbim zilnic despre mindset, sub o forma sau alta. Cine spune ca facebook-ul este pentru pierdut vremea cand uite … poate fi si pentru o transformare lenta si pozitiva, zi de zi…

In final, daca vrei sa ai o structura de gandire care sa te duca la urmatoul nivel financiar, iti recomand sa studiezi cursul De neinvins care este cumva atipic fata de celelalte cursuri prin faptul ca se concentreaza pe mindset – cum trebuie sa gandesti pentru a prospera in orice perioada si a trece cu bine de orice criza.

Ce te va invata cursul De neinvins:

  • O introducere in lumea crizelor si explicarea ciclicitatii acestora;
  • Bazele sistemelor de back-up financiar pe care ar trebui sa le ai puse la punct tot timpul, in eventualitatea apritiei unei crize financiare;
  • Gestionarea bugetului personal si a situatiei activelor si pasivelor personale;
  • Gestionarea emotiilor in momentele de criza;
  • Cum sa profiti de pe urma crizelor;
  • Care este Mindset-ul potrivit pentru a trece cu bine si a profita de pe urma crizelor.

In acest curs prezint si o serie de instrumente si unelte pe care le folosesc de ani de zile cu succes in cresterea mea financiara, unelte care sunt potrivite atat pentru vremurile bune de crestere, cat mai ales pentru momentele de criza.

Pretul acestui curs este infim (o masa in oras pentru 2 persoane) si pentru a-l face accesibil oricui l-am redus si mai mult, cu 33%, pana pe 31 octombie.

Poti comanda cursul la reducere AICIpana pe 31 octombrie.

Mi-as dori ca toti oamenii din comunitatea StiintaBanilor sa il acceseze si sa isi insuseasca mindset-ul din De neinvins.

Astfel, cu adevarat, am fi o comunitate de oameni puternici si autonomi, asa cum imi doresc inca de cand am inceput proiectul StiintaBanilor – 100,000 de oameni independenti financiar, autonomi si cu un mindset de crestere.

Pe curand!
Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *