Curs Investitii inteligente si surse de venit pasiv – 17 februarie

Cursul investitii inteligente şi surse de venit pasivSalutare dragilor,

Sper ca apartenenta la comunitatea StiintaBanilor sa va fi adus si sa va aduca un plus pe toate planurile in vietile vostre. Sper din toata inima ca suntem cu totii impreuna, pe un drum care va duce la realizarea dorintelor si planurilor noastre pe termen lung si poate, la nivel superior de intelegere a banilor, a vietii profesionale si a vietii in general.

Suntem inca un grup mic, dar pentru mine suntem exact cati trebuie sa fim, pentru acest moment in evolutia proiectului de educatie financiara StiintaBanilor, exact cati trebuie sa fim pentru a avea intre noi o legatura personala, mai mult decat una formala, si acesta cred eu ca este principalul ingredient al succesului proiectului StiintaBanilor.

Sunt foarte fericit de cum evolueza comunitatea si oamenii din comunitate. Sunt de asemenea fericit sa descopar ca sunt multi membri ai comunitatii care pornind de la cursul nostru de investitii de baza, sau de la articolele de pe blog sau din sedintele 1:1 cu mine, au ajuns sa ma intreaca in unele arii ale educatiei financiare. Nimic nu este mai multumitor decat atunci cand elevii isi depasesc profesorii si cred eu aceasta este si masura prin care profesorul ar trebui evaluat.

Bineinteles, evolutia cursantilor mei, ma face si pe mine sa merg mai departe, mai in profunzime, in lucruri si mai complexe.

Va voi spune un secret: Pentru noi, cei care transmitem mai departe altora ceea ce stim, cei mai buni profesori nu sunt mentorii nostri, nici expertii, nici cartile, ci elevii nostri. Elevii nostri sunt cei mai buni invatatori.

Si pentru toate acestea VA MULTUMESC!

Acum aproape 3 luni lansam primul curs de investitii pentru comunitatea StiintaBanilor, alaturi de Dan de la IdeiSiBani.ro. Tot ce ne-am propus pentru acel curs a fost sa transmitem mai departe acele tehnici de investitii esentiale, cu ajutorul carora cei care vor sa ajunga independenti financiar, intr-un timp rezonabil de timp, sa poata sa isi atinga scopul, intr-un mod cat mai pasiv.

Am avut peste 30 de participanti si ulterior alte cateva zeci de oameni au achizitionat cursul video.

Feedback-urile au fost extraordinare, le puteti vedea mai jos:

Evaluare curs investitii

si marea majoritate a participantilor ar recomanda cursul mai departe:

Recomandare curs investitii

Insa un mesaj care a raiesit inca de atunci, din noiembrie, este ca vreti mai mult, mai complex, tehnici mai avansate, intrat in detalii, mai in profunzime. Ca 4 ore nu au fost suficiente decat poate, sa zgariem icebergul.

Asa cum am promis inca din noiembrie, revin, alaturi de prietenul meu Dan de la IdeiSiBani.ro cu partea a doua a cursului de investitii:

Cursul Investitii inteligente şi surse de venit pasiv

In cadrul acestui curs, vom detalia subiectul investitiilor, vom intra mai in profunzime si vom studia tehnici de investitii mai avansate, care ne pot duce mai repede acolo unde vrem sa ajungem, adica la independenta financiara.

Cursul Investitii inteligente şi surse de venit pasiv va avea loc pe 17 februarie, sambata, si va fi un eveniment de o zi intreaga, de la ora 10:00 la 18:00. Locatia va fi aceeasi ca si la primul workshop: RIN Central Hotel din Bucuresti.

Agenda evenimentului:

1. Situatia macroeconomica actuala;
2. Principii de baza in investitii;
3. Investitii imobiliare (elementele esentiale din Cursul I pe scurt + dezvoltare imobiliara, spatiu comercial + investitii imobiliare pasive in Marea Britanie);
4. Investitii in actiuni (pe scurt esentialul din Cursul I + elemente de analiza fundamentala si tehnica pentru actiuni individuale);
5. Investitii in instrumente cu venit fix (pe scurt esentialul din Cursul I + modalitati de a obtine randamente fixe superioare).

Pauza

6. Investitii in criptomonede – Aici avem un invitat surpriza care ne va vorbi foarte concret despre acest tip de investitii;
7. Investitii in marfuri ;
8. Alocarea activelor – cheia succesului pe termen lung;
9. Investitii in functie de ciclurile economice;
10. Investitii in instrumente derivate (introducere in CFD-uri pe marfuri, indici si forex);
11. Impozitarea veniturilor din investitii + optimizari fiscale venituri din investitii.

Ca de fiecare data, atat eu cat si Dan, ne vom stradui sa transmitem cat mai multa informatie si cat mai concreta si aplicabila, deci ne putem astepta ca si cele 8 ore alocate evenimentului sa fie insuficiente 😊, dar ne vom stradui sa ne incadram in timp.

Pretul intreg al cursului este de 460 de lei, insa va fi disponibil la un pret de 290 de lei pana pe data de 12 februarie.

Bineinteles, pretul programului are garantie 100%, in sensul in care in termen de 7 zile dupa data evenimentului puteti cere banii inapoi, daca nu sunteti multumiti de informatiile livrate si ii veti primi fara nici un fel de intrebari.

Toate acestea fiind spuse, sumarizez mai jos:

Cursul Investitii inteligente şi surse de venit pasiv
Cand: 17 Februarie 2018
Cat timp: de la 10:00 la 18:00
Unde: RIN Central Hotel (Bucuresti zona Piata Unirii)
Cat: 290 de lei de persoana pana pe 12 februarie, 460 de lei dupa 12 februarie

Pentru a va inscrie, va rog sa faceti 2 lucruri:

1. Sa efectuati plata cursului prin transfer bancar, astfel:

Beneficiar: Nedelcu Valentin PFA

IBAN: RO40INGB0000999907349396

Suma: 290 de lei

2. Sa imi trimiteti un email de confirmare pe adresa  valentin@stiintabanilor.ro

Termenul limita: 12 februarie 2018.

Dragilor, este posibil ca anul 2018 sa fie ultimul bal inainte de urmatoarea criza (si inca ce bal) si semnele arata ca in acest an se pot face multi bani. Mai departe, in timpul umatoarei crize, se vor face inca si mai multi bani.

Ceea ce imi doresc eu este ca voi sa fiti pregatiti sa profitati atat de boomul economic in care ne aflam cat si de criza care va veni inevitabil, desi nu stim cand.

Vreau sa ne pregatim impreuna, prin educatie, testare si ajustare. Alta cale nu este, in afara de educatie continua si iesirea din zona de confort.

Cursul Investitii inteligente şi surse de venit pasiv are ca scop pregatirea voastra pentru ceea ce este si pentru ceea ce va urma. Are ca scop accelerarea drumului vostru ca investitori.

Sper din toata inima sa ne vedem cat mai multi pe 17 februarie si sa facem impreuna un pas decisiv spre independenta voastra financiara.

Numai bine si spor la investitii!
Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *