raport criza

Se Apropie Oare O Criza Financiara La Nivel Global?

Zilele trecute am primit o recunostere frumoasa a muncii mele din ultimii 3 ani si jumatate in aria educatiei financiare. Analiza mea referitoare la posibilitatea aparitiei unei crize financiare si modalitatile de a ne proteja de o astfel de criza, a aparut intr-un Raport global realizat de XTB, tradus in zeci de limbi si raspandit in zeci de tari.

Materialul este gratuit si foarte educativ.

Specialiștii și autoritățile financiare din întreaga lume au încercat să răspundă la următoarele întrebări cheie:

– Când va sosi următoarea criză financiară?
– Care va fi motivul apariției acesteia?
– Cum te poți pregăti în acest sens?
– Care este cea mai bună clasă de active de care poți profita în timpul crizei?

In Raport vei gasi si perspectiva mea asupra subiectului. 1f642

Descarca Raportul

Raportul se primeste pe email dupa inregistrare.

Pentru transparenta, vrea sa iti spun ca pentru a primi raportul ti se va cere o adresa de email si un numar de telefon si ti se va oferi pentru o perioda limitata un cont demo pe care poti sa il testezi (sau nu). Ulterior vei primi un telefon de la reprezentantii XTB pentru a te intreba daca vrei sa iti deschizi un cont real.

XTB este un broker foarte serios, autorizat in Romania de ASF. Cand te vor suna reprezentantii XTB asteapta-te la o interactiune scurta, utila, cu mult bun simt si fara insistente sau “ponturi”. Discutia va continua doar daca esti cu adevarat interesat sa investesti pe pietele internationale prin acest broker.

Aceasta este modalitatea prin care o entitate comerciala isi justifica investitia intr-un material educativ de aceste dimensiuni fata de actionarii sai. Este o activitate de prospectare de noi clienti, fara de care orice business moare.

De asemenea, vreau sa mentionez ca am un contract de afiliere cu XTB si in cazul in care tu iti faci un cont demo, este posibil sa primesc un comision. Comisionul pentru mine este marginal (reprezinta o fractie infima din veniturile mele) insa imi ofera multumirea ca munca mea in realizarea acestui raport este rasplatita.

Tin sa fac aceste mentiuni pentru transparenta. Am dorinta si obiectivul de a facilita constructia unei comunitati de oameni autonomi in gandire si actiune.

De asemena, am facut aceste mentiuni pentru a adresa o reactie pe care am observat-o in cateva ocazii: Dorinta de a primi, fara a oferi ceva in schimb, fie ca acest schimb ar insemna oferirea unei adresa de email/ o multumire/ share pe facebook sau orice altceva. Din punctul meu de vedere, aceasta nu este o mentalitate a prosperitatii. O mentalitate a prosperitatii este aceea prin care ne ridicam si ne ajutam unii pe altii. Win-Win or no deal.

Sper ca Raportul si cuvinetele mele de final sa iti fie de folos si sa te sprijine in drumul tau spre prosperitate.

Mult succes si numai bine,
Valentin

PS. Daca ti-a placut articolul si il gasesti util, te rugam sa il distribui si prietenilor tai.

PPS. Alatura-te comunitatii noastre StiintaBanilor pentru a te imbogati spiritual, mental si material.

Obtine Ebook-ul 12 Surse de venituri suplimentare:

cover2Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul StiintaBanilor.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul StiintaBanilor.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul StiintaBanilor.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *