Singura investitie sigura cu randamente mari garantate

Singura investiție sigură, cu randamente mari, garantate

De ani de zile, de când sunt pasionat de educația financiară și mă implic în dezvoltarea blogului Știința Banilor și a comunității de pe Facebook, am observat un lucru.

Atunci când vine vorba de investiții, majoritatea oamenilor caută “investiții sigure”.

“Această investiție e garantată?” – asta e prima întrebare pe care o primesc când discut cu cineva despre investiții sau când sunt speaker la vreun eveniment de profil.

Am explicat în multe rânduri că investițiile fără niciun risc nu există. Cele mai sigure investiții sunt cele garantate de stat. Însă acestea nu-ți oferă tocmai randamentele pe care le-ai dori. Am mai discutat despre aceste lucruri în nenumărate rânduri și pe blog.

Cu toate acestea….

Dacă ești în căutarea unei investiții sigure, cu randamente garantate, ea există. Dar sub o altă formă. Nu este vorba de o investiție clasică, de natură financiară.

Însă aceasta este cu adevărat singura investiție sigură, care îți poate genera creșteri exponențiale pe toate planurile. Nu o spun eu, au spus-o mulți experți în investiții și mulți oameni de succes înaintea mea.

Care este așadar cea mai sigură și profitabila investiție?

Cea mai sigură investiție pentru tine, o să fie întotdeauna investiția în educația ta.

Și totodată, investiția în educație este cea care aduce cel mai bun randament odată cu trecerea timpului.

“Investiția în educație este cea care aduce cel mai bun randament” – Benjamin Franklin

Deși nu este vorba despre o investiție de ordin clasic, care să-ți genereze rezultate palpabile pe termen scurt, educația este cel mai important pas pe care ar trebui să îl faci înspre a deveni un om de succes si prosper.

Dacă educația este o prioritate pentru tine, vei observa că rezultatele vor veni de la sine. Creșterea va fi una exponențială, pe toate planurile.

Și după cum probabil știi, nu fac referire neapărat la educația formală.

Nu ai nevoie de 100 de diplome și de facultăți pentru a te numi educat.

În societatea noastră, sunt considerate mai importante abilitățile pe care le deprinzi de-a lungul vieții, dezvoltarea emoțională și așa numitele soft skills.

De-abia apoi sunt valorificate cunoștințele concrete (hard skills) despre un anumit domeniu sau o arie.

Cu cât ajungi mai repede să stăpânești acele soft skills, urmând să le combini cu ceea ce ai învățat tehnic, strategic, ce ține de cunoștințe (hard skills), cu atât mai repede vei avea de câștigat.

Educația ar trebui să fie o prioritate pentru orice persoana!

Eu chiar cred cu tărie că educația este calea spre o viata prospera si implinita.

Aceasta ar trebui să fie una dintre prioritatile oricarei persoane, indiferent de statut, indiferent de aspectele financiare, de mediul din care provii sau de alte criterii.

Singurul lucru de care ar trebui să ai nevoie, iar acesta depinde de tine, este chiar voința ta. Trebuie să-ți dorești să crești, să te dezvolți, să te autodepășești!

Iar în această direcție, întreg proiectul ȘtiințaBanilor a fost gândit pentru a crea portițe de dezvoltare și creștere pentru cei ce-și doresc.

Asa cum poate ai observat, articolele si materialele StiintaBanilor sunt o imbinare de stiinte exacte (calcule, instrumente financiare, strategii) cu multa psihologie si impact emotional. Este combinatia ideala pentru a inspira si in acelasi timp a oferi si unelte necesare progresului.

Așadar, m-am gândit să pregătesc ceva cu adevărat special. O oportunitate pentru toți cei ce doresc să mai pună o cărămidă la educația lor. Să progreseze, să își dezvolte mindset-ul și personalitatea, dar să devină și de neclintit în investiții si in urmarirea unei vieti implinite pe toate planurile (incepand cu cel material). Adevărați războinici pentru libertate.

Libertatea lor financiară și a celor dragi!

Saptamana aceasta pe ȘtiințaBanilor te așteaptă o surpriză!

Odată cu venirea Black Friday, pe blogul ȘtiințaBanilor te vor aștepta o mulțime de reduceri la toate cursurile si programele existente, pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor.

În plus, am gândit o serie de pachete de cursuri, grupate în funcție de utilitate și interese care vor avea reduceri nemaintalnite pana acum.  Toate acestea sunt oportunități pentru a te propulsa spre libertatea financiară.

Poți începe, cu ajutorul acestor cursuri, să înveți despre investiții și finante personale și să te bucuri de rezultate în cel mai scurt timp. Toate cursurile vor avea reduceri, pachetele vor avea reduceri si mai interesante iar unele produse vor fi oferite in numar limitat pentru ca vor fi cu adevart oferte extraordinare si … disponibile in numar limitat :).

O parte dintre cursurile care vor fi oferite la reduceri consistente:

Cursul practic de investitii pasive (nivel incepator-mediu)

Cursul de investitii eficiente pe bursa (nivel mediu-avansat)

Cursul de investitii imobiliare

Cursul De Neinvins

Programul de 12 saptamani: Succes in finante personale si investitii (cel mai performant si transformational program pe care il tin, cu rezultate fantastice in cei trei ani de cand il facem)

si acestea nu sunt toate 🙂

Aceste oferte si pachete sunt, totodată, o mulțumire din partea mea! Este prima oara cand organizez un Black Friday.

Vor mai fi si alte surprize 🙂 pe care le voi anunta in curand (fii cu ochii pe newslettere).

Mulțumesc, cu această ocazie întregii comunități ȘtiințaBanilor pentru acești ani minunați. Au fost niște ani magnifici de creștere, plini de realizări, sper eu, de ambele părți.

Iar cel mai important lucru, atunci când te poți bucura de creșterea și dezvoltarea ta, atât profesional cât și personal, este să dai înapoi și celor din jur.

“Sharing is caring” – așa cum spune celebrul dicton. A împărți celor din jur este cu adevărat înălțător. Iar a împărți celor din comunitatea aceasta frumoasă șansa de a se perfecționa și mai mult în direcția educației financiare, consider eu că este cel mai util și avantajos cadou pe care orice om l-ar putea primi.

Investitia in propria educatie aduce “dividende” fantastice, exponentiale si eu sunt un exemplu in acest sens. Nascut intr-o familie saraca, cu parinti fara studii si posibilitati, prin educatie am ajuns astazi la un nivel la care nici nu visam .. din punct de vedere profesional, financiar si emotional. Am investit mult in educatie mea .. si ca timp, energie si ca bani insa dividendele sunt mult peste ce mi-am imaginat.

Te încurajez să urmăriți zilele acestea blogul și newsletter-ul ȘtiințaBanilor. Te așteaptă surprize plăcute!

Pe curand
Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *