Un sistem care functioneaza de fiecare data

un sistem care functioneazaAi incercat 1000 de metode, zeci de sisteme si ai investit in nenumarate oportunitati, cu gandul ca daca au functionat pentru altii, vor functiona si pentru tine. Rezultatele au fost de fiecare data slabe sau foarte slabe si nu intelegi de ce. Ai facut totul ca la carte si totusi rezultatele s-au lasat asteptate. De ce ai tu nevoie este un sistem care functioneaza de fiecare data, nu cateodata.

Adevarul este ca mai putin conteaza modalitatea prin care iti castigi veniturile, tehnicile de investitii, metodele de gestionare a banilor cata vreme nu lucrezi la cel mai important aspect: perceptia ta asupra realitatii.

De ce doi oameni pornesc aceeasi afacere, pe aceeasi piata, fac aceiasi pasi si totusi unii au succes iar altii nu au succes?

De ce unii fac profit, indiferent de afacerea pe care o pornesc, sau castiga multi bani indiferent ca sunt angajati, antreprenori sau liber profesionisti, indiferent ca activeaza in Romania, in Europa sau in nu stiu ce alta zona geografica iar altii nu fac profit indiferent de conditii?

De ce unii reusesc sa economiseasca constant iar altii de indata ce au strans ceva banuti sunt nevoiti sa ii foloseasca pentru a stinge diverse urgente?

De ce unii transforma orice in aur iar altii au rezultate cel mult mediocre indiferent ce fac si cat de bine sunt pregatiti?

Toate acestea le vei afla din videoul de mai jos:

Sper ca informatiile aflate sa iti fie cu adevarat de folos.

Daca rezonezi cu principiile Slefuitorului de diamante, daca te-ai saturat sa tot incerci tot felul de metode care nu au avut rezultate, poate este timpul sa incerci un nou sistem de gandire, un sistem care functioneaza de fiecare data.

Nu pierde ocazia de a-l intalni pe Geshe Michael Roach si a intra in contact cu principiile lui de prosperitate, pe data de 24-25 Septembrie, in cadrul evenimentului Antrenamentul Mental Pentru Succes în Afaceri si Viața.

Pana pe 1 august 2017 poti beneficia de pretul de early bird. In plus, beneficiezi de o reducere de 20% prin folosirea codului de reducere “stiintabanilor20”, pentru ca a face parte din comunitatea StiintaBanilor vine si cu beneficii.

Sper sa ne vedem acolo in Septembrie.

Spor in toate!

Valentin

PS. Sistemul este explicat mai in detaliu aici.

Similar Posts

2 Comments

  1. am urmarit interviul, totul pare (in teorie) frumos si logic, dar impresia mea este ca in practica lucrurile stau diferit. Pentru ca totul se face in China. Sau oare cei care aplica metoda sunt rarele exceptii care nu se folosesc de mana de lucru ieftina din China? si daca n-o fac, pot fi competitivi?

  2. Buna Mihaela, firmele de succes folosesc metoda intuititv, mai intai oferind si pe urma primind. Nu inteleg de ce ar fi o problema sa folosesti mana de lucru din China. Si acei oameni au nevoie de joburi pentru a se sustine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *