Curs investitii 2018 – reducere 33% intre 16-31 ianuarie

curs investitiiAvand in vedere ca pana acum cred ca v-ati stabilit deja obiectivele financiare pe anul 2018, ar fi bine sa formulam si o strategie pentru a le atinge.

Investitiile constante pe o perioada lunga de timp s-au dovedit a fi mai profitabile decat investitiile speculative si de moment. Intotdeauna, pe termen lung, constanta va bate sprinturile.

Principalele instrumente in care putem investi pe termen lung sunt:

  • Investitiile in actiuni;
  • Investitiile imobiliare;
  • Investitiile in instrumente cu venit fix;
  • Investitiile in metale pretioase.

Acestea sunt si subiectele pe care eu si Dan de la ideisibani.ro le-am abordat in Cursul de investitii 2018.

Si pentru ca este inceput de an si poate un moment in care v-ati stabilit educatia financiara ca o directie de dezvoltare, va oferim un discount de 33% la Cursul de investitii 2018 in perioada 16-31 ianuarie 2018. Mai exact o reducere de la 149 de lei la 99 de lei.

Despre ce este acest curs si in ce fel va poate ajuta sa va atingeti obiectivele financiare pe 2018 (si pe mai departe)?

Voi raspunde la cateva intrebari pe care poate le aveti in legatura cu acest curs:

1. Acest curs imi va schimba viata?

Da, in mod fundamental. Iti va revolutiona viata! Glumesc. 🙂

Nu. Ca sa iti schimbi viata, sau mai exact pentru a face schimbari importante in viata ta, ai nevoie de ani de zile de munca si straduinta si probabil de investitii in propria educatie de zeci/ sute de ori pretul acestui curs.

Ce vei capata insa sunt informatii, instrumente si tehnici concrete de investitii care vor functiona pe termen lung.

2. Informatiile din acest curs ma vor imbogati?

Peste noapte nu, dar pe termen lung este foarte posibil. Depinde de sumele investite, disciplina si un anumit factor X (incertitudine). Economia este un organism dinamic si nimic nu poate fi prevazut cu exactitate ci doar in termeni de probabilitati.

Probabilitatea ca tehnicile prezentate in curs sa aduca profituri substantiale pe termen lung este mare, avand in vedere datele statistice, ratiunile economice si bunul simt.

3. Cu ce se diferentiaza acest curs de altele similare?

In primul rand, nu cred ca exista alte cursuri similare pe piata din Romania. Majoritatea cursurilor de pe piata sunt generice si abordeaza finantele personale in ansamblu. Acest curs este exclusiv despre investitii si in plus este special creat pentru situatia concreta a anului 2018.

4. Acest curs contine informatii generale despre investitii sau informatii specifice/ concrete/ aplicabile?

Informatii specifice/ concrete, aplicable incepand de maine: instrumente concrete, modalitatea de a le accesa, costuri, restrictii, oportunitati;

5. Sunt informatii pe care oricum le gasesc gratis pe net?

O parte pot fi gasite si gratis pe net, pana la urma nu suntem noi inventatorii rotii. Mai ramane sa aloci cateva zeci de ore sa le cauti, sa le compilezi, sa le adaptezi la piata din Romania si sa le distingi pe cele bune de cele de umplutura.

Majoritatea informatiilor insa sunt informatii bazate pe experientele de investitii ale mele si ale lui Dan, de peste 30 de ani (cumulat). Cursul nu are o structura preluata de la alte cursuri/ carti din afara. Sunt tehnici si instrumente testate de noi de-a lungul timpului si care au functionat pentru noi.

6. Care este nivelul cursului: incepator, mediu sau avansat?

Noi spunem ca la nivel incepator-mediu. Totusi, este posibil ca scala dupa care evaluam noi nivelul sa fie diferita de a ta. Sincer, si eu am avut multe de invatat din partea de prezentare a lui Dan si Dan a avut multe de invatat din sectiunile prezentate de mine.

7. Ce se intampla daca consider informatiile irelevante pentru mine/ nu sunt multumit de nivelul informatiilor?

Primesti banii inapoi fara probleme. Ai 10 zile dupa data achizitiei in care poti cere banii inapoi si vei primi banii inapoi fara nicio intrebare. Principiul meu de business este sa fac schimburi corecte. Ori este win win ori este no deal.

Dragilor, minunatul curs este in perioada de promotie, cu 33% discount, intre 16-31 ianuarie si sper din toata inima sa va fie de folos in atingerea tuturor obiectivelor voastre financiare.

Gasesti mai jos mai multe detalii si testimoniale referitoare la curs:

Curs investitii 2018

Va invit sa punem impreuna bazele educatiei voastre investitionale si sa avem un 2018 profitabil.

Cu drag,

Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *