Oportunitati de investitii in 2018 pentru investitorul individual

oportunitati de investitii 2018Cum arata viitorul? Cum va arata viata noastra de zi cu zi in 5 ani, dar in 10, dar in 20? Nu stiu daca tu privesti viitorul cu bucurie si entuziasm sau dimpotriva, cu frica si anxietate, dar pentru mine personal, viitorul este aici si acum, in mintea mea.

Viitorul este cel pe care mi-l construiesc eu, cu datele pe care le am astazi si cu abilitatile pe care le am astazi. Viitorul devine din ce in ce mai luminos pe masura ce umlu golurile in ceea ce stiu, ceea ce stiu sa fac si ceea ce descopar despre mine si despre lume.

Prezentul ne spune cum va arata viitorul

Realitatea este ca tehnologia preia din ce in ce mai multe dintre activitatile noastre si multe dintre abilitatile prezente vor deveni irelevante in viitor.

De asemenea, realitatea este ca suntem bombardati cu din ce in ce mai multa informatie, si nu in scop educativ ci in scop de manipulare si prostire in masa. Suntem impinsi sa adoptam un mod aplatizat de gandire, superficial si daunator noua.

Si cel mai grav, ni se impun valori si principii care nu sunt ale noastre, nu au sens si ne aduc doar frustrari, neimplinire si in final, renuntare la tot ce inseamna propria persoana in favoarea unui prototip comun acceptat si favorizat de societate.

Niciodata nu a fost atat de greu sa te autocunosti, cum este astazi, dar pe de alta parte, niciodata nu a fost atat de usor sa iti croiesti singur drumul, cum este astazi. Important este doar sa vrei.

Abilitatile viitorului

Chiar si programatorii spun ca in curand o mare parte din munca lor va fi preluata de programe care vor scrie cod. Este clar ca multe dintre abilitatile foarte utile in ziua de astazi vor deveni mai putin importante in viitor.

Din punctul meu de vedere, sunt unele abilitati care sunt si astazi importante, dar vor deveni si mai importante in viitor:

 • Abilitatea de autocunostere, ancorare in principii si valori personale solide si gandire critica prin prisma lor a tot ce vine din exterior;
 • Inteligenta emotionala – abilitatea de a-ti intelege emotiile si a lucra cu ele;
 • Abilitatea de a gasi solutii la orice problema;
 • Abilitatea de a fi responsabil, adica de a face alegeri si a fi capabil de a-ti asuma acele alegeri;
 • Abilitatea de a te concentra pe un singul lucru, intr-o mare de stimuli si informatie;
 • Creativitate si inovatie, pentru a putea genera cat mai multa valoare intr-o lume din ce in ce mai automatizata;
 • Abilitatea de a investi pentru a genera venituri pasive, intr-o lume in care siguranta zilei de maine trebuie sa ti-o dai tu, nu guvernele si organizatiile.

Poate vom dezvolta acest subiect al abilitatilor viitorului cu alta ocazie. Momentan, eu pot sa contribui cu partea de educatie in domeniul investitiilor si va invit pe toti, sa facem un pas decisiv in aceasta directie.

Oportunitati de investitii in 2018

Am facut un astfel de exercitiu pentru anul 2017, cand am postat pe blog articolul In ce investim in 2017. Rezultatele au fost mai mult decat multumitoare. Aveti aici o analiza a rezultatelor la 8 luni, si in curand vom avea si rezultatele pe intreg anul, pe care le anticipez si mai bune.

Bineinteles ca au fost putini cei care au inceput sa investeasca efectiv citind articolele mele si este de inteles acest lucru. Cititul pe blog este pentru informare, idei noi si inspiratie. Pentru a te pune pe treaba efectiv ai nevoie de mai mult de atat, ai nevoie de educatie, interactiune cu cei care investesc efectiv, ai nevoie sa ti se raspunda la intrebarile tale punctuale.

In acest scop, te invit la Workshopul “Oportunitati de investitii in anul 2018 pentru investitorul individual”, un workshop in care vei invata lucruri concrete si aplicabile.

Ce vei primi:

 • Vei invata efectiv cum sa investesti in diverse active (actiuni, obligatiuni, imobiliare, metale pretioase etc.);
 • Vei primi raspunsuri la intrebarile tale legate de investitii;
 • Vei invata strategii simple si eficiente de investitii;
 • Studii de caz;
 • Vei afla care sunt oportunitatile de investitii pentru anul 2018.

Ce vei pierde daca nu vii la workshop:

 • Amani cu inca un an un proces de investitii care te poate duce la independenta financiara;
 • Vei continua sa fii stresat de tot felul de oportunitati in care NU trebuie sa investesti;
 • Vei pierde ocazia de primi raspunsuri personalizate la intrebarile tale;
 • Timp, bani si efort de a invata singur ceea ce putem invata impreuna in cateva ore.

De la cine vei invata:

 • Valentin Nedelcu (adica eu :)), consultant fiscal, membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, coach&trainer financiar, investitor pe pietele de capital de 13 ani, fondatorul blogului StiintaBanilor.ro;
 • In parteneriat cu prietenul meu Dan Sulica, fizician de formatie, fost profesor de biofizica la Facultatea de Medicina Carol Davila, actual investitor cu norma intreaga, cu o experienta in imobiliare de peste 17 ani, in fonduri de investitii de 13 ani si de 7 ani in obligatiuni, burse de actiuni, marfuri si instrumente derivate si fondatorul site-ului IdeiSiBani.ro.

Vei avea ocazia sa intalnesti doi oameni care nu vorbesc doar din carti, ci vorbesc din propria experienta, din propriile reusite si esecuri.

Doua perspective diferite, doua experiente diferite dar cu un singur scop, acela de a te ajuta sa iti formezi propriul stil de a investi, care sa functioneze pentru tine si sa te duca acolo unde iti doresti din punct de vedere financiar.

Programul workshop-ului:

 • Prezentarea situatiei macroeconomice actuale si directii pentru anul 2018;
 • Introducere investitii pasive;
 • Investitii imobiliare;
 • Oportunitati de investitii cu risc mic;
 • Investitii pe burse, in Romania si in strainatate;
 • Investitia in marfuri – 5 moduri de a investi in aur;
 • Acceleratori pentru investitii – 3 modalitati de a avea randamente superioare;
 • Concluzii, intrebari, discutii de final.

CURSUL INREGISTRAT ESTE DISPONIBIL ACUM

GARANTIE: Sunt absolut convins ca vei pleca cu mult mai mult decat vei investi in acest curs! Dar daca nu vei fi multumit de informatiile primite, poti cere banii inapoi in termen de 10 zile de la data achizitiei cursului si vei primi banii inapoi fara niciun fel de intrebari. In felul acesta poti fii sigur ca nu ai nimic de pierdut!

INSCRIE-TE AICI

Spor la investitii!

Valentin

Introdu-ti adresa de e-mail pentru a primi Planificatorul Financiar Personal:  
 

 

Similar Posts

5 Comments

 1. Valentin, eu urmaresc blogul tau de aproape 6 luni si recunosc imi place mult cum pui problema. Mi-ar placea sa particip la acest workshop dar lucrez si sunt stabilit in Anglia si din pacate nu pot sa ajung. Va exista posibilitatea unui webinar pe viitor? Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *