Concluzii workshop Oportunitati de investitii 2018

Oportunitati de investitii 2018Foarte pe scurt despre concluziile workshop-ului Oportunitati de investitii 2018, tinut alaturi de prietenul meu Dan de la IdeiSiBani.ro, pe 26 noiembrie 2017.

Am avut un public de 30+ participanti, de toate varstele si cu mai multa sau mai putina experienta practica in investitii.

CURSUL VIDEO ESTE DISPONIBIL ACUM

In primul rand, ce m-a surprins in mod placut a fost interesul foarte mare al participantilor. In viata mea nu am vazut un public atat de atent si care si-a putut mentine concentrarea la un nivel maxim timp de 4 ore.

Ne-am intins un pic in prima parte (vreo 15 minute peste ora stabilita pentru pauza) si chiar ma uitam in sala sa vad daca oamenii au obosit, daca nu e cineva care butoneaza pe telefon sau si-a pierdut atentia. Nu era nimeni. Toti erau inca atenti dupa aproape 2 ore de workshop.

Despre participanti

Inteleg ca subiectul banilor este un subiect care ne interseaza si ne impacteaza la nivel personal foarte mult, dar faptul ca participantii si-au pastrat atentia atat de bine pe parcursul intregului workshop, au luat din weekendul lor pentru a participa la acest workshop si au pus multe intrebari, imi spune cate ceva despre ei:

  • Doar oamenii foarte bine antrenati isi pot mentine concentrarea timp de peste 4 ore si pentru mine asta inseamna ca participantii la workshop sunt oameni care au o etica a muncii si studiului foarte inalta;
  • Cei care au venit la workshop sunt cu adevarat interesati de investitii la modul practic si sunt hotarati sa aplice ce au invatat;
  • Au trecut de nivelul la care participa la diverse workshopuri “doar din curiozitate” si se concentreaza in acest moment, punctual pe acele workshopuri care le pot aduce rezultate concrete in directia pe care si-o doresc.

Despre continut

Am atins majoritatea tipurilor de investitii pe care le poate aborda un investitor, la inceput de drum:

  • Investitii imobiliare (apartamente, terenuri, spatii comerciale)
  • Investitii cu venit fix (titluri de stat, obligatiuni corporative, obligatiuni cu randament mare)
  • Investitii pe burse, in Romania si in strainatate;
  • Modalitati de investitii in aur;
  • Acceleratori pentru investitii – 3 modalitati de a avea randamente superioare;
  • Si bineinteles, directii pentru anul 2018 pentru fiecare tip de investitii.

Am acoperit ce am putut acoperi in 4 ore. Binenteles ca am fi putut vorbi despre aceste subiecte o saptamana intreaga, dar scopul workshopului a fost sa punem bazele, si cred ca am reusit sa facem acest lucru.

Ce spun participantii despre experienta lor in cadrul workshopului:

Evaluari oportunitati de investitii 2018

si…

Cristina Soldan

Elena Calin

Dan Stuparu

Cristian Lazar

Iulia Stanciu

Ce urmeaza dupa Workshop-ul Oportunitati de investitii 2018

Cea mai mare multumire a mea este faptul ca am reusit sa aducem valoare reala participantilor, le-am deschis apetitul si le-am furnizat instrumentele pentru a porni pe acest drum.

In acest moment avem si cursul video disponibil pentru cei care nu au putut participa fizic la workshop.

Pentru continuarea calatoriei, si pentru cei un pic mai avansati, vom face si partea a doua a workshopului, undeva la inceputul anului 2018, in care vom prezenta instrumente de investitii mai avansate si cu randamente potentiale mai mari.

In final, vreau sa multumesc cursantilor pentru participare, atentie si implicare. Sunt sigur ca cei mai multi dintre ei vor aplica informatiile invatate si cu timpul, isi vor atinge scopul de a ajunge independenti financiar.

Mult succes in investitii si pe curand!

Valentin

PS. Vezi si webinarul gratuit care a precedat Worskopul Oportunitati de investitii 2018

PSS. Alatura-te comunitatii noastre StiintaBanilor pentru a te imbogati spiritual, mental si material.

Introdu-ti adresa de e-mail pentru a primi Planificatorul Financiar Personal:  
 

 

Similar Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *