hero

Calatoria eroului…finalul si un nou inceput

Ma apropii, cu pasi rapizi, de momentul actual al calatoriei mele. O calatorie a eroului, asa cum o consider eu. Si desi ti-am povestit despre calatoria mea, sunt sigur ca, de fapt, ti-ai dat seama ca EROUL CALATORIEI ESTI CHIAR TU.

Mai intai, este nevoie sa treci prin aceasta calatorie in mintea ta pentru ca apoi sa treci prin etapele sale in realitate.

Pana in acest moment, eroul nostru a trecut prin:

Infruntarea Bestiei este de fapt punctul culminant al calatoriei noastre. Este momentul cand iti infrunti cele mai mari slabiciuni, frici si neputinte. Odata invinsa aceasta Bestie, iti dai seama ca Ea nu a vrut niciodata sa iti faca rau, ci a vrut sa te faca mai puternic.

Eroul parcurge de multe ori aceasta calatorie in tacere absoluta. Toata munca, esecurile si eforturile enorme nu se vad si nici nu ar trebui sa se vada.

Vei lasa rezultatele eforturior tale sa vorbeasca de la sine….asa cum am facut si eu:

 • Astazi, StiintaBanilor a devenit un fenomen in domeniul educatiei financiare din Romania, fiind cea mai mare si reprezentativa comunitate de educatie financiara din Romania;
 • Imi genereaza venituri de sute de mii de euro anual;
 • Imi ofera flexibilitatea de a-mi lua pauze de o luna, doua si chiar mai mult (de exemplu, vara imi iau liber vreo 2 luni. Tinta este sa imi iau liber toata vara :);
 • Imi ofera libertatea de a crea, de a aduce la viata toata forta mea creativa;
 • Imi ofera libertatea de a refuza colaborari, parteneriate si clienti care nu sunt aliniati cu valorile mele;
 • Imi ofera partea de contributie: zeci de mii de oameni care isi imbunatatesc viata si situatia financiara si datorita materialelor mele gratuite sau platite;

Si inca un lucru, asa, mai personal: ieri am aparut intr-o emisiune a Ziarului Financiar. Este acel ziar pe care il citeam cu placere in studentie … visand ca voi ajunge si eu, intr-o zi, unul dintre oamenii aia despre care se scrie in acel ziar. Si astazi, acest lucru este realitate, nu doar cu Ziarul Financiar, ci cu zeci de publicatii si televiziuni unde tot apar de cativa ani.

Vezi tu, calatoria Eroului nu te ucide, ci iti aduce o comoara de nepretuit: un nou TU, mai bun, mai puternic si mai aliniat cu cea mai buna versiune a ta.

Eu am pornit in aceasta calatorie avand in minte ceea ce imi doresc:

 1. Un business in domeniul de care sunt pasionat (la mine este educatia financiara);
 2. Care sa imi aduca venituri care sa imi sustina un stil de viata prosper si fara restrictii;
 3. Care sa imi ofere flexibilitatea de a calatori si de a-mi lua pauze lungi (1-2 luni sau chiar mai mult);
 4. Care sa imi ofere libertate absoluta in organizarea programului zilnic;
 5. Pe care sa pot sa il fac de acasa;
 6. Sa am libertate absoluta de creatie;
 7. Sa am libertatea de a lucra doar cu cine vreau.

Si cam astea mi-au iesit 🙂 cu proiectul StiintaBanilor.

Abia dupa ani de zile am aflat ca ceea ce am construit eu se numeste Lifestyle Business – adica un business care sa se invarta in jurul stilului de viata al antreprenorului.

Si acest lucru vreau sa te invat si pe tine: cum sa iti creezi un Lifestyle Business profitabil, in jurul valorilor tale si al stilului de viata pe care ti-l doresti.

Cum construiesti o afacere in jurul stilului tau de viata (Lifestyle Business)?

Asta este noul proiect la care lucrez si pe care ti-l propun.

Pe data de 3-6 Noiembrie, in Bucuresti, o sa fiu in fata ta, alaturi de un alt expert de 5 stele in Lifestyle Business, cu abilitati complementare cu ale mele.

Programul se concentreaza pe patru module, predate pe parcursul celor patru zile de training intensiv:

Modul 1: Anatomia unui business online
Modul 2: Community builder
Modul 3: Content Marketing
Modul 4: Procese de vanzare

In “Anatomia unui business online” o sa aducem in fata cursantilor mai multe modele de business diferite, care activeaza in online (astfel incat sa iei ce ti se potriveste tie, din organizarea altora, din continutul lor si politica editoriala sau din procesele de vanzare). Modulul asta se va simti precum un bufet suedez. 🙂

In “Community Builder” o sa predau principiile si harta prin care poti construi o comunitate de la zero, fara sa platesti un leu pe reclame, cu ajutorul Social Media.

Asa cum am facut si eu, construind un grup de Facebook cu aproape 70 000 de oameni, grup de facebook, prin intermediul caruia vand produse si servicii in valoare de sute bune de mii de euro pe an.

In “Content Marketing” vom aduce in fata tuturor abilitatea pe care atat eu, cat si partenerul meu am rafinat-o cel mai mult in ultimii multi ani:

– cum sa scrii articole de continut
– cum sa faci storytelling, in jurul unui brand
– cum sa construiesti scripturi, pentru videouri, ca sa influentezi pe cei care te urmaresc

In “Procese de vanzare” o sa intram pe adancime pe cum poti sa vinzi atat unei audiente reci sau semi-reci, dar si listei tale de abonati (daca ai) sau comunitatii tale:

– cum scrii o scrisoare de vanzari
– cum faci un video de vanzari
– cum faci o campanie de email marketing, de lansare de produs sau serviciu
– cum faci o lansare in social media cu ajutorul unor webinarii gratuite
– cum sa combini totul intr-o strategie coerenta, functionala, care poate fi dusa la capat cu resurse minime

Toate cele de mai sus sunt doar o fractie din ce o sa se intample pe 3-6 Noiembrie 🙂

Si pentru a te sprijini si mai mult in calatoria ta, voi avea langa mine unul dintre cei mai buni experti in marketing si copywriting din Romania, pe Daniel Zarnescu, care constuieste comunitati si rafineaza arta scrisului de peste 18 ani.

Totul in patru zile, alaturi de mine, de Daniel Zarnescu (si de cativa invitati surpriza pe care ii vom avea in fata ta la eveniment, experti pe diverse alte zone de marketing).
Inscrie-te la Cursul Lifestyle Business

Ne vedem in sala, pe 3-6 noiembrie.

Pe curand!

Valentin

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *